• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرور وی.پی.ان به همراه تمامی کاربران و حدود 120 تا آی دی + یک وبلاگ

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
با سلام

عنوان تاپیک همه چیو میگه :p

فقط میمونه توضیحات:

یه سرور مجازی ویندوز دارم با هارد 20 گیگ، رم 512 و پهنای باند 800 گیگ
برای اکانت دهی هم از نرم افزار nttac استفاده میکنم. الان حدود 130 تا مشتری دارم.

یه وبلاگ هم دارم با رنک 1 تو گوگل : http://canada-ip.blogfa.com که بیشتر مشتریها از همینجا میان برام
چند وقت پیش هم وقتی تو گوگل سرچ میکردی فروش وی پی ان وبلاگ من اول بود، الان دیگه آپ نکردم اومده صفحه 2!

تو 2 تا از آی دی هام هم آی دی مشتریامو دارم، اونا رو هم واگذار میکنم. حدود 120تایی میشه!

بیشتر مشتریامم همیشگی هستن. یعنی کمتر پیش اومده که مشتری تمدید نکنه! ماشاالله سرعت سرورم خوبه مشتریا تمدید میکنن + دوست و آشناهاشونو هم معرفی میکنن

تو هیچ جا هم تبلیغ نکردم، البته چند تا بنر ساختم، اگه خواستین اونم واگذار میکنم!

سودشم خوبه، ماهی 33 تومن پول سرورو میدم. اگه 150 تا مشتری داشته باشی، میتونی ماهی 300-400 کاسب بشی! من 50 تا مشتری ثابت رو بهتون تضمین میکنم

الان چونکه به پولش نیاز دارم، میخوام بفروشم وگرنه سودش خوبه! به دردسراش میارزه!
حدود 20تا مشتری هم از پی تی دارم، اگه اینجا رو ببینن تایید میکنن.

لطفاً قیمتای تخیلی ندید!

با تمام مشتریام + بلاگ + حدود 120 تا آی دی + سرور : فقط .... تومان (پیشنهاد بدین!)

rahimi_sm

Registered User
لایک‌ها
1
دلیل خاصی داره که همه دارن این کار رو میزارن کنار؟ خبریه؟ افتادن دنبال وی،پی - ان فروش ها؟ اونی که ازش سرویس میگرفتم چند روز پیش جمع کرد و چند روزه کارم رو لنگ کرده (تازه پولم هر رفت :lol:)! امروز توی فروم دیدم یکی داره سرورش رو میفروشه. الان هم که شما.

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
الان یکی از دوستان داره همه اینایی که گفتی رو مجانی میده !!
شما چند میدی ؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
دلیل خاصی داره که همه دارن این کار رو میزارن کنار؟ خبریه؟ افتادن دنبال وی،پی - ان فروش ها؟ اونی که ازش سرویس میگرفتم چند روز پیش جمع کرد و چند روزه کارم رو لنگ کرده (تازه پولم هر رفت :lol:)! امروز توی فروم دیدم یکی داره سرورش رو میفروشه. الان هم که شما.
نه بابا !!!
به پولش نیاز دارم، میخوام شاپ بگیرم!

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
الان یکی از دوستان داره همه اینایی که گفتی رو مجانی میده !!
شما چند میدی ؟
مجانی!!!
پس بگیر ازش دیگه!

قیمت پایه نذاشتم، ولی الان که خواستین میذارم!

قیمت پایه : 120,000 تومان

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
مجانی!!!
پس بگیر ازش دیگه!

قیمت پایه نذاشتم، ولی الان که خواستین میذارم!

قیمت پایه : 120,000 تومان
باور کن مجانی میده ، فقط باید پول سرور رو ماه به ماه پرداخت کنی که اونم 40 تومن هست ، مال شما 33 تومان !!

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
باور کن مجانی میده ، فقط باید پول سرور رو ماه به ماه پرداخت کنی که اونم 40 تومن هست ، مال شما 33 تومان !!
با هر چی یوزر و ... داره ؟!

سرور خالی که مهم نیست، میتونی از هر جایی که دلت خواست تهیه کنی!
شما هم که خودتون استاد پیدا کردن سرور ارزون، خوب (!) و خارجی هستین!

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
این دوست : http://forum.persiantools.com/t124520.html
من کامل آمارشو ندارم، ولی حدس میزنم که اینطور باشه : طرف سرورشو با سایتشو میده که شما روش کار کنین! هزینه سرور رو میدی (فکر کنم ماهی 40 تومن). هر چی کار کردی ماله خودت :D
اگه همچین چیزی باشه، فکر کنم خودت سرور بگیری بهتر باشه، راه اندازی یه سایت هم همش 1 روز هم طول نمیکشه! :p
سرور وی.پی.ان خواستی در خدمتم! (امضامو ببین)

Last edited:

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
دوستان عزیز سرور با تمامی کاربران و ... واگذار شد. در حال انتقال هستم! لطفاً دیگه اسپم نکنین تا تاپیک بره پایین :p

پ.ن: دوستان عزیز که از من سرویس داشتن، خیالشون جمع جمع باشه. اونایی که 1 ماهه یا 3 ماهه ازم سرویس داشتن با توافقی که صورت گرفت رو سرور باقی میمونن، اگه خواستن میتونن تمدید هم بکنن. اونایی که سرویسهای 6 ماهه و 1 ساله ازم داشتن، یه پ.خ بدن بهشون میگم چی کار کنن ;)

بالا