• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در یک سایت معتبر با سه سال سابقه حداقل سود دهی 20 درصد در 15 روز !!!

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
درود
امروز قصد دارم شما رو با کمپانی Top capitalist که یکی از سایت های سرمایه گذاری با سابقه و معتبر هست آشنا کنم.

logo.png

از مزیای این سایت :

1. آنلاین بودن از سال 2010 و نزدیک به سه سال فعالیت درخشان
  2. شرکت ثبت شده در انگلستان ( شماره تماس )
  3. تیم مدیریتی باسابقه و با تجربه و موفق در زمینه تجارت ( جهت مشاهده افردا این تیم به خود سایت مراجعه کنید )
  4. پرداخت سریع و فوری
  5. عدم شکایت از سوی کاربران
  6. دوره سرمایه گذاری های کوتاه مدت 15 روز کاری ( به استثنا روز های تعطیل شنبه و یکشنبه ها )
  7. حداقل سود 20 درصدی در مدت 15 روز کاری (حداقل سود روزانه 1.33 درصد )
  8. بازگشت اصل پول به همراه سود به میزان حداقل 8 درصد هر 24 ساعت یکبار قابل برداشت می باشد
  9. حداقل میزان سرمایه گذاری 25 $
  10. سیستم های بانکی واریز و برداشت:
  11. PerfectMoney ، EgoPay

لینک ثبت نام در سایت

آموزش سرمایه گذاری در این سایت :
پس از ثبت نام از لینک بالا و ورود به قسمت اکانت وارد قسمت Deposit & Withdrawal شوید و بعد روی Make an Investment کلیک کنید و از اونجا در قسمت Amount to Spend ($): حداقل مقدار سرمایه گذاری 25 دلار و یا بیشتر رو انتخاب کنید و بعد گزینه Spend funds from Perfectmoney کلیک و بعد روی دکمه Investment کلیک کنید تا مبلغ سرمایه گذاری رو از حساب پرفکت مانی شما کسر کنه. برداشت سود هر 24 ساعت یکبار از قسمت Deposit & Withdrawal قابل برداشته..

میزان سرمایه گذاری بنده در این سایت : 25 دلار

چند سند برداشت من از این سایت

Received Payment 2.00 USD from account U3484057. Memo: API Payment

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
سابقه سایت هایپ هر چی بیشتر باشه ریسکش بیشتر میشه
چون هر لحظه امکان ...

این حرفو اصلا قبول ندارم. سایت هر چقدر سابقه دار تر باشه مطمئن تره. یک سایت که 3 سال فعاله اگر بخواد در یک دوره 15 روزه اسکم بشه دیگه آدم باید خیلی بدشانس باشه. اگر بیشتر از دو بار این اتفاق برات بیافته بهتره دیگه دور هایپو خط بکشی!!! :D
ضمنا یه خوبی که این سایت داره شما می تونی هر روز 8 درصد از پولتو با سود برداشت کنی.

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
هایپ ها پیش بینی ناپذیرتر ازونن که بشه گفت هرچی سابقه اش بیشتر باشه یا کمتر باشه بهتره یا بدتره!
اصلا نمیشه چیزی گفت!
...
منم تو این سایت 25 دلار گذاشتم..البته با لینک کسی دیگه عضو شدم...

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
این سایت 3 سال پیش شروع به فعالیت نکرده بلکه 3 سال پیش فقط سایتشو زدن و کسی هم توش سرمایه گذاری نکرده .

فعالیت اصلی سایت از تاریخ 04-05-2013 هست.

اینم لینک فروم تاک گولد که همینطور که میبینین اولین پست مال 2010 ئه اما پست دوم تاریخش ماله 2013 میشه.

topcapitalist - topcapitalist.com

قصد خراب کردن تاپیک یا زیر سوال بردن استارتر رو نداشتم فقط گفتم که حواستون جمع باشه .

ایشالا که اسکم نشه و همتون سود کنید.

موفق باشید ;)

بالا