• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سریال هوش سیاه

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
lclmdmx4vvo049g8vgk0.jpg

حسین یاری، کیکاووس یاکیده ،کیهان ملکی، حمید ابراهیمی، امیر دلاوری، سپهر گودرزی، پرویز سیرتی، میثاق جمشیدی، حسین سحرخیز، سعید دولتی، حسن خوانساری ، کاظم هژیرآزاد ، اتابک نادری و میترا مرادی بازیگران اصلی این مجموعه هستند.

سایر عوامل اصلی " هوش سیاه 2" عبارتند از: دستیار کارگردان: خسرو نصیری خواه، مدیر تصویربرداری: حسن کریمی، صدابردار: اصغر آبگون، صدابردار: مرتضی مظفری، طراح صحنه و لباس: حسین مجد، دستیار صحنه: علی اسماعیلی، طراح گریم: نوید فرح مرزی، منشی صحنه: شیدا باسمه چی، مدیر تدارکات: علی رضایی، مدیر تولید: عبدالله شهباززاده.
این مجموعه به کارگردانی سید مرتضی فاطمی در گروه علمی فرهنگی مرکز سیمافیلم تولید می شود.

دوستان میتونید نظراتتون درباره این سریال رو در این تاپیک بگین
ممنون

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895
فرار از زندان آیا ؟

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
گاف زیاد داره

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
سریال خوبیه
البته اگه خرابش نکنند

M4U

Registered User
لایک‌ها
238
حیف وقتی که میخواید برای این سریال بزارید.

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
بنرش چه قدر آشناست

فقط مایکل اسکافیلد کچل بود این مو داره :)

حیف وقتی که میخواید برای این سریال بزارید.

من خودم 2 قسمت کامل ندیدم
یاد فرار از زندان افتادم همون قسمتی ک چند شب پیش دیدم
فقط میخاستم دوستان تبادل نظر کنن

linkoln

Registered User
لایک‌ها
2,632
ارزش وقت گذاشتن داره این سریال آیا؟

H.A.M.I

Registered User
لایک‌ها
77
ملت رو مسخره کردن
کلش از فرار از زندان کپی شده حتی کوچکترین مسائلش مثل هم سلولیش که ورزشکاره مثلا توی فراراز زندان سوکره بود یارو پلیسه هم شده ماهون فقط نگهباناش خیلی درب و داغونه به همه چی میخورن غیر از نگهبان زندان یا لباس های زندانی ها انگار اومدن مهمونی همه لباسا تمیز و شیک
بعدش هم خیلی سوتی دادن
آخه چجوری جیمیل رو هک کنن؟
همه سیستم هاشون هم الکیه
یا مثلا اون پلیس زن چه غلطی میکنه اون وسط با اون چادرش؟
فقط شعار و تبلیغات که آدم خندش میگیره

Fouad-PES

Registered User
لایک‌ها
252
اون پیرمرده هم نقش کوپر رو بازی میکنه! همونی که چند میلیون دلار قایم کرده بو :lol:

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
نقش لینکلن رو هم حسین یاری در قلب یخی بازی کرده .

اگه این نقش رو در سریال ندیدین نگران نشین :wacko:

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
من که به افتخار کیکاووس یاکیده نگاه می کنم . :happy:

Princess NazaniN

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
2,442
بیچاره عوامل سریال فرار از زندان و بیچاره ما
ترجیح میدم برای بار سوم فرار از زندان رو نگاه کنم و با دیدن این سریال آبکی خاطره ی خوش مایکل تو ذهنم خراب نشه
و افسوس کلا..

ali.kajdom

Registered User
لایک‌ها
20
کلا این سریال پر از نکات نا مفهوم و غیر عقلانیه
یجورایی داستان سره هم بندی شده

Broken Heart

Registered User
لایک‌ها
122
فکر کنم جناب آقا مسعود آب پرور خودشان یا نویسندگان این سریال علاقه خاصی به سریال آمریکایی فرار از زندان داشتند که در این مسیر نیروی قدرتمند پلیس ایران را در درجه اول زیر سوال بردن زیرا مجرمی که این قدر حرفه ای هست باید تو یه زندان معمولی باشه و وقتی افسر پرونده میگه نباید کامپیوتر دستش باشه رییس زندان خیلی ریلکس میگه مشکلی نیست پسر خوب زیر نظر دارمش . خوب بگذریم راستی عجب کافی شاپی داره حالا سالن غذا خورشی که من می بینم مثل همین مغازه حاج قاسم شیشلول بند سر کوچه خودمونه همه چی داره . خیلی با کلاسه ... بزارین پرانتز را باز کنیم چندی پیش اخبار اعلام کرد پلیس دزدی را که در زندان کلاهبرداری می کرد دستگیر کرد . بله دیگه دل آمریکایی ها بسوزه زندانی های ما تو زندان کلاه برداری که هیچ راحت می رن تو انبار زندانو تازه هوششونم 170 هست فکر کنم انشتین هم هوشش این قدر نبوده ولی کلا دوستان عجب زندانی من که می خوام تجربش کنم :دی . در قسمت ششم این سریال می بینیم که آقای کیکاووس یاکیده به تایپ عبارت direction:rtl در یک فایل css و چند بار باز و بسته کردن پنجره ها سعی میکنه کدی بنویسه که حالا به چه دردی می خورد معلوم نیست فعلا . و ایران این افتخار را دارد تا به شرکت تولید کننده هارد seagate بگه یک قطعه زیادی داره به درد نمی خوره تا جایی که ما می دونیم کوچک ترین آسیب هارد را می ترکونه در حالی که استاد ما یک قطعه ازش کم می کنه و هی میره تو bios کامپیوتر که یعنی ویندوز رو بیاره بالا ... . و خدا را شکر این قدر این سریال هیجان داره که اگه بمیرم هم حاضر هستم برم نگاش کنم :D. اما نکته دیگه اینکه فرتو فرت دست نیروی انتظامی تبلت سامسونگ هست . گندشو در آوردن اتاق بازجوییه یا تکنولوژی . اون قسمتشم بود مجرم گرفتن همین که رفتن تو خونش صاف رفتن سراغ دیواری که خود کارگردان دستور داده بوده بسازن تا پریز برق هم تا نصفه تو گچ بود وقتی هم به اداه بردنش داشتن angry birds بازی می کردن و مجرم هم ریلکس واسه خودش یک گوشه اون سالن بزرگ واسه دل خودش داشت اعتراف می کرد . وای من که نمی دونستم ایران پلیساش این قدر مهربونن . همین قدر هم که زحمت کشیدن خوبه ولی کاش یه خورده در مورد جزئیات بیشتر بررسی میکردن ... منتظر آثار بهتری از تلویرزیون ایران خواهیم بود.
سرتونوم بیشتر درد نمیارم ... شب همه خوش ...
یا علی

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
فکر کنم جناب آقا مسعود آب پرور خودشان یا نویسندگان این سریال علاقه خاصی به سریال آمریکایی فرار از زندان داشتند که در این مسیر نیروی قدرتمند پلیس ایران را در درجه اول زیر سوال بردن زیرا مجرمی که این قدر حرفه ای هست باید تو یه زندان معمولی باشه و وقتی افسر پرونده میگه نباید کامپیوتر دستش باشه رییس زندان خیلی ریلکس میگه مشکلی نیست پسر خوب زیر نظر دارمش . خوب بگذریم راستی عجب کافی شاپی داره حالا سالن غذا خورشی که من می بینم مثل همین مغازه حاج قاسم شیشلول بند سر کوچه خودمونه همه چی داره . خیلی با کلاسه ... بزارین پرانتز را باز کنیم چندی پیش اخبار اعلام کرد پلیس دزدی را که در زندان کلاهبرداری می کرد دستگیر کرد . بله دیگه دل آمریکایی ها بسوزه زندانی های ما تو زندان کلاه برداری که هیچ راحت می رن تو انبار زندانو تازه هوششونم 170 هست فکر کنم انشتین هم هوشش این قدر نبوده ولی کلا دوستان عجب زندانی من که می خوام تجربش کنم :دی . در قسمت ششم این سریال می بینیم که آقای کیکاووس یاکیده به تایپ عبارت direction:rtl در یک فایل css و چند بار باز و بسته کردن پنجره ها سعی میکنه کدی بنویسه که حالا به چه دردی می خورد معلوم نیست فعلا . و ایران این افتخار را دارد تا به شرکت تولید کننده هارد seagate بگه یک قطعه زیادی داره به درد نمی خوره تا جایی که ما می دونیم کوچک ترین آسیب هارد را می ترکونه در حالی که استاد ما یک قطعه ازش کم می کنه و هی میره تو bios کامپیوتر که یعنی ویندوز رو بیاره بالا ... . و خدا را شکر این قدر این سریال هیجان داره که اگه بمیرم هم حاضر هستم برم نگاش کنم :D. اما نکته دیگه اینکه فرتو فرت دست نیروی انتظامی تبلت سامسونگ هست . گندشو در آوردن اتاق بازجوییه یا تکنولوژی . اون قسمتشم بود مجرم گرفتن همین که رفتن تو خونش صاف رفتن سراغ دیواری که خود کارگردان دستور داده بوده بسازن تا پریز برق هم تا نصفه تو گچ بود وقتی هم به اداه بردنش داشتن angry birds بازی می کردن و مجرم هم ریلکس واسه خودش یک گوشه اون سالن بزرگ واسه دل خودش داشت اعتراف می کرد . وای من که نمی دونستم ایران پلیساش این قدر مهربونن . همین قدر هم که زحمت کشیدن خوبه ولی کاش یه خورده در مورد جزئیات بیشتر بررسی میکردن ... منتظر آثار بهتری از تلویرزیون ایران خواهیم بود.
سرتونوم بیشتر درد نمیارم ... شب همه خوش ...
یا علی

سفارتی هم نمیتونه اینجوری نقد کنه
کلا زیاد مشکل داره
حال کردم
دمت گرم

Broken Heart

Registered User
لایک‌ها
122
قربونت داداش ... شخصیت سفارتی رو بردی زیر سوال :D
آره سوتی زیاد دارن و منم فقط به چندتاش اشاره کردم ... اگه خواسته باشیم جزء به جزء همشو بگیم که یه مقاله کامل میشه :D

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508
خاهرم میگه عجب سریال قشنگیه! بهش میگم این کپی برداری از سریال خارجی فرار از زندان هست تعجب می کنه!
البته عوامل سریال دارن تمام تلاش خودشونو می کنند تا سریال شباهت بیشتری به نسخه ی اصلی پیدا کنه ولی خب عمرن بتونند به اون قشنگی بسازند. دلیلش هم محدودیت هایی هست که دارن
این حسین یاری هم از وقتی که توی قلب یخی و در نقش خلافکار و زندانی بازی کرده دیگه نمی تونم اون رو در یک نقش پلیس تصور کنم!
در کل چون فضای داستان داخل زندان هست دوست دارم و هر وقت فرصت پیش بیاد می نشینم و تماشا می کنم

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
توی این 25 سال عمرم یکی با خانواده ی سبز خاطره زیاد دارم یکی با پس از باران و سریال های استاد فخیمی ، بقیه دیگه ول معطلن... تا این هوش سیاه 2 اومد و باز یکم رو آوردم به tv ایران :دی

بالا