• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی کانال تلگرام

dawodr

Registered User
لایک‌ها
289
سلام دوستان من سایت دارم فروش مقاله و اینا میخوام یک کانال بزنم و از طریق کانال تلگرام محصولاتمو بفروشم به نظرتون به صرفه هست من 300 یا 400 تمن سرمایه گذاری کنم برای جذب ممبر علاقه مند در ضمینه موضوع سایت؟

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
وقت بخیر

تبلیغات در تلگرام باید دائمی و مستمر باشه تا نتیجه بخش باشه
صرفا شما 50 میلیون هم هزینه کنید و یک کانال رو به 2 میلیون ممبر واقعی هم برسونید باز هم نتیجه جالبی که مد نظرتون باشه به دست نمیارید
حداقل باید ماهانه 400 الی 500 هزار تومان (هرچی بیشتر بهتر و کمتر باشه زمان فروشتون رو افزایش میده) هزینه کنید تا ممبرها به صورت مداوم بیان

چون میزان دیلیت اکانت کاربران ایرانی از تلگرام زیاده، نه اینکه دیلیت اکانت کنن و برن، همش دیلیت اکانت میکنن و دوباره با خط جدید میان یا با همون خط دوباره میان که در این صورت کاربر عضو شده در کانال شما غیرفعال یا Last Seen Along Time ago خواهد بود که در واقع کاربر مرده به حساب میده و اکانتش فیک محسوب میشه و عموما بعد از 3 4 ماه از کانال اتوماتیک حذف میشن این اکانت ها

پس باید ممبرگیریتون مداوم باشه و روش صحیحی هم انتخاب کنید، عموما روش تبلیغات گسترده و راه اندازی یک ممبربگیر خصوصی به جهت هم کسب درآمد هم افزایش ممبر نامحدود یک کانال خیلی هارو به موفقیت و درآمد بالا رسونده
بستگی به دیدگاه و بودجه خودتون داره که چطوری پیش برید، ولی روشی که بخواید نتیجه بخش باشه براتون به این شکله، یا تبلیغات گسترده انجام بدید در محیط تلگرام و با بنرهای تبلیغاتی ممبر نم نم به کانال اضافه کنید یا اپیلیکیشن ممبربگیر منتشر کنید و از ممبرهایی که عضو اپلیکیشن میشن به صورت ثابت و دائمی اونهارو عضو کانال کنید که حداقل روزی (بستگی به تبلیغاتتون داره) 50 الی 150 ممبر جدید به کانالتون اضافه میشه که خوب خیلی هاشون میتونن خریدار محصولاتتون هم باشن

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
همون سرمایه ای که روی تلگرام می کنید روی یک سایت انجام دهید براتون هم آینده دارتر هست و هم نتیجه بهتر میده تلگرام اینستا برا اینایی خوبه که یا بازیگرن یا نمیدونم یه کار چرتی می کنن تا جلب توجه کنن و مردم جمع میشن دورشون

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
به نظرتون چقدر باشه خوبه شاید بتونم در حد 2 تمن هزینه بکنم ولی نمیخوام ریسک کنم کم کم میخوام برم جلو

ببین به نظر من با حدود 400 تومن شما فوقش بتونی 1000 ممبر از طریق تبلیغات جذب کنی بعید می دونم بیشتر بتونی جذب کنی حالا شما خودت حساب کن

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
مواظب باشید تلگرام ممکنه بزودی فیلتر شه ...

Sky Persia

Registered User
لایک‌ها
108
الان تا وقتی وضعیت تلگرام مشخص بشه..باید کمی صبر کرد

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
داری اشتباه میزنی داداچ
اصلا برای فروش یه محصول که نباید کانال زد و اون کانال رو تبلیغ کرد چون ممبرای کانال ثابت هستن و کسی تو یه کانال فروشگاهی جوین نمیمونه لفت میده
برای فروش یک محصول باید خود محصول رو تبلیغ کرد تا مستقیم طرف تبلیغو ببینه محصولو بخره نه اینکه حالا وارد یه کانالی بشه بره از اونجا محصولو پیدا کنه و فلان تا بخره

با اون پولی هم که شما میگین هیچ کاری نمیشه کرد بهتره بزاری جیبت

بالا