• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در پروژه های خارجی و دریافت سود ماهانه ( مشابه یو اینوست)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
اول یه توضیح درمورد سایت یو اینوست در مورد دوستانی که نمیدونن چه سایتی بود بگم:
سایت یو اینوست یه سایت اکراینی بود که پروژه هایی ارائه میداد که مربوط به کشور اکراین و کشورهای مختلف بود . در کل خوب رشد کرد و سود خیلی خوبی میداد در واقع یه بورس اینترنتی بود. تا اینکه لایبرتی ریزرو ( بانک اینترنتی معروف چند سال قبل) بسته شد و این سایت هم ورشکست شد. حرف و حدیث خیلی شد که این سایت پروژه هاش غیروواقعی بود و فلان و بهمان و خیلیها هم سرمایمون رو از دست دادیم.

خب حالا که واقعن از سرمایه گذاری ترسیدید میخوام یه سایت خدمتتون معرفی کنم :Dبا این تفاوت که:
1- این سایت تازه راه افتاده و اولین پروژه اون سود هشت درصدی مدیر این ساید ادعا میکنه که تمامی پروژه هاش واقعی هستند که با عکس و فیلم براتون اثبات میکنه
2- دارای پشتیبانی آنلاین و لحظه ای ( هرکسی ثبت نام کرد بهم پیام بده تا اسکایپ مدیر سایت رو بهش بدم آدم خوش برخوردیه و کاملن راهنمائیتون میکنه منتها باید زبان انگلیسیتون خوب باشه البته با گوگل ترانسلیت ترجمه کنید مشکلی نداره راهنمائیتون میکنه)
3- ثبت نام در سایت کاملاً رایگان هستش و میتونید بعد از مشاهده سایت و صحبت با مدیر سایت در صورت تمایل اقدام به سرمایه گذاری کنید.
4 - این سایت هم همانند سایتهای دیگه ممکنه کلاهبردار باشه پس خوب دقت کنید.
5- پروژه اول این سایت دارای گواهی و عکسهای مرحله به مرحله پروژه و همچنین ویدیویی از پروژه میباشد که میتونید در صحبت با مدیر سایت ازش درخواست کنید بهتون لینکاشو بده تا ببینید.
6- خرید و دریافت سود هم با پرفکت مانی هستش .
7- مورد خوبی که من از این سایت دیدم مدیرشه که همیشه تو اسکایپ آنلاینه و همیشه در حال پاسخگوئیه
8- سایت روز بروز درحال تکمیل شدنه و پروتکل امنیتی https قراره این هفته اضافه بشه
9- سایت داری محیط بسیار ساده ای هستش در واقع اسکریپت سایت اختصاصی هستش.

و اما در نهایت توصیه میکنم چون این سایتها برای سرمایه گذاری بلند مدت هستند با تحقیق فرصتهای سرمایه گذاری خودتون رو انتخاب کنید.

مشاهده وثبت نام رایگان در سایت

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
میشه توضیح بدی اگر شخصی به خودش اطمینان داره و نمیخواد پول مردم بالا بکشه چرا از سیستمهای پولی غیر قابل برگشت استفاده میکنه؟ احیانا مدیر این سایت ایرانی نیست؟ البته ساکن نیجریه غربی اما ممکنه تو شوش خودمون آپارتمان کرایه کرده باشه :D هیشکی با این نوع درآمد به جایی نرسیده مگر مدیریت محترم این نوع سایتها که هر از چند گاهی با یک دومین 2 زاری هاست 3 زاری ssl پنج زاری پول یک عده جوون لاجون بالا میکشن و بعدش توی کاباره های اونور آب پهن میشن تا سایت بعدی به امید خدا

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
سایت طرف غیر فعالش کردیم حالش ببره

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
میشه توضیح بدی اگر شخصی به خودش اطمینان داره و نمیخواد پول مردم بالا بکشه چرا از سیستمهای پولی غیر قابل برگشت استفاده میکنه؟ احیانا مدیر این سایت ایرانی نیست؟ البته ساکن نیجریه غربی اما ممکنه تو شوش خودمون آپارتمان کرایه کرده باشه :D هیشکی با این نوع درآمد به جایی نرسیده مگر مدیریت محترم این نوع سایتها که هر از چند گاهی با یک دومین 2 زاری هاست 3 زاری ssl پنج زاری پول یک عده جوون لاجون بالا میکشن و بعدش توی کاباره های اونور آب پهن میشن تا سایت بعدی به امید خدا

نمیدونم ولله:D من هم مث بقیه اینو دیدم معرفی کردم. تو اسکایپش که بری عکس خودشو و کلن باهاش صحبت کنی عکس پروژه و همه چیزشو زده:D

سایت طرف غیر فعالش کردیم حالش ببره
شما غیرفعالش کردین؟؟؟؟ چه جالب خب ببینیم واقعن به کارش ایمان داره برش میگردونه یا نه:D
این هم اسکایپشه خواستی یه حالی بهش بده:D : Dem Joseph John Dem

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
سایت دارای پروتکل https و گواهینامه ssl شد که در پائین صفحه میتونید اونو مشاهده کنید.. اگر میخواهید در این مورد بدونید. میتونید متن زیر رو بخونید

http://webgoo.ir/52/پروتکل-امن-https-و-کدگذاری-ssl-چیست

اطلاعاتی در مورد پروژه اول سایت :
پروژه اول سایت مربوط به بهره برداری از معدن مس در نیجریه هستش که اگر با مدیر سایت صحبت کنید میتونید هم لینک عکسها هم لینک ویدیو اون رو دریافت کنید. من همین جا لینک عکسهارو کپی میکنم برا اینکه مششاهده کنید: اینجا کلیک کنید

اسکایپ مدیر سایت: Dem Joseph John Dem

دوستان این سایت هم توسط کسی به من معرفی شده و اطلاعاتی که بدست میارم از گفتگو با مدیر سایت تو اسکایپ هستش مطمئنن از کشور نیجریه هستند ایشون ،چون تو سایت یو اینوست فعالیت میکرد و اونجا هم با کشور نیجریه معرفی شده بود ایشون تنها کسی بود که سرمایه گذارانی که ازش پروژه خریده بودن پولشونو نخورد و اقدام به راه اندازی سایت جدیدی کرد و بابت سرمایه ای که بابت پروژه هاش تو یو اینوست سرمایه گذاری شده بودن به کسانی که ازش سهام خریده بودن تو این سایت سهام رایگان داده و ماهیانه میتونن سودشون رو دریافت کنن.

البته باز تکرار میکنم این سایتها دارای ریسک هستند اگر خواستید سرمایه گذاری کنید حتمن تحقیق کنید و با مدیر سایت صحبت کنید و ازش مدارک تائیدیه درخواست کنید تا قانع نشدید سرمایه گذاری نکنید.

Last edited:

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
من در مورد شیر میر چیزی نمیدونم مثلا در مورد این پروژه اولش یه کم توضیح بده ایناش چین ؟؟
8
Earning Per Month
100
Price Per Share
14 years
to go
5421
Available Share
14579
Shares Sold

وضعیت
موضوع بسته شده است.