• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرور مجازی بهتره یا هاست دانلود

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
دوستان من میخوام یه سایت باز کنم که روزانه حدود 200مگابات اپ دارم که میخوام لینک دانود مستقیم درسایتم قرار بدم
با این حساب ماهانه حدود 7گیگ برام کافی
چون از هاست دانلود وسور تا حالا استفاده نکردم خواستم نظر دوستان را بدونم
بعضی ها میگن هاست دان بگیر ولیچ نصب کن
وبعضی ها میگن سرور بهتر
از همه برام اسان بودن کار باهاش مهمتره نمیخوام زیاد پیجیده باشه
وارزان باشه چون مطمعنم سایت درامد زایی نداره وباید فقط بهش خرج کنم

sezar

Registered User
لایک‌ها
54
ببین چیزی که شما به اسم هاست دانلود میشناسی همون ‌VPS مدیریت شده است. درضمن قبل خرید هاست دانلود هم باید ‌ip سرور رو بپرسی و reverse lookup کنی ببینی واقعا vps هست یا نه. چون vps یه آی پی داره و جز سایت تو هیچ سایتی روش نیست.
دوم اینکه چه امکاناتی لازم داری؟ آی پی مستقل داشتن باعث میشه seo سایتت بالاتر بیاد. درضمن مدیریت منابع هم آسونتره. دسترسی ssh هم داری و میتونی خیلی کارارو خودت انجام بدی. همه ی اینها واسه کسایی هست که این امکاناتو لازم دارن. بنظرم یه vps از آسیاتک بگیر که هم ایرانه(سرعتش بالاست) هم وارز هست (بعدا بلاکت نمیکنن) هم اینکه پشتیبانیشون بهتره خیالت هم راحته. واسه مدیریت کردنش هم میتونیم کمکت کنیم. بالاخره یاد میگیری دیگه! آزمون خطاست.

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
ممنون بایت راهنمایی
ا این حساب شما سرور مجازی رو صلاح میدونید یا هاست دانلود رو من میخوام ای پی مستقل داشته باشه تابرای سئو سایتم هم خوب باشه
سایت کلیپ هست وفقط روزانه چند عدد کلیپ اپ میشه

sezar

Registered User
لایک‌ها
54
بنظر من اول از هاست دانلود خوب و معتبر شروع کن بعد برو سراغ وی پی اس. حین کار خودت یکم راجع به تنظیمات سرور اینا هم تحقیق کن و یادبگیر.
فقط مطمئن شو که سرورت وارز هست که بعدا بخاطر کپی رایت و غیره هاستتو پاک نکنن.

بالا