• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در سایت

chat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.

چند وقتی‌ هستش که به یک سری سایت بر خوردم که می‌شه توی اونها مبلغ کمی‌ سرمایه گذاری کرد و بعد از مدتی‌ سود پولی‌ رو که گذاشتیم برداشت کنیم.

می‌خواستم اینجا در مورد اینگونه سایت‌ها بحث بشه و اینکه از صحت اینها مطمئن بشیم.

البته اینو بگم که من خودم تو یکی‌ از همین سایت‌ها مبلغ ۱$ گذاشتم و بعد از ۱ روز ۱$ برداشت کردم که با پول خودم میشد ۲$ که متأسفانه بعد از مدتی‌ اون سایت هک شد اما من پولمو برداشت کرده بودم و ضرری نکردم. فکر می‌کنم اگر ما بتونیم تو اینگونه سایت‌ها فعالیت کنیم به سود بیشتری دست پیدا کنیم.

یکی‌ از سایت‌ها که ۲ ماه هست شروع به کار کرده اینه : pawnshop-fund

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
داداش اینجا همه کلاغو رنگ میکنند کاسکو میفروشن
از لینکت همه چیز معلومه!

آرمین تو چرا امشب واسه همه کی* حواله میکنی:eek:

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
منم ماهيانه از همين سايت 2000 دلار درآمد دارم

پ.ن: عجب روياي شيرينيه ! :rolleyes:

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
کار کردن توی این سایت ها فقط وقت تلف کردنه....

chat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا جان چرا حرف بد میزنی خوب میدونم شعورت به این چیزا نمیرسه و جرات ریسک کردن نداری. یا حرف نزن یا اگر حرفی‌ میزنی مثل آدم حرف بزن. دیگه فحش دادن نداره که. من فقط لینک رجیستر خودمو گذاشتم. تو فکر کردی این سایت رو من ساختم؟

خودم تا حالا ۵۰۰ $ از این سایت برداشت کردم. عکس مکس هم نمیگذارم چون از نظر خودم همه چی‌ اوکی شده. خواستی‌ ثبت نام کن خواستی‌ نکن. کسی‌ اجبار نکرده !!!

من اینا رو گفتم که دوستای عزیز در جریان باشن.

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
آقا جان چرا حرف بد میزنی خوب میدونم شعورت به این چیزا نمیرسه و جرات ریسک کردن نداری. یا حرف نزن یا اگر حرفی‌ میزنی مثل آدم حرف بزن. دیگه فحش دادن نداره که. من فقط لینک رجیستر خودمو گذاشتم. تو فکر کردی این سایت رو من ساختم؟

خودم تا حالا ۵۰۰ $ از این سایت برداشت کردم. عکس مکس هم نمیگذارم چون از نظر خودم همه چی‌ اوکی شده. خواستی‌ ثبت نام کن خواستی‌ نکن. کسی‌ اجبار نکرده !!!

من اینا رو گفتم که دوستای عزیز در جریان باشن.
خوب مگه ما چیزی گفتیم

گفتم این هفته پرداختی رو انجام ندادن

آیندت روشنه آخرش خودت با یه یوزر دیگه میایی میپرسی چی کار کنم پولدار شم

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
خب يه توضيحي در مورد سايتي كه گذاشتي بده ببينيم چجوريه ! حداقل چقدر بايد بديم ؟ چه مدت طول مي كشه سود رو بده ؟ چقدر سود ميده ؟

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
خودم تا حالا ۵۰۰ $ از این سایت برداشت کردم. عکس مکس هم نمیگذارم چون از نظر خودم همه چی‌ اوکی شده

TAEL_SmileyCenter_Misc%20%2857%29.gif

chat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا تو که چیلت باز هست نشستی می‌خندی به نظر من برو بشین همون فوتبال گٔل کوچیکت رو تو کوچتون بازی کن. تو رو چه به سایت و اینترنت.

از طرفی‌ در جواب به اون دوستی‌ که گفته بود با یک یوزر دیگه میام میگم چطوری پول در بیاریم... دوست عزیز من هنوز اونقدر بی‌چاره نشدم که بشینم اینجا با پول اینجا زندگیمو بچرخونم.

خوش بختانه اونقدر تو یاهو پول در آوردم که دیگه نیازی به ۲$ یا بیشتر تو این سایت‌ها ندارم. اگر هم اینجا سایت معرفی می‌کنم واسه دوستانی هستش که علاقه به کسب درامد دارن نه واسه شما که هنوز تو فوتبال داری دست و پا میزنی و اصلا نمی‌دونی اینترنت چیه.

میدونی‌ مشکل شما چیه؟ مشکل شما اینه که حاضر نیستی‌ عقل و فکرت رو به کار بندازی. فقط بلدی سر سری در مورد یه مساله قضاوت کنی‌ و خودتو دانا جلوه بدی.

اگر یه کم فقط یه کم به اون عقلت فشار بیاری میتونی‌ راه درامد حتی از همون سایت‌ها که میگن کلاه بر داری هست رو بلد بشی‌. همون طوری که دوستان در تاپیک قبلی‌ در مورد تبلیغات تو سایت bux.to گفته بودن. اون پست اینو میرسونه که طرف رفته نشسته فکر کرده نه مثل تو گفته باشه بی‌خیال همش کلکه.

و اما توضیح در مورد سایت : pawnshop-fund

شما بعد از ساختن یوزر وارد قسمت Make Despoit میشید و در این قسمت همه چی‌ مشخص هستش دیگه و میتونید کمترین مبلغ را سرمایه گذاری کنید. و بعد از مدت مشخصی‌ که خود سایت تعیین کرده پول با سود رو برداشت کنید.

من هیچ گونه مسوولیت رو به عهده نمی‌گیرم. اگر کسی‌ ضرر کرد یا پول کسی‌ پرداخت نشد بعد یقهٔ منو نگیرین. من خودم 500$ برداشت کردم ولی‌ نه از این سایت. اون سایت که من ازش برداشت کردم سایت خوبی‌ بود ولی‌ متأسفانه هک شد.

سوالی بود در خدمتم.

اینم لیست برداشت روزانه کاربران : https://pawnshop-fund.com/index.php?a=paidout

در ضمن سایت یک قسمت داره به نام Live Support که اگر کسی‌ انگلیسی بلد باشه میتونه مستقیم با خودشون صحبت کنه.

Last edited:

chat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
من فقط لینک رجیستر خودمو گذاشتم. تو فکر کردی این سایت رو من ساختم؟

شما وقتی لینک رجیستر خودتو میزاری یعنی اینکه میخوای زیرمجموعه جمع کنی ... این کار هم یه معنی بیشتر نمیده که شما یا از این سایت درآمد نداری یا اگر هم داری اینقدر پایین هست که ارزش کار کردن رو نداره...
اگر شما 500 دلار برداشت کردی دیگه نیازی به گذاشتن لینک رجیستری نیست که .... اگر هم به فکر جوونای بیکار جامعه هستی بازم نباید لینک زیرمجوعه گیری خودتو بزاری ، چون درآمد شما خوبه....

خودم تا حالا ۵۰۰ $ از این سایت برداشت کردم.

مدرک ؟

hmffam

Registered User
لایک‌ها
0
bezarid man hame masaelo hal kon
1- in agha rast migan in site ta alan ke alane pool mide
ino man nemigam sitaye bozorgy mesle goldpoll va HYIPeplorer va ... migan

2- age ishun ref link gozashtan do halat dare:
A) natunestan az komisione balayi ke site mide begzaran manzuram 7.5% hastesh
B)khob belakhare ref link mizaran ta age kasi khast zir majmuash beshe ta lotfesho jobran kone: shoma khodetunam midunin ke age kasi nakhad zir majmuatun beshe be rahati mitune linko vardare ozv she ye fosham behetun bede

Omid varam dava hal shode bashe be har haal nabayad tu forum kesi ro maskhare kard

Tasakkor mikonam

بالا