• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرگیجه گرفتم به خدا راهنماییم کنید

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
سلام من قبلا galaxy sl که و حذف کردنشونالبته واقعا ازش راضی بودم حرف نداشت مخصوصا باتریش. خلاصه حالا 900 تومن دارم میخوام گوشی بگیرم . من خوراکم اینترنت گردی و نصب برنامست زیاد اهل باززی نیستم هر روز یه مدل چشممو میگیره یه روز xl یه روز سنسیشن و ...... حالا هم arc s دوستان ثواب داره راهنماییم کنند چیکار کنم. چیز گیجه گرفتم انقد بررسی کردم گوشیهارو.حالا به نظر شما چه گوشی بگیرم بهتره؟ خب arc s ارزونه و چشممو گرفته evo هم همینطور و ..................

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
من به طور کلی پیشنهادم از برند اچ تی سی هست و اگه خوراکت هم وب گردی هست میتونی سنسیشن ایکس ال بگیری که صفحه ش هم بزرگ باشه (اگه با سایزش مشکلی نداری)
با 940-50 تومن هم میتونی ایکسپریا اس بگیری.

در کل نظرم روی گوشی های جدیدتر هست چون مدت زمان بیشتری میتونی از پشتیبانیشون استفاده کنی و آندرویید 4 رو هر چه زودتر بگیری براشون پس بهتره Evo و Arc s رو که یکم قدیمیترن رو بزاری کنار (البته اگه میخوای دقیق 900 تومن رو خرج کنی اگه کمتر بخوای که همونا انتخاب های خوبین)

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
اگر به این اعتقاد نداری که iOS جواد شده و ... به نظر من برو تو خط Apple ..

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
اگه با گوشی تو نت میری سن سیشن رو بگیر و لی اگه از گوشی به عنوان مودم استفاده میکنی لازم نیست گوشی گرون بخری

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
سلام من قبلا galaxy sl که و حذف کردنشونالبته واقعا ازش راضی بودم حرف نداشت مخصوصا باتریش. خلاصه حالا 900 تومن دارم میخوام گوشی بگیرم . من خوراکم اینترنت گردی و نصب برنامست زیاد اهل باززی نیستم هر روز یه مدل چشممو میگیره یه روز xl یه روز سنسیشن و ...... حالا هم arc s دوستان ثواب داره راهنماییم کنند چیکار کنم. چیز گیجه گرفتم انقد بررسی کردم گوشیهارو.حالا به نظر شما چه گوشی بگیرم بهتره؟ خب arc s ارزونه و چشممو گرفته evo هم همینطور و ..................

اگر بیشتر نظر شما روی وبگردی هست؛ Galaxy Note رو پیشنهاد میکنم. الان 950 تومنه. ولی قیمتش به سرعت داره افت میکنه. و به زودی 900 هم میشه. اندروید 4 هم تضمین میکنه که میتونید جدیدترین برنامه ها و بازی ها رو داشته باشید. تنها بدیش حس پلاستیکی بودنه که به شما القا میکنه.
گزینه های بعدی هم فقط و فقط HTC هست. گوشی خوب+با امکانات+ با کیفیت
توی قیمت پایین تر از 900 هم Incredible S رو پیشنهاد می کنم. به نظر من، با قیمت پایین تز از Sensation ، ولی از Sensation بهتره.

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
ممنون از راهنماییاتون نظرتون راجع به galaxy nexus چیه؟ گوشی خوبی هست؟ مخصوصا که قیمتشم داره افت میکنه

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
ممنون از راهنماییاتون نظرتون راجع به galaxy nexus چیه؟ گوشی خوبی هست؟ مخصوصا که قیمتشم داره افت میکنه
گلکسی نکسوز باتریش در بهترین حالت برای وبگردی 3 ساعت اینها دووم میاره که از این جهت به نظرم براتون مناسب نیست :)

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
گلکسی نکسوز باتریش در بهترین حالت برای وبگردی 3 ساعت اینها دووم میاره که از این جهت به نظرم براتون مناسب نیست :)
حددا؟ آخه سامسونگ باطریاش خوبه که. راستی اگه گوشی تک هسته ای بگیرم به نظرتون چقدر ساپورت میکنه منو؟

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
حددا؟ آخه سامسونگ باطریاش خوبه که. راستی اگه گوشی تک هسته ای بگیرم به نظرتون چقدر ساپورت میکنه منو؟

بله... کلا نمیشه یه حکم کلی صادر کرد که فلان برند همه باطری هاش خوبه... هر گوشی با گوشی دیگه فرق می کنه...

به نظر من Arc s هم گزینه خوبیه...
دوربینش هم کیفیتش هیچ فرقی با Xperia s نداره ٫ CPUـش هم بین دو هسته ای و تک هسته ایه (1.4ghz)

بالا