• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سریع خالی شدن شارژ گوشی!

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
سلام دوستان
من یه گوشی نوکیا 3250 دارم یک هفته پیش رو زمین بود پارچ آب افتاد زمین آب رفت زیرش بعد از اون هر 14 - 15 ساعت یه بار کاملا شارژ خالی می کنه بعد باید دوباره بزنم تو شارژ بعد که کامل شارژ شد دوباره همون سناریو تکرار میشه
اول گفتم شاید باتریش خراب شده باشه برای همین یه باتری نو خریدم ولی با تعوض باتری هم درست نشد و زود شارژ خالی می کرد
بعد بردم یه تعمیرگاه بردش رو کامل عوض کرد ولی بازم هنوز درست نشده!
مشکل از چی می تونه باشه لطفا کمک کنید!

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
علل زیادی میتونه داشته باشه،به احتمال 90 درصد از آیسی شارژ گوشیت باشه،که کاراییش رو یکم از دست داده،گوشی هایی که با آب تماس داشته باشن،این مشکل پیش میاد حالا بده عوضش کنن،حل شد که هیچ نشد خبرم کن تا دلیل های دیگش رو بگم.بعدشم قبل اینکه کاری بکنی بیا اینجا بگو،کل برد رو عوض کردی شاید یه مشکل دیگه پیش بیاد.

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
علل زیادی میتونه داشته باشه،به احتمال 90 درصد از آیسی شارژ گوشیت باشه،که کاراییش رو یکم از دست داده،گوشی هایی که با آب تماس داشته باشن،این مشکل پیش میاد حالا بده عوضش کنن،حل شد که هیچ نشد خبرم کن تا دلیل های دیگش رو بگم.بعدشم قبل اینکه کاری بکنی بیا اینجا بگو،کل برد رو عوض کردی شاید یه مشکل دیگه پیش بیاد.
همونطور که گفتم تعمیرگاه کل برد رو عوض کرد بازم درست نشد.
بعدش بردم یه تعمیرگاه دیگه گوشی رو باز کرد سرویس کرد اوردم خونه بازم شارژ خالی می کنه
دلایل دیگش چیه؟

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
وقتی کل برد رو عوض کرده باشه یعنی دلایل دیگش رو رفع کرده دیگه.

بالا