• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرویس دیتا در ایران!

moha_par

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سرویس دیتا یکی از سرویسهایی است که توسط مخابرات برای دارندگان تلفن همراه فراهم شده است با استفاده از این سرویس می توان به اینتر نت وصل شده و مانند کامپیوتر از ان استفاده نمود
هزینه ها
هزینه راه انداز 100000 ریال
آبونمان ماهیانه50000 ریال
هزینه اتصال دقیقه ای 450 ریال
بعد از تکمیل فرم در مخابرات و فعال شدن سیستم با خرید کارتهای اینترنت با تلفن همراه در اینترنت چرخ بزنید
چرا هزینه این سرویس باید به این حد گران باشد در صورتی که می توان آنرا با هزینه مناسب در اختیار همه قرار داد :blink:

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سرویس دیتا یکی از سرویسهایی است که توسط مخابرات برای دارندگان تلفن همراه فراهم شده است
به جهت سودجوئي
معمولا مخابرات فخيمه ايران روي نوار سود جوئي حركت مي كند سرويس ديتا نه تنها سرويس درست و حسابي براي استفاده محسوب نمي شود هزينه اش هم كه صد البته گران است :)

چرا هزینه این سرویس باید به این حد گران باشد در صورتی که می توان آنرا با هزینه مناسب در اختیار همه قرار داد
خب ما به يه حد نصاب رقمي عادت داريم كه وقتي كه از اون حد بالا ميره ميگيم گرانه ...عزيز من خبر نداري كه سرويس پيام كوتاه مخابرات هم فوق العاده گران است :)
اين صحبتي كه الا ن ميخواستم بكنم قصدم اين بود كه در يك تاپيك مجزا به آن بپر دازم ولي اينجا موقعيتش فراهم شد به تمامي دوستانتان هم اين بررسي رو اعلام كنيد تا مخابرات از رو بره و هزينه سرويس پيام كوتاه يا همون sms رو پائين بيارن :

طبق گفته مدبر روابط عمومي مخابرات فخيمه به طور متوسط 12 ميليون sms در هفته در سال 83 داشته اند توجه داشته باشيد كه سال 83 نه امسال كه تعداد به مراتب بيشتر است با يك محاسبه ساده به يك نتيجه جالب ميرسيد معمولا استاندارد 160 كاركتر حدود 140 بايت ميشود و با توجه به اينكه هزينه 160 كاركتر يا كمتر يك پالس sms محاسبه ميشود و الا ن حدود 14 تو من هزينه در بردارد چنين نتيجه گرفته ميشود كه :

مخابرات ايران براي ترانسفر 1/6 گيگا بايت اطلاعات در هفته ( براي سرويس پيام كوتاه ) چيزي در حدود 168/000/000 تومان ناقابل از ملت دريافت ميكند اونم درهفته اونم در سال 83 .
بر طبق صحبت خود مخابرات آنها در بخش ارتباطات سيار چيزي در حدود 4 ميلياردو 800 ميليون تومان سود خالص ماهانه اونم براي ارائه خدمات جانبي بر روي شبكه تلفن همراه كسب ميكند :)
با اين آمار متوجه ميشويد كه چرا شركتهاي داخلي و خارجي دارن خودشونو مي بخشيد جر ميدن تا وارد اين مقوله پر سود شوند .
و اينكه بدانيد مخابرات فخيمه داره به خاطر sms پول كلوني از ملت به جيب ميزنه ;)

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
موضوع اينه كه با اين پول اين وضع خدماتشونه !!! فكر كنم مردم حاضر بشن موبايل از ايني كه هست گرون تر هم بشه ... ولي صداي اين @$@$% " مشترك مورد نظر ...... " رو نشنون !!!!!!!!!!

Solarix

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از cesoot :
طبق گفته مدبر روابط عمومي مخابرات فخيمه به طور متوسط 12 ميليون sms در هفته در سال 83 داشته اند توجه داشته باشيد كه سال 83 نه امسال كه تعداد به مراتب بيشتر است با يك محاسبه ساده به يك نتيجه جالب ميرسيد معمولا استاندارد 160 كاركتر حدود 140 بايت ميشود و با توجه به اينكه هزينه 160 كاركتر يا كمتر يك پالس sms محاسبه ميشود و الا ن حدود 14 تو من هزينه در بردارد چنين نتيجه گرفته ميشود كه :

;)

سه سوت جان درآمد SMS مخابرات خیلی بیشتر از اینهاست!
اگر به این لینک مراجعه کنید میبینید که زده هر 59 کارکتر 14 تومن!!! (یعنی کمتر از حدود 3 خط!) :wacko: منم اولش فکر میکردم هر واحد SMS یعنی همون 160 کارکتر این قیمته و همیشه از اینکه هزینه SMS قبض تلفنم از صحبت کردنم بیشتر میشد تعجب میکردم ولی همونطوری که میبینید اینطور نیست!!! تازه delivery report ت هم روشن باشه یه دونه هم واسه اون میندازه!!!
خیلی مسخرست. آدم وقتی قیمتها و سرویسها رو با آمریکا و حتی اروپا مقایسه میکنه اونموقع دیگه آتیش میگیره! تازه درآمد متوسط تو کشور ما چقدره اونجاها چقدره! هیچکس هم صداش درنمیاد (البته نمیتونه دربیاد!!).
بگذریم. آش خالست، بخوری .......

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سولاريس عزيز من قبلا اين 59 كاركتر رو شنيده بودم ولي بعضي از دوستان گفتند اشتباه تايپي بوده :lol: منظور 159 هست ولي با اين لينك شما حرف شما كاملا درست است و تائيد ميشه :)

پس بي زحمت يه تغييري در محاسبات من انجام دهيد :
با توجه به اينكه خيلي از اس ام اس ها بيشتر از 59 كار كتر درمياد و الان هم مشتركين بيشتر شدند در نتيجه:
در آمد مخابرات فخيمه به دو برابر حد اقل افزايش پيدا ميكنه يعني 336 تا 400 ميليون تومان ناقابل در هفته براي انتقال تقريبا 1 گيگ اطلاعات يعني حافظه يه mp3 player معمولي :lol: :lol: :lol:

خودمونيم مملكت جوكي داريم :(

بالا