• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در تلگرام ارزشش رو داره؟

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
سلام دوستان.میخواستم سوال کنم وضعیت کسب درآمد از تلگرام در چه حالی هست؟آیا میشه از تبلیغات درآمد خوب و ثابت روزانه بدست آورد یا نه؟کلا مشتری واسه سفارش تبلیغ توی تلگرام زیاد هست؟
میخواستم ببینم اگه ارزشش رو داره واسه تبلیغات یا خرید یه کانال با اعضای بالا سرمایه گذاری کنم.

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
نه بابا کسی درست حسابی تبلیغ نمیده بیخودی دلتو خوش نکن مخصوصا حالا که هر بچه ای یدونه کانال زده
درامد از شبکه های اجتماعی مثل سایت نیست رو سایت سرمایه گذاری کنی بهتره تا کانال و پیج و فلان

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
وبمسترها با روی آوردن به تلگرام عملاً دارن با دست خودشون وبسایتها رو به نابودی می کشونن. وقتی کاربر بیاد تو سایت، دو تا پاپ آپ براش باز میشه؛ چهار تا تبلیغ می بینه؛ از فروشگاه ممکنه بازدید کنه و... ولی تلگرام یک محیط محدود داره که متاسفانه خیلی از وبمسترها حتی فایلهاشون رو هم در تلگرام آپلود می کنن! و به این نکته توجه نمی کنن که وقتی کاربری وارد یک شبکه خاص (مثلاً اینستاگرام، فیس//بوک، تلگرام و...) شد زیاد تمایل نداره با کلیک بر روی لینک، از اون شبکه خارج بشه و وارد محیط وب بشه. ضمناً تلگرام به دلیل تحت وب نبودن حتی ارزش بک لینک (مانند سایر شبکه های اجتماعی) رو هم نداره.

یک سایت با بازدید روزانه 10هزار آی پی یونیک به زور ماهی 150هزار تومان درمیاره، اونوقت برخی از پیج دارها و صاحبان کانال یه پیج یا کانال با 40هزار فالوور (که معادل بازدید 4 روز یک سایت است) رو قیمت میذارن 2میلیون تومان! وبمسترها هم دلشون به فروش پیج و افزایش فالوور خوش میشه(!) ضمن اینکه بازدیدکننده گوگل ارزشش بسیار بیشتر ازفالوور است. فالوور بیشتر برای رسانه ها و هنرمندان کارایی داره.

@ استارتر: این موضوع رو کلی گفتم. ولی متاسفانه الان اکثر سایتها رو آوردن به کانال تلگرام و کسی دقیق نمیدونه آینده ازآن سایت است یا شبکه های اجتماعی!

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
مشخصا سایت قرار نیست از بین بره مگه ب اومدن اینستا سایت از بین رفت هر کدام جای خود رو دارن با اوضایی که من تو تعدادی از گروه ها و کانالا دیدم شک نکنین احتمال فیل تر شدنش بالاست چون عملا یه تعداد دارن پور ن نویسی می کنن

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
به هیچ وجه ارزش نداره. اصلا سرنوشت کانال ها معلوم نیست ، مطمئن هستم به زودی به تاریخ میپیوندن

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
به هیچ وجه ارزش نداره. اصلا سرنوشت کانال ها معلوم نیست ، مطمئن هستم به زودی به تاریخ میپیوندن
بله کاملا موافقم مگر این که تلگرام بیاد با دولت در مورد هویت صاحبان کانال توافق کنه که فکر نکنم بشه و ال امکان نداره اجازه داده بشه این اوضاع ادامه پیدا کنه طرف رسما اونجا سایت فیلم .... راه انداخته میبره تو گروه ها هم تبلیغ میندازه خوب ذهن یه دختر و پسر نوجون کلا نابود میشه با دیدن اینا فکرم نکنین حالا چون15 میلیون استفاده کننده داره تلگرام کاریش نمی کنن من خودم به عنوان فعال بخش آی تی کاملا با بستن امکان کانال و گروه موافقم به نظرم باید همون کارکرد سادش باشه که طرف هزینه های تماس و پیامکش کم بشه
و کل ما وبمسترا باید به نظرم دستمون به آسمون باشه تا هر چه سریعتر این بلای آسمانی از سر سایت ها رفع بشه اقلا قبلا سایت یه طوری بود که وبمستر های خاک نت خورده یکم سئو و موارد دیگه یاد گرفتن و هر بچه ای نمیومد سایت بزنه اگرم می زد باید زمان می زاشت و تجربه الان دختره 15 سال سن 20 عین خودش جمع کرده کانال پخش تو گروه این شد کار اینا

دعا فراموش نشه برای ریشه کنی این اسباب نامیمون

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
عزیز باید ارزش تولید کنی که ارزش درو کنی ولا کپی کردن نه
برند سازی بشه 100 برار هزینه در میاد ولی نشه نه
مثلا الان بدندید و گیزمیز فقط این نیست که یوزر دارند اینا ارزش دارند

meysam4406

Registered User
لایک‌ها
152
تجربه نشون داده یرنامه هایی مثل تلگرام دوره ای دارن مثلا وایبر اومد همه رفتن وایبر یعد که سرعتش اومد پایین همه رفتن واتس اپ باز اونجا همه همین بلا سرش اومد باز یورش اوردن تلگرام به قول گفتنی دست بالای دست زیاده برنامه های جدید میان و جای دیگری رو می گیرن

majids5

Registered User
لایک‌ها
517
تلگرام رسیکه.
هر روز میخوان فیل** کنن.

ehsanina

Registered User
لایک‌ها
335
سرمایه گذاری که خیر ارزش نداره چون ریسک بالایی داره ولی در این مورد فکر میکنم دولتم به این نتیجه رسیده که فیلترینگ راهکار موثر نیست .
ولی اگه حرفه خاصی دارین که میتونین بر بستر کانال محصولات خودتونو ارائه کنین .استفاده از این فضا خوبه .
اما بعضی از دوستان همچین میگن پورن انگار فقط تو تلگرامه . اینهمه سایت غول داریم در این زمینه . مطالب مستهجن خلاف قوانین هر شبکه اجتماعی هست .
خدا رو شکر هر روز امکانات جدید اضافه میکنن ایشالا در اینده کانال ها بشن تحت وب :D

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
دوست من این همه سایت پورن هست کاملا قبول دارم اما سوالی می پرسم تصور کنید 300 نفر تو یه گروه جمع شدن و دارن فقط حرف های چرت و پرت می زنن یه نفر وارد گروه میشه 40 تا لینک میندازه در حالتی که فرد بخواد از این فیلما نگاه کنه قند شکن و غیره باید نصب کنه و الی آخر اما اونجا این افراد تمایلی نداشتن که اون فیلم رو ببینن و اون فرد با قرار دادن این لینکا اون ها رو گیر انداخته خودتون حتما اطلاع دارین حتی در کشور های اروپایی و غیره کاملا بحث سن و سال رو رعایت می کنن اما اینجا فرد برای عضو گرفتن کانالش هیچی براش مهم نیست براش مهم نیست پسر یا دختر اون گروه چند سالشه و مثل زالو برای چندتا ممبر بیشتر این کارو می کنه اما نمی فهمه ممکنه در اون سن روی سرنوشت فردی تاثیر بزاره و مطمئن باشید تلگرام یا مجبوره کانال و گروه ها رو ببنده یا فیلتر میشه اینو مطمئن باشید

ehsanina

Registered User
لایک‌ها
335
فردی که مشکل روانی داره همه جا پیدا میشه .
این مدیری هم که لینک گروهشو برای دو تا ممبر هرجا گذاشته هم بی تقصیر نیست

rasoulabedi

Registered User
لایک‌ها
60
تو دنیای مجازی به جز سایت بقیه چیز ها اعم از تلگرام و اینا یه دوران و زمونه ای داره یعنی یه زمان محدودی دارند که اگه به موقع عمل کنی پول در میاری ازش
مثلا کانال گیز میز 800 هزار تا عضو داره که میتونم بگم بهترین کانال تلگرام هست این درامد داره چون به موقع عمل کرده ولی اگه شما از الان بخوایین کانال بسازین یه کم کارتون سخته

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
کانال بدندید که تو ماهواره هم تبلیغشو میکنن بالای یک میلیون ممبر داره که من بیشتر از اون کانال با ممبر بالا ندیدم
من الان از خدامه تلگرام فیلتر بشه یا خلاصه از بین بره ! چون واقعا ما ایرانیا نمیدونیم داریم چیکار میکنیم
طرف کل سایتو ول کرده رفته یدوه کانال زده حالا هر کاری میکنه تا پنج نفر بیان دکمه جوین رو کلیک کنن و مطالبشو ببین !
اینم در نظر بگیرین ممبر یا فاولر ثابته ولی بازدید از گوگله ثابت نیست

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
بعد از نتخابات مجلس مطمئن باشید قانون رو در حق تلگرام اجرا میکنند و فیلتر میشه . این دولت اومده گفته بخاطر نارضایتی مردم برق های مردم رو قطع نکنید تا بعد انتخابات تا بیان و شرکت کنن بعد شما میگی برای تلگرام همچین نقشه ای نکشیدن ؟ صد در صد فیلتر میشه البته تگلرام هم گفته داره روی تگنولوژی p2p کار میکنه که غیرقابل بلاک و فیلتر هست

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
بعد از نتخابات مجلس مطمئن باشید قانون رو در حق تلگرام اجرا میکنند و فیلتر میشه . این دولت اومده گفته بخاطر نارضایتی مردم برق های مردم رو قطع نکنید تا بعد انتخابات تا بیان و شرکت کنن بعد شما میگی برای تلگرام همچین نقشه ای نکشیدن ؟ صد در صد فیلتر میشه البته تگلرام هم گفته داره روی تگنولوژی p2p کار میکنه که غیرقابل بلاک و فیلتر هست
منبع معتبری دارید برای ادعای تلگرام؟

divar68

Registered User
لایک‌ها
19
یکی میگه خوبه یکی میگهه بده ...
کلا تمامی سایتهای بزرگ الان هم کانال دارن و هم اپلیکیشن دلیلشم اینکه دسترسی بهشون ساده ترره.
مثلا سایت برترینها به جرئت میگم وقتی اپلیکیشنش این همه دان شده مطمئن باش از بازدید سایت خیلی کم میشه چون طرف با یه برنامه توی گوشی کل مطالب میخونه...
حالا فایدهشون کجاست خدا میدونه؟!
ولی در کل من با تلگرام موافقم و احتمال فیلترشم کمه.چون اگه می خواستم فیلتر کنن اینستا رو فیلتر می کردن چون جابجایی بین پیج ها (مثلا از یک پیج تفریحی بخوواد بره مستهجن) خیلی راحت تره تا جابجایی بین دو کانال و رفتن به کانال مستهجن.
خود من به شخصه کانالی مستهجن باهاش تا حالا روبرو نشدم (نکه نباشه ولی خوب دنبالش نرفتم) ولی توی اینستا غیر ممکنه شما توی قسمت Explore posts (کاوشگر عکس) با عکسهای مستهجن روبرو نشید و حداقل یکبار هم که شده کلیک کردید.

بالا