• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری با سود 22 درصد قانونی (با ضمانت و سفته) حضوری در دفتر

lovingyas

Registered User
لایک‌ها
229
سلام
کامل بخونید نه کلاهبرداریه و نه سایت کلیکی....
دوستان عزیز این سایتی که معرفی میکنم با نام سایت کلیکی فعالیت میکنه اما بیشترین فعالیتش روی "فروش سهام و سرمایه گذاری" هستش که تا الان کاملا موفق بوده و بدون مشکلی جلو رفته...
طرح های خیلی زیادی هم داره که میتونید هر کدوم رو خواستید انتخاب کنید. در ضمن این سایت خودش یک دفتر مستقل هم داره و برای سرمایه گذاری حضوری میتونید تشریف ببرید و در مقابل سرمایه گذاری بالای 5 میلیون تومان سفته بگیرید و قرار داد امضا کنید که کاملا قانونی هستش....
روش های مختلف سرمایه گذاری و خرید سهام و درآمد کلیکی هم همگی داخل سایت توضیح داده شده....

همچنین روش های درآمد سود سایت و اینکه مدیریت برای درآمد سایت چه کارهایی میکنه هم همگی داخل انجمن توضیح داده میشه...
این هم سایت : روی بنر کلیک کنید و وارد شید و ثبت نام کنید و قوانین و انجمن رو حتما بخونید....

لینک عضویت

468x60.gif

120x240.gif

خواهشا خواهشا این قسمت فراموش نشه: در مقابل معرف اگر خالی بود حتما بنویسید : downloadi

rjjzawkiuycmexoq4hzq.jpg

این هم پست مدیریت برای سرمایه گذاری داخل انجمن:

iopmwy1ticmof6wo8ske.jpg

Last edited:

Jack_81

Registered User
لایک‌ها
11
به نظرتون هیچ آدم عاقلی چنین کاری می کنه؟

lovingyas

Registered User
لایک‌ها
229
داداش میتونی امتحان کنی...
میتونی شرایط رو بخونی
این سایت الان 3-4 ساله داره کار میکنه
و پولی که از اعضا میگیره رو جمع نمیکنه که یکجا بپیچونه؟؟؟!!!!!!!!
با پول اعضا کار میکنه سودشون رو بهشون میده.....
اول انجمن رو بخون عزیز بعد شروع کنید به تیکه انداختن و قضاوت...

iman35

Registered User
لایک‌ها
36
میتونی شرایط رو بخونی

3-4 ساله داره کار میکنه؟ یاعلی بابا!!
این سایت از همون روزی که شروع به کار کرد من توش عضو شدم کلا 6-7 ماه بزور میشه

مدیر این سایت کلاه برداره داداش به وعده های سرخرمنش نگاه نکن مث چی داره دروغ میگه

از همون اول کارش با طرح های که گذاشته بود، شرایط برداشت،و قیمت آگهی ها من متوجه شدم که از همین اول قصد پیچوندن داره

بخاطر همین دیگه توش فعالیت نکردم ولی برام جالب بود که چرا با این وجود مردم سرمایه گذاری های میلیونی میکنن اونموقع هر کس رو میدیدم که داره اینطوری سرمایه میزاره میگفتم که این یارو خیلی خره خودش یه رو پشیمون میشه از این کاری که کرد. متاسفانه حدسم درست بود.

الانم پول خیلیا رو بالا کشیده شما هم دیگه توش کار نکن یعنی اصلا با سایت های ایرانی کار نکن حساب پرفکت داری با سایت های خارجی شاید بتونی یه کارایی بکنی ولی آدم با سایتهای ایرانی به هیچ جا نمیرسه.

در کل موفق باشی.

lovingyas

Registered User
لایک‌ها
229
دوست عزیز این که میگی 6-7 ماهه داره کار میکنه شما از روزی که سایت کلیکی باز شده حساب میکنی ...
وگرنه پیکو باکس خیلی وقته هستش....
منم نیومدم اینجا ازش طرفداری کنم و کسی رو به زور ببرم تو سایت بگم باید سرمایه گذاری کنی
من اطلاع دادم راه هم نشون دادم
دیگه بقیه کار با خودتونه اگه اعتماد میکنید سرمایه گذاری کنید اگرم نه که تخریب نکنید وقتی اتفاقی نیوفتاده هنوز...
این مدیر اگه کلاهبردار بود اولا دفتر نمیزد دوما جاهایی که با پول اعضا کار میکرد و لو نمیداد (مثلا آرایشگاهش و چاپخونه اش و ) سوما واسه قرارداد بستن سفته نمیداد چهارم واسه قرارداد بستن وکیلی اونجا نبود
خود منم حدود 4-5 سال تو سایت های کلیکی کار میکنم خیلی پول ها بردم و خیلی بیشتر به باد دادم....
اما من به این سایت اعتماد کردم اما هنوز نه کاملا....
شما هم میتونید توی انجمن چرخ بزنید ببینید خیلی ها سرمایه گذاشتن و دارن هر ماه سودشون و میگیرن

در ضمن وقتی مدرکی هم ندارید واسه تخریب کسی خودتون و خراب نکنید....
خدافــِـظ

iman35

Registered User
لایک‌ها
36
دوست عزیز این که میگی 6-7 ماهه داره کار میکنه شما از روزی که سایت کلیکی باز شده حساب میکنی ...
وگرنه پیکو باکس خیلی وقته هستش....
منم نیومدم اینجا ازش طرفداری کنم و کسی رو به زور ببرم تو سایت بگم باید سرمایه گذاری کنی
من اطلاع دادم راه هم نشون دادم
دیگه بقیه کار با خودتونه اگه اعتماد میکنید سرمایه گذاری کنید اگرم نه که تخریب نکنید وقتی اتفاقی نیوفتاده هنوز...
این مدیر اگه کلاهبردار بود اولا دفتر نمیزد دوما جاهایی که با پول اعضا کار میکرد و لو نمیداد (مثلا آرایشگاهش و چاپخونه اش و ) سوما واسه قرارداد بستن سفته نمیداد چهارم واسه قرارداد بستن وکیلی اونجا نبود
خود منم حدود 4-5 سال تو سایت های کلیکی کار میکنم خیلی پول ها بردم و خیلی بیشتر به باد دادم....
اما من به این سایت اعتماد کردم اما هنوز نه کاملا....
شما هم میتونید توی انجمن چرخ بزنید ببینید خیلی ها سرمایه گذاشتن و دارن هر ماه سودشون و میگیرن

در ضمن وقتی مدرکی هم ندارید واسه تخریب کسی خودتون و خراب نکنید....
خدافــِـظ

سلام دوست عزیز من نه قصد توهین داشتم نه تخریب

عزیزم اشتباه نکن پیکو باکس خیلی وقته نیست اون پیکو مانیه خیلی وقته هست که اونم فقط به گفته ی ادمین پیکو هست وییلا همه حرفاشون دروغه
و ایشون نماینده پرفکت مانی نیستن

من نگفتم که شما زور کردید دیگرانو گفتم که شما کار نکنید که یه موقع پشیمون نشید خدایی نکرده!

میخواید بدونید که این سایت معتبره یانه؟ یه سرچ تو گوگل بکنید ببینید پول چند نفرو تا حالا خرده

مدرک میخواید؟ تو سایت زیر میتونید شاکی های این سایتو ببینید همین طور عکس های دفتر پیکو که یک دفتر کاملا فیک هستش حتی شخص مدیر رو هم نمیتونید تو عکسها ببینید!
ptcmonitor.ir
حتی صرافی پیکو هم کاملا فیک هست و بعد از اینکه پول رو به حساب سایت واریز کردی دیگه هیچی بهت برنمیگردونه!

nomel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
این سود 22 درصدی که گفتی چطوریه؟
سود ماهیانه میده؟
سود رو بعد اتمام قرارداد میده؟
مثلا قرارداد یک ساله بسته شد، بعد تموم شدن یک سال پول همراه با سود تقدیم ما میشه یا نه سود ماهیانه میده؟
الان این 5 میلیون تومنی که نوشته با سود 22% بعد یک سال چقد گیرم میاد؟
پول چه مدت باید دست طرف باشه؟

Nickelback

Registered User
لایک‌ها
30
اصلا گول این جور سایتها و شرکت ها رو نخورید اصلا با سفته و چک هم دستتون به هیچ جایی بند نیست پولتون رو بزار بانک مطمن تر هستش

nomel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
میتونی شرایط رو بخونی

اصلا گول این جور سایتها و شرکت ها رو نخورید اصلا با سفته و چک هم دستتون به هیچ جایی بند نیست پولتون رو بزار بانک مطمن تر هستش

مناسب ترین جا برای سرمایه گذاری، بانک های دولتی کشور هستن
الان بانک ملی، سپرده یک ساله با سود 22 درصد میده
هر کسی باشه به جای اینکه ریسک دادن پول به پیکو رو قبول کنه، اونو به بانک میده
دیگه این همه مشکل هم نداره، مطمئنی پولت یه جایی هست که پس فردا بهت برگردونده میشه
سفته و وکیل و بازی های دیگه رو هم نداره
حالا شما دوست گرامی، lovingyas یه دلیل بیار تا من پولمو به این سایت بدم؟؟؟
و من ازت خواهش میکنم که بجای اینکه پولت رو بدی به این سایت ( من اصلا نمیخوام بگم این سایت کلاه برداره یا نه، فقط جهت اطمینان خاطر خودتون) به بانک بده
سودش که یکیه، پس فایده نداره که این همه ریسک رو قبول کنی که پس فردا آیا پول رو میده یا نه، کلاه برداری کنه یا نه

حرفم زیاد شد، یا علی ...

بالا