• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرويس دهنده هاي ويدئو كنفرانس؟ mcu?

dadashon

Registered User
لایک‌ها
0
كسي هست كه بتونه اطلاعاتي درباره ي نرمافزار هاي ويدئو كنفرانس سرور بده؟ مرجعي، منبعي، متخصصي؟

alizaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از dadashon :
كسي هست كه بتونه اطلاعاتي درباره ي نرمافزار هاي ويدئو كنفرانس سرور بده؟ مرجعي، منبعي، متخصصي؟

منظورت دقيقا Vidio Conferencing هست يا Vidio Streaming ؟
چون توي ويديو كنفرانس اصل قضيه سخت افزار قضيه هستش و برنامه و نرم افزار بر اساس اون تعيين ميشه.

dadashon

Registered User
لایک‌ها
0
البته من مورد خاصي در نظر ندرام و اگه چیزی سر در می آوردم که نمی پرسیدم. ولی با چیزهایی که اخیر فهمیدم Multi-point Control Unit MCU ويدئو كنفرانس هست. من بيشتر مي خوام در باره ي پروتكل هاي استفاده شده مثل h323 و سازگاري كلاينت ها در ويندوز با سروري روي لينوكس بدونم.
البته شما اگه زحمت بكشيد و در باره ي نرم افزار و سخت افزار توضيح بدين ممنون ميشم.
درسته كه ام سي يو هاي سخت افزاري سيسكو (عكسش) رو ديدم ولي ارتباط سخت افزار و نرم افزار رو چندان جدي نگرفته بودم.
هر چي باشه حتما به اطلاعاتمون اضافه ميشه و حداقل دلم خوش ميشه كه اگه تمام عمرم رو هدر داده باشم اين روز رو هدر ندادم.

در ضمن من اگه 1300 دلار داشتم كه ..... ;)
يه نرم افزار(فقط اسم، دانلود نه) پيدا كردم كه به نظر مناسب مياد click to meet اين طور كه خودشون ميگن ماكروسافت ليو كامنيوكيشن سرور هم از اون استفاده كرده.

بالا