سلام.
بعد از یه مدت باز هم اومدیم. خوب هستید که ایشالا. امروز میخوام یه افکت خیلی جالب و سریع رو بهتون آموزش بدم.
مطمئنا پشیمون نمیشید از یادگرفتنش.
همراه ما باشید
---------------------
لینک دانلود آموزش :
این لینک
--------------------------------------------
افکت طراحی با مداد در فتوشاپ
ترجمه و تنظیم: داش علی، فروم پرشین تولز
این آموزش سطحش سادست اما کاربردی .
1- ابتدا به یه عکس نیاز داریم . من عکس avril lavigne رو انتخاب کردم. که میتونید از این لینک دریافت کنید.
2- یک کپی از لایه به طریق زیر یا حالا هر راه دیگه که بلدید تهیه کنید.
3- با زدن کلیدهای ترکیبی Ctrl+U به قسمت Hue/Saturation میریم و مانند تصویر عمل میکنیم. یعنی مقدار Saturation رو به منفی 100 تغییر میدیم.
4- از منوی Filter به قسمت Filter Gallery میریم و فیلتر Glowing Edge رو از قسمت Stylize اعمال میکنیم:
5- خوبه. حالا با زدن کلید Ctrl + I لایه رو Invert میکنیم.
6- Fill رو در این لایه به 60% میرسونیم.
7- کارمون با این لایه تموم شد. حالا از این لایه یه کپی تهیه میکنیم. بعد از منوی Filter به Filter Gallery میریم و از قسمت Brush Strokes افکتSprayed Strokes را انتخاب و مانند تصویر زیر تنظیم میکنیم.
8-کار رو با تنظیم Fill در این لایه بر روی 40% به اتمام میرسونیم.
کار نهایی مانند کار زیر میشود.
با تشکر
30 شهریور 1388
داش علی
بعد از یه مدت باز هم اومدیم. خوب هستید که ایشالا. امروز میخوام یه افکت خیلی جالب و سریع رو بهتون آموزش بدم.
مطمئنا پشیمون نمیشید از یادگرفتنش.
همراه ما باشید
---------------------
لینک دانلود آموزش :
این لینک
--------------------------------------------
افکت طراحی با مداد در فتوشاپ
ترجمه و تنظیم: داش علی، فروم پرشین تولز

این آموزش سطحش سادست اما کاربردی .
1- ابتدا به یه عکس نیاز داریم . من عکس avril lavigne رو انتخاب کردم. که میتونید از این لینک دریافت کنید.
2- یک کپی از لایه به طریق زیر یا حالا هر راه دیگه که بلدید تهیه کنید.

3- با زدن کلیدهای ترکیبی Ctrl+U به قسمت Hue/Saturation میریم و مانند تصویر عمل میکنیم. یعنی مقدار Saturation رو به منفی 100 تغییر میدیم.

4- از منوی Filter به قسمت Filter Gallery میریم و فیلتر Glowing Edge رو از قسمت Stylize اعمال میکنیم:

5- خوبه. حالا با زدن کلید Ctrl + I لایه رو Invert میکنیم.
6- Fill رو در این لایه به 60% میرسونیم.
7- کارمون با این لایه تموم شد. حالا از این لایه یه کپی تهیه میکنیم. بعد از منوی Filter به Filter Gallery میریم و از قسمت Brush Strokes افکتSprayed Strokes را انتخاب و مانند تصویر زیر تنظیم میکنیم.

8-کار رو با تنظیم Fill در این لایه بر روی 40% به اتمام میرسونیم.
کار نهایی مانند کار زیر میشود.

با تشکر
30 شهریور 1388
داش علی
Last edited: