• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرچ در سایت

CANOR

Registered User
لایک‌ها
26
من میخوام برای سایتم سرچ بذارم. طوریکه کاربر با واردکردن یک کلمه تمام مواردی که در سایت من اون کلمه رو شامل میشن بهش نشون بده مثلا مثل سایت download.com . خواهشا اگه کسی همچین کدی داره یا کتابی ،سایتی چیزی بلده به من بده . که واقعا محتاجم . دستم به شلوارتون .کممممممممممممممممممممممم٠ ?ممک

mojtabax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از CANOR :
من میخوام برای سایتم سرچ بذارم. طوریکه کاربر با واردکردن یک کلمه تمام مواردی که در سایت من اون کلمه رو شامل میشن بهش نشون بده مثلا مثل سایت download.com . خواهشا اگه کسی همچین کدی داره یا کتابی ،سایتی چیزی بلده به من بده . که واقعا محتاجم . دستم به شلوارتون .کممممممممممممممممممممممم٠ ?ممک

برای جستجو باید دیتابیس داشته باشی و برنامش رو خودت بنویسی اما گوگل یه امکاناتی در اختیار ملت قرار میده که میتونی با استفاده از اون محتویات سایت خودت رو بگردی برای استفاده از اون برو اینجا :

http://www.rightclick.ir/forum/php/viewtopic.php?t=64

موفق باشی.

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سایت WebWiz برو اون یه برنامه سرچ در سایت داره که در فایل های Web جستجو میکنه .

CANOR

Registered User
لایک‌ها
26
آیا این سرچهایی که گوگل و وب ویز اراثه میدن در سطح حرفه ای هستن ؟ من میخوام وقتی کاربر با اون سرچ کار میکنه نفهمه که من مثلا از گوگل کمک گرفتم. اصلا بگین با چه زبانی باید این برنامه رو نوشت؟ اگه بدم این شرکتهایی که سایت طراحی میکنن میتونن این کارو برام بکنن؟

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
در مورد سرچ گوگل که اینطور نیست . یعنی کاملاً مشخصه که شما از گوگل استفاده کردید .

ولی WebWiz یه سایتیه که یزنامه های مختلفی برای بیشتر زبان های تحت وب داره که تست شده و آماده استفاده می باشند . شما میتونی سرس برنامه مورد نظرت رو برداری و با طراحی دلخواه خودت در سایت استفاده کنی .

CANOR

Registered User
لایک‌ها
26
میشه آدرس سایت وب ویز رو بگین. دات کام ، دات نت ، ...
درضمن بگین وقتی وارد سایت شدم کجا برم چیکار کنم. ممنونم:rolleyes:

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از CANOR :
میشه آدرس سایت وب ویز رو بگین. دات کام ، دات نت ، ...
درضمن بگین وقتی وارد سایت شدم کجا برم چیکار کنم. ممنونم:rolleyes:
WebWiz

موفق باشی

بالا