• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در پرورش ماهی زینتی

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
سلام.
واحد پارکینگ خونه پدرم همین طوری خالی افتاده.
می شه توش پرورش ماهی زینتی راه انداخت؟
فروش و سودش چطوره...

می خوام کاری باشه که صدا و بو نداشته باشه، همسایه ها شاکی نشن.

با سپاس.

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
انواع ماهیان زینتی برای پرورش:

• شما میتوانید ماهی های زینتی کریوراس، گورامی، پلاتی، ماهی گلدفیش، ماهی گوپی، ماهی فایتر و… را پرورش دهید.
    - این کار ظرافت خاصی دارد و هرگونه تغییر شرایط محیط پرورش ماهی از جمله نور، دما، اکسیژن سبب خسارت می شود.
  • شما میتوانید به ماهی فروشی ها بروید و بپرسید که، کدام ماهیان بیشتر خریدار دارند و پرورش چه ماهی به صرفه است.

مساحت مورد نیاز:

• مساحت مورد نیاز جهت تولید اقتصادی ماهیان زینتی در بخش کارگاهی 100 مترمربع و در بخش مشاغل خانگی 30 مترمربع است.
اشتغالزایی:

• برای مدیریت 100 مترمکعب استخر پرورش ماهی یک نفر کفایت می‌کند و حتی در مراحل بعد و با کسب تجربه بیشتر همین یک نفر می‌تواند 200 مترمکعب را به تنهایی مدیریت کند.

تجهیزات مورد نیاز برای یک شروع استاندارد

• 100 متر مربع فضا
  • پمپ هوای مرکزی
  • هیتر برقی یا گازی برای تنظیم دمای محیط
  • فیلتراسیون آب
  • سیستم برق اضطراری که این مورد بسیار بسیار مهم است
  • اخذ مجوز مشاغل خانگی از جهاد کشاورزی
  • برای صادرات تاسیس شرکت و اخذ کارت بازرگانی نیاز است
  • مطالعه مداوم منابع خارجی و ارتباط با تولیدکنندگان خارجی برای به روز بودن
  • بهتر است خارج از تهران و شهرهای بزرگ کار کنید تا هزینه مکان، آب، برق و گاز کاهش یاب

تولید مثل کار سختیست و بهتر است ابتدا بچه ماهی بگیرید، پرورش دهید و سپس با کسب تجربه وارد مرحله تولید مثل شوید

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
من آکواریوم داشتم
خیلی مسئولیت داره
کفی ، پمپ هوا ، گیاه ، هلزون ، بخاری آکواریوم ، داروی ضد انگل ، غذای ماهی ، ساختن آکواریوم ، خودت با شیشه و چسب آکوواریوم بسازی خیلی بصرفه تره تا سفارش بدی
سازگاری ماهی ها ، بعضی ها بچه های خودشون رو میخورن یا همدیگه رو به قصد خوردن میکشن
منبع پخش ماهی یه قطره میریزه توی آب که ماهی ها عقیم بشم که برای شما زادولد نکنن!
خریدار رو از کجا پیدا میکنی؟ اون زمان که من داشتم سایت آگهی نبود اینترنت نبود میدادم خود آکواریمی میگفت برو تا فروش بره هفته بعد میزاشتش داخل فریزر میگفت مرده! یعنی ماهی منو میفروخت ماهی مرده خودش رو جای من میزاشت که پول نده
به کنار از اینکه باید بیماری های انواع ماهی رو بشناسی
ماهی گوشت خوار خیلی پرخرجه هم نگهداریش هم غذاش ، دل مرغ ، جگر ، کرم زنده میخورن چون چربی نمیتونن بخورن مستقیم نمیشه گوشت بهشون داد
برنامه ریزی کن ببین میتونی مشکلات رو حل کنی؟ بعد شروع کن
پارکینگ خونه
بدترین جا رو انتخاب کردی ، ماهی خیلی حساسه محیط باید مثل محیط گلخونه باشه

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
من آکواریوم داشتم
خیلی مسئولیت داره
کفی ، پمپ هوا ، گیاه ، هلزون ، بخاری آکواریوم ، داروی ضد انگل ، غذای ماهی ، ساختن آکواریوم ، خودت با شیشه و چسب آکوواریوم بسازی خیلی بصرفه تره تا سفارش بدی
سازگاری ماهی ها ، بعضی ها بچه های خودشون رو میخورن یا همدیگه رو به قصد خوردن میکشن
منبع پخش ماهی یه قطره میریزه توی آب که ماهی ها عقیم بشم که برای شما زادولد نکنن!
خریدار رو از کجا پیدا میکنی؟ اون زمان که من داشتم سایت آگهی نبود اینترنت نبود میدادم خود آکواریمی میگفت برو تا فروش بره هفته بعد میزاشتش داخل فریزر میگفت مرده! یعنی ماهی منو میفروخت ماهی مرده خودش رو جای من میزاشت که پول نده
به کنار از اینکه باید بیماری های انواع ماهی رو بشناسی
ماهی گوشت خوار خیلی پرخرجه هم نگهداریش هم غذاش ، دل مرغ ، جگر ، کرم زنده میخورن چون چربی نمیتونن بخورن مستقیم نمیشه گوشت بهشون داد
برنامه ریزی کن ببین میتونی مشکلات رو حل کنی؟ بعد شروع کن

ممنون از راهنمایی خوبت.
ماهی گوشت خوار خریدار بیشتر داره و گرون تره یا غیر گوشتخوار؟ کدوم نوع هاش بیشتر طرفدار داشت؟
مرغ مرده کامل می تونم تامین کنم مشکل نداره.
می شه گوشت ماهیچه و سینه مرغ داد به گوشتخوارا؟

گرما هم که بخاری داره. برای تابستون کولر می ذاشتی؟

اول می خوام امکان سنجی کنم ببینم اجراش شدنی است.
بعد مسئله فروشش رو بررسی می کنم. مثلا می رم از یه جا می خرم. ببینم می تونم بفروشم یا نه....
شاید درست بیان نکردم. یک واحد 60-70 متری هم کف است، قبلا اجاره می دادن به مستاجر. الان دیگه قصد اجاره دادن ندارن.

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
گرما هم که بخاری داره. برای تابستون کولر می ذاشتی؟
نه
ولی همیشه آبشون رو عوض میکردم
چند لیتر آب آکواریوم رو تخلیه کنی
صبر کنی آب جدید کولرش بپره
ماهی رو با مقداری از آب قبلی بکنی داخل نایلون بزاری داخل آب جدید که دمای اب کم کم عوض بشه
مگرنه تغیر دمای ناگهانی ممکنه مریض بشن بمیرن
شاید درست بیان نکردم. یک واحد 60-70 متری هم کف است، قبلا اجاره می دادن به مستاجر. الان دیگه قصد اجاره دادن ندارن.
محیط عادی باشه ، خاک و دود ماشین و هیچ آلودگی نباشه
طوری هم نباشه که تابستون خیلی گرم بشه زمستون هم خیلی سرد
گرما هم که بخاری داره
بخاری معمولی نه ، بخاری مخصوص آکواریوم که میزاری داخل آب
یک دماسنج بالا
یک دماسنج پایین آب
چون دمای آب هر سمتش ممکنه متفاوت بشه! تنظیم دما خیلی مهمه
برای تابستون کولر می ذاشتی؟
لازم نبود چون محیط گرم نمیشد ولی اگه میشد باید میزاشتم
ماهی گوشت خوار خریدار بیشتر داره و گرون تره یا غیر گوشتخوار؟
بستگی داره
من گوشت خوار رو انتخاب نمیکنم
چون ماهی معمولی نهایتش بچه هاش رو بخوره
ولی ماهی گوشت خوار خیلی اشتهای بیشتری داری ، بزرگتر میشن
چون گوشت خوارن ذاتا دهنشون بیشتر باز میشه یعنی ماهی که نصف خودشون باشه راحت میخورن!!
هر گوشتی که چربی نداشته باشه

کدوم نوع هاش بیشتر طرفدار داشت؟
مثلا این ماهی guppy که گوشت خوار نیست پس هیکلش کوچیکه
هر 30 روز تقریبا 20 تا بچه بدنیا میاره!!
زنده زا هست ، ماهی تخم گذار شرایط زاد ولدش سخت تره
چون بچه زیاد داره ماهی فروش هم عقیمشون نمیکنه ، فراوون هستن و ارزون از اینا نمیتونی پول زیادی در بیاری
ولی ماهی غیر گوشت خوار زینتی زیاد هست
5f43fbcf9bee39c720f1984851a4ce35.jpg

مثلا اینا زینتی هستن گوشت خوار هم نیستن
24cf016f662962577d17a6f630e6a22c.jpg

ماهی فروش آکواریومی همیشه آدم کلاهبرداری هست یعنی ماهی رشد کرد بزرگ شد ارزونتر از بچه میخره ولی بچه رو تو بخوای بخری گرونتر میفروشه! پس سعی کن با شخص معامله کنی نه با اینا

حواست باشه بعضی ماهی ها رو رنگ میکنن تا بفروشن!!
1984169.jpg

ماهی گوشت خوار بعضی هاشون سودآورن مثلا این ماهی آروانا هست هم قیمت طلا خرید و فروش میشه ، یادمه اون زمان اینا رو عقیم میکردن الان هم اسمش رو زدن به عنوان در حال انقراض!!
قیمتش رو اینجا ببین زده 25 میلیون تومن ، اون زمانی که من داشتم بچش 25 هزار تومن بود که به ارزش پول اون موقع خیلی گرون بود https://nullrefer.com/?https://nasimeyas.com/product/arowana-super-red-45cm

%D9%85%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%A2%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%A7.jpg

برای هر آکاریومی وجود ماهی لجن خوار یا حلزون الزامیه چون آب رو تمیز میکنن ، هلزون مدفوع ماهی رو میخوره لجن خوار هم شیشه و اطراف رو تمیز میکنه
اگه یه کم نور آفتاب هست حتما گیاه بزار داخل آب چون گیاه هم خرید و فروش میشه ، مدل های مختلفی هم هست
اوایل فقط گیاه و هلزون و ماهی ارزون پروش بده
اگه قبلا آکواریوم نداشتی الان میخوای آشنا بشی مرگ و میر ماهی شاید زیاد داشته باشی
در کل تو داری با موجود زنده کار میکنی ، بنظرم اون فضا رو انبار کن جنسی بخر که فاسد نشه و از مد نره بزار اون گوشه بمونه

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
این دو تا مختص ماهی و آکواریوم هستن

addel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
ما مدتی آکواریوم داشتیم بعضی ماهی ها قیمت های نجومی دارن فکر میکنم پرورش ماهی خیلی پربازده باشه

بالا