• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در پردیس

modern

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
لطفا در مورد تجربه سرمایه گذاری در پردیس بگید و اینکه این سرمایه گذاری مناسب هست یا نه؟

Last edited:

modern

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
من دیروز پردیس بودم و فاز های مختلف اون رو دیدم . به نظرم اومد سرمایه گذاری تو فاز 11 یا همون کوزو (ترکیه) مورد خوبیه. نظر دوستان چیه؟

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
فاز 11 پردیس الان تو چه مرحله ای هست ؟ واحدها قیمتشان چه قدره ؟

modern

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
فاز 11 پردیس الان تو چه مرحله ای هست ؟ واحدها قیمتشان چه قدره ؟
70% تکمیل شده و تو این مرحله قیمت قراردادها از 50-58 پیدا میشه. میگن از خیلی فازها دیرتر شروع شده ولی با اینکه تعداد واحدهای زیادی داره از خیلی فازها جلو افتاده. به نظرت تو انتخاب واحد برای خرید چه چیزایی رو باید ملاک قرار داد؟

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
70% تکمیل شده و تو این مرحله قیمت قراردادها از 50-58 پیدا میشه. میگن از خیلی فازها دیرتر شروع شده ولی با اینکه تعداد واحدهای زیادی داره از خیلی فازها جلو افتاده. به نظرت تو انتخاب واحد برای خرید چه چیزایی رو باید ملاک قرار داد؟
قیمتش که خوبه . به نظرم اون منطقه اینده داره و وقتی تمام شه قیمتش خوب بالا بره .
واحدهاش فکر کنم از نظر ساخت و طراحی شبیه هم باشن .

parsiangsm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
واحدهاش تکمیل شده ؟ چقدر جای پیشرفت داره ؟

modern

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
واحدها که کلا شبیه به هم هستن . به نظر من خیلی جای پیشرفت داره. چون به غیر از آزادراه فعلی دارن یه جاده چهاربانده تا خود پردیس میکشن و صحبت از مترو هم هست. از نظر آب وهوا هم که عالیه و همینطور فاصله 15کیلومتری تا تهران ولی موارد مشکوکی که وجود داره اینه که زمان تحویل کی هست؟ و اینکه آیا زمان تحویل مشتری برای فروش یا اجاره هست یانه؟

بالا