Profession@l
همکار بازنشسته
سرویس ثبت UDID مخصوص کاربران انجمن برای آیدیت به iOs 8
سلام عزیزان
با قطعی شدن معرفی iOs 8 در کنفرانس WWDC توسط اپل ؛ طبق روال هر سال پس از کنفرانس امکان دانلود و استفاده از نسخه آزمایشی یا Beta سیستم عامل جدید اپل فقط برای کسانی مقدور است که UDID دستگاهشان در پرتال developer اپل ثبت شده باشد.
UDID چیست؟
این کلمه مخفف Unique Device IDentifier به معنی معرف منحصر به فرد دستگاه است. یو دی آیدی به زبان ساده یک کد ۴۰ رقمی مختص دستکاه های اپل است. از آنـجایی که UDID هر دستگاه با دیگری تفاوت دارد، اپل از آن برای شناسایی استفاده میکند.
ثبت UDID به چه دردی میخورد؟
با ثبت UDID میتوانید Firmware های بتا را روی آیدیوایس خود نصب کنید.
چرا برای استفاده از نسخه های بتاباید UDID ثبت کنم؟
اپل تنها به برنامه نویسانش اجازه استفاده از این نسخه ها را میدهد. حال از کجا میفهمد دستگاه متعلق به یک برنامه نویس است؟ اگر UDID آن در یک اکانت دولوپر (developer) ثبت شده باشد. در غیر این صورت اجازه نصب firmware بتا را نمیدهد. برای ثبت UDID در اکانت دولوپر، نیاز به تهیه اکانت به ارزش ۱۰۰ دلار است که به صرفه نیست.پس ما این سرویس را با قیمت مناسب برای شما آماده کردیم.
UDID دستگاه من کجاست؟؟؟چگونه آن را پیدا کنم؟؟؟
• دستگاه خود را به کامپیوتر وصل کرده و آیتونز را باز کنید.
• روی summary کلیک کنید.
• روی serial number کلیک کنید تا به (identifier(UDID تغییر کند.که یک کد 40 رقمی است.
روی این قسمت کلیک کنید تا تصویر را در انداره واقعی 816در326پیکسل ببینید.
قیمت و نحوه خرید سرویس:
خرید آنلاین:
قیمت برای یک دستگاه : فقط 15000 تومان (لینک خرید آنلاین)
قیمت برای دو دستگاه : فقط 29000 تومان (لینک خرید آنلاین)
UDID خودتون رو هنگام خرید در بخش توضیحات اعلام کنید یا در این تاپیک.
خرید نقدی:- مبلغ به شماره کارت یا حساب زیر با یکی از کارت های عضو شتاب واریز نمایید :
شماره کارت : (بانک ملت)
6104337237203151
شماره حساب:
2083591467
نام صاحب کارت :عبدالرضا رحمن
سپس شماره پیگیری و UDID دستگاه خودتون رو در تاپیک اعلام کنید.

سلام عزیزان

با قطعی شدن معرفی iOs 8 در کنفرانس WWDC توسط اپل ؛ طبق روال هر سال پس از کنفرانس امکان دانلود و استفاده از نسخه آزمایشی یا Beta سیستم عامل جدید اپل فقط برای کسانی مقدور است که UDID دستگاهشان در پرتال developer اپل ثبت شده باشد.
UDID چیست؟
این کلمه مخفف Unique Device IDentifier به معنی معرف منحصر به فرد دستگاه است. یو دی آیدی به زبان ساده یک کد ۴۰ رقمی مختص دستکاه های اپل است. از آنـجایی که UDID هر دستگاه با دیگری تفاوت دارد، اپل از آن برای شناسایی استفاده میکند.
ثبت UDID به چه دردی میخورد؟
با ثبت UDID میتوانید Firmware های بتا را روی آیدیوایس خود نصب کنید.
چرا برای استفاده از نسخه های بتاباید UDID ثبت کنم؟
اپل تنها به برنامه نویسانش اجازه استفاده از این نسخه ها را میدهد. حال از کجا میفهمد دستگاه متعلق به یک برنامه نویس است؟ اگر UDID آن در یک اکانت دولوپر (developer) ثبت شده باشد. در غیر این صورت اجازه نصب firmware بتا را نمیدهد. برای ثبت UDID در اکانت دولوپر، نیاز به تهیه اکانت به ارزش ۱۰۰ دلار است که به صرفه نیست.پس ما این سرویس را با قیمت مناسب برای شما آماده کردیم.
UDID دستگاه من کجاست؟؟؟چگونه آن را پیدا کنم؟؟؟
• دستگاه خود را به کامپیوتر وصل کرده و آیتونز را باز کنید.
• روی summary کلیک کنید.
• روی serial number کلیک کنید تا به (identifier(UDID تغییر کند.که یک کد 40 رقمی است.
روی این قسمت کلیک کنید تا تصویر را در انداره واقعی 816در326پیکسل ببینید.

قیمت و نحوه خرید سرویس:
خرید آنلاین:
قیمت برای یک دستگاه : فقط 15000 تومان (لینک خرید آنلاین)
قیمت برای دو دستگاه : فقط 29000 تومان (لینک خرید آنلاین)
UDID خودتون رو هنگام خرید در بخش توضیحات اعلام کنید یا در این تاپیک.
خرید نقدی:- مبلغ به شماره کارت یا حساب زیر با یکی از کارت های عضو شتاب واریز نمایید :
شماره کارت : (بانک ملت)
6104337237203151
شماره حساب:
2083591467
نام صاحب کارت :عبدالرضا رحمن
سپس شماره پیگیری و UDID دستگاه خودتون رو در تاپیک اعلام کنید.
Last edited: