• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرویس پرسرعت

mohammadrmm

Registered User
لایک‌ها
45
------------------------------------

Last edited:

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
میخوام یه سرویس پرسرعت اینترنتی یا ماهواره ای ویا جور دیگه راه اندازی کنم (مثل این دانلودرها) . به نظر شما هزینه این سرویس با سرعت خوب چقدر میشه؟

دوست عزیز این دانلودر ها از طریق دانلود آفلاین استفاده می کنند یعنی اصلا ربطی به سرعت سرویسی که شما استفاده می کنید نداره.
شما یکی از این سرویسهای موجود هم بگیرید از هر شرکتی میتونید به راحتی با torrent دانلود انجام بدید.
سیستم ماهواره ای در ضمن آقابون تکنولوژی detect رو دارن، چپقتون رو چاق می کنن :f34r:

mohammadrmm

Registered User
لایک‌ها
45
دوست عزیز این دانلودر ها از طریق دانلود آفلاین استفاده می کنند یعنی اصلا ربطی به سرعت سرویسی که شما استفاده می کنید نداره.
شما یکی از این سرویسهای موجود هم بگیرید از هر شرکتی میتونید به راحتی با torrent دانلود انجام بدید.
سیستم ماهواره ای در ضمن آقابون تکنولوژی detect رو دارن، چپقتون رو چاق می کنن :f34r:

مگه طریقه کار با دانلود آفلاین اینطور نیست که هر چی اون وسط ردو بدل میشه یا دانلود میشه یک کپی میگیره !
درسته ؟
حالا شما که میگید با دانلود آفلاین دانلود میکنن چطوریه ؟ :blink:

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
مگه طریقه کار با دانلود آفلاین اینطور نیست که هر چی اون وسط ردو بدل میشه یا دانلود میشه یک کپی میگیره !
درسته ؟
حالا شما که میگید با دانلود آفلاین دانلود میکنن چطوریه ؟ :blink:

دانلود آفلاین میتونی از اینجا کامل ببینی که چه ریختیه.

کاربر جدید هستید؟ شما نیز می توانید به راحتی شبی 10GB (تا 50GB و بیشتر ) فایل جدید دریافت کنید ، کاملا مجانی ، لوازم مورد نیاز : یک د ی ش و l-n-b، یک کارت ریسیور ( حدود 60 تا 70 هزار تومان) یک نرم افزار (که در سایت موجود است ) و برق ( کامپیوتر باید روشن باشد) برای اطلاعات بیشتر به بخش آموزش مراجعه و سوالات خود را مطرح کنید.

panizgraphic

Registered User
لایک‌ها
6
درسته ؟

دقیقا همینطوره.

جواب دوستمون نشانگر اینکه آفلاین باز نیستند منظور از اون حجم ها همون فایل هایی است که می گیرن و واسه بقیه میرن دسته خودشون نیست که فایل انتخابیشونو بگیرن

در ضمن کسانی که دانلودر هستند معمولا نمایندگی ADSL و یا ISP زدن تو شهرستان ها مشتری ندارند از این کارا انجام میدهند و یا تو مخابرات و صدا سیما کار می کنند.(بالاتر از مخابرات و صدا سیما که اینترنت نداریم)

ehsan640

Registered User
لایک‌ها
87
دقیقا همینطوره.

جواب دوستمون نشانگر اینکه آفلاین باز نیستند منظور از اون حجم ها همون فایل هایی است که می گیرن و واسه بقیه میرن دسته خودشون نیست که فایل انتخابیشونو بگیرن

در ضمن کسانی که دانلودر هستند معمولا نمایندگی ADSL و یا ISP زدن تو شهرستان ها مشتری ندارند از این کارا انجام میدهند و یا تو مخابرات و صدا سیما کار می کنند.(بالاتر از مخابرات و صدا سیما که اینترنت نداریم)

کاملا درسته

pc-pc

Registered User
لایک‌ها
6
لطفا در مورد مسائلی که اطلاعات کافی ندارید اظهار نظر نکنید
دانلودر چه ربطی به isp و صدا و سیما داره آخه برادر من ؟
االان دیرم شده میام یه توضیح مفصل می دم
ولی در همین حد که آفلاین ر ایگان هستش
ولی اگه آنلاین بخوای ماهواره ای دانلود کنی تقریبا برات 210.000 تومان ماهیانه خرج بر می داره

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
ولی اگه آنلاین بخوای ماهواره ای دانلود کنی تقریبا برات 210.000 تومان ماهیانه خرج بر می داره
هزینش به جهنم :D
میشه کاری کرد که رد یابی نشه ؟ (واسه دانلود آنلاین)

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
من خیلی وارد نیستم
ولی تا اونجاییکه میدونم اگه فقط ریسیو باشه مشکلی پیش نمیاد
و سند هست که مشکل سازه

choughour

Registered User
لایک‌ها
338

با سلام

عزیز شما اگر برای سند از دیال آپ استفاده کنی کسی کاریت نداره .. ولی اگر با همون دیال آپ هم بخای 24 ساعته وصل باشی بازم میان سراغت .. بهترین راه این هست که شما یک اشتراک ADSL با محدودیت و با صرفه از یکی از شرکت های پر کاربر تهیه کنید .. که فرصت پیگیری که داره دریافت میکنه و کی نمیکنه رو نداشته باشند ..
و یا بهتر اینکه که از اط گاهی یه دانلود کوچولئی با خود اشتراک ADSL انجام بدی که بهتون مشکوک نشوند ..

چون اگر فقط سند خالی باشه و هیچ دریافتی نداشته باشید .. و بخوهید دوباره تمدید کنید .. با دستبند براتون تمدید میکنند ..

موفق باشید

harchi

Registered User
لایک‌ها
11
فکر نمی کنم کسی از دانلودر ها باشه که خودش اکانت خریده باشه
اکثرا از جایی استفاده می کنن که دوستان در بالا گفتن

pc-pc

Registered User
لایک‌ها
6
خب دوست عزیزی که تاپیک زدی غیر از چند خط اول پست شماره 10 تمام پست هایی که زده شد به عبارتی Fake هستش
ببین برای دانلود آفلاین شما باید دیشت رو تنظیم کنی سمت جهتی که می خوای که البته الان گروه های ایرانی همه سمت W3 و فرکانس 11354 هستن و اونوقت می تونی مجانی دانلود کنی که توضیحات بیشتر رو می تونی توی سایتی که توی پست 4 معرفی شده استفاده کنی
اما برسیم به آنلاین
ببین این که می گن می گیرن و اینا برای سند هستش و تجهیراتی که تو باید برای این نوع اکانت ها یعنی Send & Recieve استفاده کنی می ره بالای 2 میلیون یعنی عملا نمی تونی استفاده کنی
شما نیاز به یه خط adsl داری برای سند و یه مک یا همون اکانت ماهواره ای داری برای رسیو
نگران نباش بابن اینکه isp بفهمه رسیوت کمه چون عملا اصلا گیر نمی دن ( ما خودمون الان 1.5 سال آ،لاین ارائه دادیم )
همونطور که گفتم شما بید 180 بابت مک بدی 10 واسه اکانت رپیدشر و 30-20 هم پول adsl
به نظر من آفلاین خیلی به صرفه تر هست و شما تقریبا تمام فایلهای مورد نیازت رو دانلود کنی
صوالی بود بپرس

mohammadrmm

Registered User
لایک‌ها
45
خب دوست عزیزی که تاپیک زدی غیر از چند خط اول پست شماره 10 تمام پست هایی که زده شد به عبارتی Fake هستش
ببین برای دانلود آفلاین شما باید دیشت رو تنظیم کنی سمت جهتی که می خوای که البته الان گروه های ایرانی همه سمت W3 و فرکانس 11354 هستن و اونوقت می تونی مجانی دانلود کنی که توضیحات بیشتر رو می تونی توی سایتی که توی پست 4 معرفی شده استفاده کنی
اما برسیم به آنلاین
ببین این که می گن می گیرن و اینا برای سند هستش و تجهیراتی که تو باید برای این نوع اکانت ها یعنی Send & Recieve استفاده کنی می ره بالای 2 میلیون یعنی عملا نمی تونی استفاده کنی
شما نیاز به یه خط adsl داری برای سند و یه مک یا همون اکانت ماهواره ای داری برای رسیو
نگران نباش بابن اینکه isp بفهمه رسیوت کمه چون عملا اصلا گیر نمی دن ( ما خودمون الان 1.5 سال آ،لاین ارائه دادیم )
همونطور که گفتم شما بید 180 بابت مک بدی 10 واسه اکانت رپیدشر و 30-20 هم پول adsl
به نظر من آفلاین خیلی به صرفه تر هست و شما تقریبا تمام فایلهای مورد نیازت رو دانلود کنی
صوالی بود بپرس

ممنون بابت راهنماییهاتون . من دیش و لوازم اضافی دارم . فقط یه کارت DVB میخوام که فکر کنم skystar خوب باشه .
درسته ؟

راستی سرعت دانلود تا چقدر میرسه ؟ هم از سمت w3 و هم از سمت w6 ?

Last edited:

pc-pc

Registered User
لایک‌ها
6
بله skystar خوبه من خودم sky star 2.6 دارم پیشنهاد می کنم از همین کارت ها بگیری و سراغ S2 نری که کارتهاش گرونه
در مورد سرعت به شما هیچ ربطی نداره چون کم بودن یا زیاد بودن سرعت فقط به کسی که اکانت ماهواره ای داره ربط پیدا می کنه و اون با هر سرعتی دانلود کنه برای شما هم میاد
معمولا سرعت هر پارت 200 کیلو هستش که همزمان مثلا 10 پارت با این سرعت گرفته می شه ولی یادمه حدودا 5-4 پیش یه مکی هر پارت رو با سرعت 2 مگا بایت دانلود می کرد یا خودم یه مک داشتم که باهاش با سرعت 2.1 مگابایت دانلود می کردم حدودا 1 سال پیش

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
اما برسیم به آنلاین
صوالی بود بپرس

شرمنده ها ! ولي :

لطفا در مورد مسائلی که اطلاعات کافی ندارید اظهار نظر نکنید

و......

صوالی بود بپرس

pc-pc

Registered User
لایک‌ها
6
دوست من بنده کیبوردم حروف فارسی نداره برای همین از این مشکلات معمولا توی تایپ هام به وجود میاد
وگرنه دیگه هر کسی می دونه سوال رو با "س" می نویسن نه "ص"D:
در مورد قسمتی که گفتم پست ها اشتباه هستش برای این بود که این دوست ما که چیزی نمی دونست از آفلاین بقیه بچه ها هم اومده بودن بدتر کرده بودن اوضاع رو برای همین گفتم پست ها همه اشتباه هستش و ربطی به موضوع نداره
موفق باشید

titan_550

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گروه بالکان هنوز فعاله؟
قیمت 6 ماهه و یک سالشو کسی داره؟

anf-b

Registered User
لایک‌ها
15
دوست من بنده کیبوردم حروف فارسی نداره برای همین از این مشکلات معمولا توی تایپ هام به وجود میاد
وگرنه دیگه هر کسی می دونه سوال رو با "س" می نویسن نه "ص"D:
در مورد قسمتی که گفتم پست ها اشتباه هستش برای این بود که این دوست ما که چیزی نمی دونست از آفلاین بقیه بچه ها هم اومده بودن بدتر کرده بودن اوضاع رو برای همین گفتم پست ها همه اشتباه هستش و ربطی به موضوع نداره
موفق باشید
به به آقا نیمای گل
حالت چه طوره همشهری ؟

بچه ها ، آقا نیما یکی از مدیران ارشد فری آفلاین هستند!
در هر صورت ایشون اطلاعات کاملی در این ضمینه دارند و از شناختی که من روی ایشون دارم از هیچ کسی چیزی رو دریغ نمیکنند!

والبته یک سری مسائلی که به ذهنم رسید رو میخوام بیان کنم

برای دانلودر شدن شما باید دور سرویس آنلاین رو خط بکشید!
به چند دلیل!
قیمت واقعا سرسام آور آنلاین!
نایاب بودن این سرویس (با کیفیت بالا)
محدودیت ماهیانه یا روزانه!

و اگه دقت کرده باشید اکثر دانلودر های PT توانایی دانلود از Torrent رو دارند! در صورتیه که شما با سرویس آنلاین نمیتونید از تورنت دانلود کنید! (خودم تست کردم)

بهترین راه همینه که شما سرویس ADSL مفتی از یک شرکتی ، جایی ، کــــــش برید!
البته راه های دیگه هم هست که متاسفانه بنده بی اطلاع هستم!

موفق و پیروز باشید

بالا