• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرویس دیکشنری موبایل

arezae

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سایت اس ام اس ایران سرویس دیکشنری و ترجمه را از طریق موبایل ارائه کرده است.

ترجمه كلمات

براي دريافت معني كلمات انگليسي به فارسي كافيست كلمه مورد نظر خود را به شماره 30009004 ارسال كنيد و معني كلمه را دريافت كنيد.

مثال: هنگامي كه كلمه Baby را به شماره 30009004 ارسال مي‌كنيد. در جواب كلمه "بچه ،طفل ،نوزاد، مانند کودک رفتار کردن ،نوازش کردن" را دريافت مي‌كنيد.

§ ترجمه جملات

براي دريافت معني جملات انگليسي به فارسي كافيست كلمه مورد نظر خود را به شماره 30009005 ارسال كنيد و ترجمه جمله مورد نظر خود را دريافت كنيد.

مثال: هنگامي كه جمله "The weather is nice" را به شماره 30009005 ارسال مي‌كنيد. در جواب جمله "هوا زيباست" را دريافت مي‌كنيد.
==================================================================================

مطلب جدید
د رحال حاضر این امکان ( یعنی دیکشنری موبایل )‌ از طریق ایرانسل امکانپذیر هست.
دیکشنری موبایل از طریق اس ام اس ایرانسل

سرویس دیکشنری از طریق اس ام اس راه اندازی شد.

این سرویس در حال حاضر برای خطوط ایرانسل در داخل ایران راه اندازی شده است.

برای استفاده از این سرویس کافیست که کلمه مورد نظر خود را به شماره زیر بفرستید.

8282
کلمه مورد نظر شما بایستی بصورت زیر به این شماره ارسال شود.

DIC test

در صورتیکه هر گونه سوالی در مورد سرویس دیکشنری از طریق اس ام اس داشتید، می توانید از طریق فرم زیر با ما تماس بگیرید.

فرم ارسال سوال

Last edited:

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
از لطف شما به خاطر این پست خیلی ممنونم. راستش من به دیکشنری همراه که تو موبایلم داشته باشم نیاز داشتم اما با این گوشی سونی اریکسونی که گرفتم این امکانو از دست داده بودم و دیگه تقریبا قیدشو زده بودم، ولی الان می تونم از این قابلیت استفاده کنم.

بالا