• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرويس جديد ياهو: ياهو! 360

30yavash

Registered User
لایک‌ها
16
به نقل از mahdi206 :
شما مثل اينكه خيلي خوشت مياد از اين همه Bad! Bad Server اوركات و Oops هاي جيميل. خب پس خوش باشي.
داستان اوپس چيه؟
من از آوت لوك يا موزيلا ايميل گوگلم رو چك مي كنم.تا حالا به همچين مشكلي برخورد نكردم.
اوركات هم به نظر من از Yahoo Group قشنگ تر و مفيد تره.برا اينكه حالت فاروم داره.اصلا خودش يه جور فارومه.هرچند كه الان فيلتر شده و ديگه من ازش استفاده نمي كنم.ولي در مورد جي ميل بايد بگم خدا يكي جي ميل هم يكي(اونم فقط به خاطر امكانات رايگات pop3 و smtp).

black_jack_of_black_city

Registered User
لایک‌ها
73
با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
ولي سياوش جان اينو هم من اضافه كنم كه كار با ياهو 360 خيلي راحت تره و دوم اينكه زود بالا مياد سوم هم اينكه افراد مبتدي خيلي زود ميتونن بهش مسلط بشن

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از 30yavash :
داستان اوپس چيه؟
من از آوت لوك يا موزيلا ايميل گوگلم رو چك مي كنم.تا حالا به همچين مشكلي برخورد نكردم.
اوركات هم به نظر من از Yahoo Group قشنگ تر و مفيد تره.برا اينكه حالت فاروم داره.اصلا خودش يه جور فارومه.هرچند كه الان فيلتر شده و ديگه من ازش استفاده نمي كنم.ولي در مورد جي ميل بايد بگم خدا يكي جي ميل هم يكي(اونم فقط به خاطر امكانات رايگات pop3 و smtp).

اوپس قديما خيلي بيشتر ميومد ، الان كمتر شده با اين حال من تو دانشگاه خيلي موقع ها ميرم Trash رو خالي كنم اين اوپس معروف دوباره مياد.
مگه Yahoo Group حالت فروم نداره؟ بعدش اينكه ما رفتيم تو اين اوركات هي الكي community درست كرديم استفاده آنچناني ازش نكرديم (نمي گم همه community ها ولي اكثرشون اينطوري بودن) در حالي كه گروههاي ياهو خيلي فعالتر هستن. در مورد pop3 حق با شماست ولي ايرانيها خيلي كم از pop3 استفاده مي كنن و بيشتر ترجيح مي دن از خود web ، ايميلهاشونو چك كنن.

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از black_jack_of_black_city :
بهت اخطار ميكنم محسن توي بحث هاي فني و جدي مسخره بازي رو كنار بذاريم چون از قضيه اصلي دور ميشيم

آقا اين شيفتي بي گناهه ، تقصير من بود ، من تحريكش كردم. واسه همين هم از شما عذر ميخوام. :blush:

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از black_jack_of_black_city :
از من ناراحت نشين تورورخدا

بخاطر همين كاراس كه تريد بعد فنيشو از دست ميده

حق با شماست ، بعضي موقع ها حس شيطنت آدم زيادي بروز مي كنه ديگه ، آدم بايد جنبه داشته باشه جلوشو بگيره.

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
شما با دیدن آلبومها به صورت اسلایدشو مشکلی ندارین؟

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
عکساش نمیاد فقط تایتل و کپشن میاد!

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
واسه منم بفرستین امادعا نمیکنم اما حال میکنم
[email protected]

بالا