• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرويس ديتا مخابرات

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به تمام اساتيد

اين شماره اي كه براي ارتباط ديتا ميدن چي هست به چه دردي ميخوره :eek: :blink:

تو تنظيمات همچين شماره اي را نمي خواد

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
آقا موضو ع چيه؟
ديتا را روي موبايل فعال كردي؟
براي ما هم توضيح ميدي دادا؟

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از FARGO :
آقا موضو ع چيه؟
ديتا را روي موبايل فعال كردي؟
براي ما هم توضيح ميدي دادا؟
بله فارگوجان ولي تازه امروز فرمش را پركردم

اون شماره را هم هنوز نگرفتم
حالا اگر كسي مي دونه يه توضيحي بده

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ايول... ببينم رفتي كجا ؟؟؟ ميشه به ISP هاي خودمون وصل شيم ديگه ؟؟؟؟ خرجش چطوره ؟؟؟؟ تعرفه اش رو بلتي ؟؟؟

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

عزيز جان شما رفتي فرم پر كردي ما توضيح بديم !!!!! ولي خوشحال شدم حتما سيستم GPRS داره راه ميفته بگو دقيق قضيه چيه ؟؟؟ داره خستگيم در ميره :happy: بگو كه خيلي منتظريم :happy:

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه بابا GPRS كيلويي چند :(
ماهي 5000 هزار تومن هم مي گيرن + هزينه تلفن كه به ISP وصل شدي

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ماهي 5000 هزار تومن هم مي گيرن + هزينه تلفن كه به ISP وصل شدي
خب اين كه هيچي!!!! اينا كه گفتي بحث آبونمانشه :happy: تو فرمت هزينه "ديتا ترانسفر" رو نوشته يا نه ؟؟؟
فكر كنم اين قبلا هم بود ولي اگه دقيق شرايتشو بنويسي ممنون ميشم كه دقيقا چيكار مي شه كرد با اين سرويس؟؟؟

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
cesoot جان اين سرويس gprs نيست... بلكه فقط روي خط gsm شما نوعي switching انجام ميشه كه ميتوني data بگيري و بفرستي... به درد هر گوشي هم نميخوره. و شما مثلا ميتوني به ISP خودت با همين account كه داري وصل شي. البته به جاي كامپوتر با موبايل و به جاي خط تلفن شهري با خط موبايل... من خودم روز اول كه pda2k ام رو گرفتم ديدم نوشته network connections زدم روش و ديدم dial-up داره و username password خواست و شماره تلفن هم خواست. من هم شاد و شنگول وارد كردم. ولي ديدم شماره رو ميگيره ولي نميتونه connect شه...
ظاهرا همين ابونمان ماهي 5000 رو ميگيرن و هزينه زمان مكالمه هم كه جاي خودشه...احتمال disconnect هم در نقاط كم آنتن خيلي زياده... در حد يك e-mail خوبه...در ضمن. فكس هم ميتوني كاركني.... البته همونطوري كه گفتم به گوشي بستگي داره...

دوستان عزيز لطفا اگر من چيزي رو اشتباه گفتم تصحيح كنن...

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
من يه بار ديدم توي اتوبوس دو تا خانوم نشسته بودن صندلي عقب راننده داشتن با لپ تاپ سايت ياهو و... رو ميديدن. گمونم با موبايل وصل شده بودن. به هزينه اش ميارزه؟؟!

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از daftarekhaterat :
من يه بار ديدم توي اتوبوس دو تا خانوم نشسته بودن صندلي عقب راننده داشتن با لپ تاپ سايت ياهو و... رو ميديدن. گمونم با موبايل وصل شده بودن. به هزينه اش ميارزه؟؟!

از كجا ميدوني offline نبودن ؟؟؟ ولي خوب البته كاملا ميشه با همين سرويس... چون گوشي هايي كه اينجورين ميتونن نقش يك مودم رو بازي كنن... كه يا باسيم يا بي سيم توسط كامپيوتر شناخته ميشن... براي اونهايي كه ايميل هاي كاري ميگيرن خوبه به خصوص اگه pc دم دستشون نباشه ... اگر هم كه هزينه موبايلتون رو شركت ميده كه ديگه حالشو ببر :D

sinahosting

Registered User
لایک‌ها
0
تو دانشگاه ما يه استاد مهندسي نرم افزار داشتيم (پارسال) اونم با موبايلش يه بار وصل كرد به لپ تابش و به اينترنت كانكت شد ولي ازش نپرسيديم كه چه سرويسيس داره رو موبايلش.

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
mahdeen جان ممنون از توضيحاتت :happy: حالا دوستان فكر ميكنن اين سرويس ميارزه بگيريم براي چك كردن ميل و جواب دادن به مسنجر؟؟؟؟ :rolleyes:

در ضمن گوشي من 6230 هستش فكر ميكنم از پس اين سرويس بر بياد خوشگل :wacko:

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا يكي جواب سوال من را بده

اين شماره ديتا اي كه به ما ميدن به چه دردي ميخوره :( :wacko:

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از omidgiahi :

ممنون از توضيحاتت

تا اونجايي كه من ميدونم قبلا اينطوري بود كه وقتي شما سرويس ديتا را روي موبايل فعال ميكردي يك شماره جديد به شما ميدادن كه غير از شماره موبايل خودت بود و در واقع شماره اي بود كه با اون ميتونستي ديتا دريافت كني.
تا زمانيكه شما براي اينترنت ميخواستي استفاده كني نيازي به شماره نداشتي ولي بعنوان مثال فرض كن ميخواستن روي موبايل برات فكس بفرستن يا ديتا ارسال كنن (مثلا شبيه hyperterminal) اين شماره ميشد شماره شما و مجددا ميگم غير از شماره موبايل خودت بود.
با اين شماره نميتونستي به كسي زنگ بزني و فقط به شما زنگ ميخورد اون هم فقط ديتا ميگرفتي و نميتونستي بااين شماره با كسي صحبت كني.

حالا نميدونم اين شماره اي كه به شما دادن شماره موبايله يا يك شماره ديگه؟ بگو شايد بتونم راهنماييت كنم.

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خودش هست دمت گرم

ولي من هنوز تست نكردم چون گفتند بهد از عيد سرويس برقرار مي شه :(

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از omidgiahi :
خودش هست دمت گرم

ولي من هنوز تست نكردم چون گفتند بهد از عيد سرويس برقرار مي شه :(

آره من اين سرويس را روي يك Sony Ericsson P900 ديده بودم.
هنگاميكه روي خط معموليش باهاش تماس ميگرفتن 3 گزينه Answer/Ignore/Mute داشت ولي وقتي روي اين شماره بهش زنگ ميخورد گزينه Mute حذف ميشد چون تماس تماس voice نبود و فقط امكان جواب دادن و قطع كردن بود گزينه Mute حذف ميشد.

بالا