• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بورس

jamshid1371

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام
من خیلی دوست دارم که در بورس سرمایه گذاری کنم احتمالا خیلی از شما هم اینطورید ولی متاسفانه نمیدونم چطور!؟
از کجا میشه یه مرجع خوب برای راهنمایی و آموزش بورس پیدا کرد تا ما هم کم کم وارد این زمینه بشیم و پولامون به باد نره؟

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
317
سلام
من خیلی دوست دارم که در بورس سرمایه گذاری کنم احتمالا خیلی از شما هم اینطورید ولی متاسفانه نمیدونم چطور!؟
از کجا میشه یه مرجع خوب برای راهنمایی و آموزش بورس پیدا کرد تا ما هم کم کم وارد این زمینه بشیم و پولامون به باد نره؟

بورس=کلاهبرداری
پولاتون به باد میره

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
الان بازار خرابه دوست من
باید به کارگزاری مراجعه کنی و کد بورسی و معاملات آنلاین بگیری و شروع به خرید و فروش کنی.خرید و فروش کاری نداره اصلاً
مهم زمان و مقدار خرید و فروشه.

jamshid1371

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
الان بازار خرابه دوست من
باید به کارگزاری مراجعه کنی و کد بورسی و معاملات آنلاین بگیری و شروع به خرید و فروش کنی.خرید و فروش کاری نداره اصلاً
مهم زمان و مقدار خرید و فروشه.

خسته نباشی
اینو که همه میدونیم. منتها این مباحثی که چطور بفهمیم چه سهامی رو بخریم یا بفروشیم رو چطور بفهمیم؟

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
اين رو بايد قبل از ورود به بورس بفهمي
با مراجعه به سايت ها و انجمن هاي مربوط به بورس و همينطور رفتن به تالار بورس شهرتون و صحبت با سهامداران
همچنين تحليلگران تكنيكال و فاندامنتال هم هستند كه به شما ميگن

Sent from my iPad

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
یه تومن برارم روی بورس تضمین شده چقدر سود دارم؟

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
317
من معمولا شنیدم اگه چشم و گوش بسته وارد بورس بشی پولاتو از دست میدی ولی اگه سرت بشه و با دید باز بری سمتش خیلی هم جواب می گیری.

اینکه چی شنیدی، من نمیدونم چی شنیدی. موفق بودن و نبودن رو نگفتم. اصلا در کلاهبرداری موفق بودن و نبودن مطرح نیس

من بورس رو برات توضیح دادم. بورس یعنی کلاهبرداری. اگه به حرف من اعتماد نداری تحقیق کن. ولی نه داخل ایران. در دنیا تحقیق کن.

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
توصیه میکنم دنبال بورس توی ایران نرید کار بورس توی ایران مثل قمار میمونه

behnam3688

Registered User
لایک‌ها
53
بورس ایران به درد نمیخوره اینجا یه عده که رانت اطلاعاتی دارن سود میکنن و بقیه ضرر... اگرم کسی میخواد بورس کار کنه اول باید تحلیل یاد بگیره. تحلیل بنیادی برای شناسایی سهم خوب و تحلیل تکنیکال برای ورود و خروج به سهم موردنظر در بهترین قیمت. موفق باشین

jamshid1371

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
بورس ایران به درد نمیخوره اینجا یه عده که رانت اطلاعاتی دارن سود میکنن و بقیه ضرر... اگرم کسی میخواد بورس کار کنه اول باید تحلیل یاد بگیره. تحلیل بنیادی برای شناسایی سهم خوب و تحلیل تکنیکال برای ورود و خروج به سهم موردنظر در بهترین قیمت. موفق باشین
هیچ کتابی سایتی چیزی وجود نداره که بشه اینا رو یاد گرفت؟

shahinoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام کسایی که اهل سرمایه گذاری هستند
من دنبال یک سرمایه گذارم واسه کاردر اینترنت با درامد میلیونی
هزینه لازم این کار 3تا 4 میلیون
درامد ماهانه این کار ماهانه 2تا 3 میلیونی تضمینی
هرکی خواست درخدمتم
تلفن ثابت شرکت : 5245877-0313
تلفن همراه : 09017552592

هرکی هم خواست ایده خودمو میفروشم کاملا شخصی و تضمینی در منزل و فقط روی اینترنت وسایت بدون هیچ تخصص و تجربه کارکنید فقط سرمایه میخواد همین

rasool.ps4

Registered User
لایک‌ها
47
سلام بنده در بورس بین الملل فعالیت میکنم با بازدهی فوق العاده کسی مایل بود بیا خصوصی بهش یاد میدم

بالا