• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سری جدید سایتهای اسپم

mjs7

Registered User
لایک‌ها
174
باز مثل اینکه اسکریپت جدیدی اومده و فعلا گوگل جلوشو نگرفته...
اینو ببینید:
[ame="http://www.google.com/search?client=opera&rls=en&q=%D9%86%D8%B1%D9%85+%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1+%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C+%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C+%D8%A7%D9%86+95+8%DA%AF%DB%8C%DA%AF&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8"]نرم افزار تخصصی برای ان 95 8گیگ[/ame]
تا چند روز پیش فقط یکی دو تا به چشمم می خورد اما الان تعدادشون داره زیاد می شه

و اینکه ببینید با بازدید سایت tarikhema.ir چیکار کرده (حتما قسمت "آخرین بازدیدکنندگان" رو ببینید) وسوسه انگیزه:D

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
یه مشت آدم بی فرهنگ اومدن ، من هر چی سرچ میکنم این سایت های مضخرف میاد بالا که 1000 تا بنر هم توش هست.

جایی هست اینارو ریپورت داد؟

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
حمید منم همین مشکل رو دارم،جدیدا بینگ هم بهتر جواب میده هم اطلاعاتش کامل تره به نظره من !

این سایت های اسپم هم که دهنه ما رو که ... من یه مطلبی میخوام که معروفه صفحه ی 4 به بعد میتونم سایت مورد نظر رو پیدا کنم واقعا یه سری آدم بی فرهنگ هستند !

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
حمید منم همین مشکل رو دارم،جدیدا بینگ هم بهتر جواب میده هم اطلاعاتش کامل تره به نظره من !

این سایت های اسپم هم که دهنه ما رو که ... من یه مطلبی میخوام که معروفه صفحه ی 4 به بعد میتونم سایت مورد نظر رو پیدا کنم واقعا یه سری آدم بی فرهنگ هستند !

جواد خان اصلا خیلی عجیبه ، تو بزن مثلا آهنگ " تو برو تا من بیام " از جواد یساری این سایت ها محال ِ تو صفحه ی اول نباشن.. معمولا هم لینکاشون فارسی هست ..

بزن خرید گوشی بازم... حاال جالبه اصلا محتوا هم ندارن ، نمیدونم اینا بعدا میخوان سایتشون رو بفروشن؟

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
جواد خان اصلا خیلی عجیبه ، تو بزن مثلا آهنگ " تو برو تا من بیام " از جواد یساری این سایت ها محال ِ تو صفحه ی اول نباشن.. معمولا هم لینکاشون فارسی هست ..

بزن خرید گوشی بازم... حاال جالبه اصلا محتوا هم ندارن ، نمیدونم اینا بعدا میخوان سایتشون رو بفروشن؟

این اسکریپت ها خیلی باحاله،همشون پشت سر هم میاد آدم نمیدونه کدوم رو نگاه کنه م فحش بده ؟:eek:

گوگل اگه نتونه جمع کنه این قضیه رو کاربر های فارسیش رو از دست میده من الان جستجویه فارسیم رو بردم رو بینگ به خوبیه گوگل نیست اما به جوابه نسبی حداقل میرسم !

mjs7

Registered User
لایک‌ها
174

هر کی بوده فقط می خواسته محصولاتشو بفروشه
چون همه این سایتها یک جور محصول با یک لینک خرید گذاشتن و این که فکر کنم همه ی این سایتها مال یک نفر هست
مثلا لیست سایتهایی که روی یک سرور قرار دارن

کد:
Results for 216.18.214.226:
1. 	Dormitory-co.com
2. 	Funy.ir
3. 	Goolnar.com
4. 	Goolnar.ir
5. 	Hitestan.ir
6. 	Iranv.ir
7. 	L000.ir
8. 	Melatgold.com
9. 	Melatit.com
10. 	Melatshop.com
11. 	Melatshop.net
12. 	Melatstat.com
13. 	Mellatbazar.com
14. 	Mellatgold.com
15. 	Mellatit.com
16. 	Mellatshop.com
17. 	Mellatshop.net
18. 	Ushine-english.com
19. 	Wvv.ir
20. 	Yarali.ir
بیشترشون سایتهای اسپم و فروشگاهها شون هستن
ایرانیها مخشون تو این چیزها خوب کار می کنه:D

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
بیشترشون سایتهای اسپم و فروشگاهها شون هستن
ایرانیها مخشون تو این چیزها خوب کار می کنه

کلا ایرانیا تو مهندسی معکوس حرفه اول رو تو دنیا میزنن !
اما خداییش کاره زشتیه،من رو بکشن هم درآمدی که از این راه بدست بیاد رو نمیتونم بخورم،وجدانم قبول نمیکنه،اما خوب بعضیا اصولا ....

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
229
این سایت ها همشون مال یه نفره که فکر کنم یکی از برنامه نویسای سایت برنامه جو باشه یه چند بار سند تو ال فروش این اسکریپتشو به قیمت گزافی برام فرستاد و الانم طوری که می دونم روزانه بالای300 سفارش داره و واقعا وسوسه انگیزه

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
این سایت ها همشون مال یه نفره که فکر کنم یکی از برنامه نویسای سایت برنامه جو باشه یه چند بار سند تو ال فروش این اسکریپتشو به قیمت گزافی برام فرستاد و الانم طوری که می دونم روزانه بالای300 سفارش داره و واقعا وسوسه انگیزه

300 تا سفارش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

واقعا برای نت با محتوای فارسی متاسفم!

یه چیزه جال تو همه ی این سایت ها من دیدم و برام جالب بود این بود که همشون از تبلیغات کلیلک oxinads استفاده میکردن ! :blink:
دیگه الان همه میدونن oxin کلیک نمیشمره! شایدم خودشونن،من منتظرم این سری 20 تومن رو بریزه دیگه وردارم تبلیغاتش رو !:wacko:

mjs7

Registered User
لایک‌ها
174
یه مشت آدم بی فرهنگ اومدن ، من هر چی سرچ میکنم این سایت های مضخرف میاد بالا که 1000 تا بنر هم توش هست.

جایی هست اینارو ریپورت داد؟

برای گزارش این سایتها ابتدا به لینک زیر بروید
https://www.google.com/webmasters/tools/spamreport?hl=fa

در کادر اول باید آدرس دامنه آن وب را تایپ بفرمائید
در خط دوم کلمه ای که دقیقا در گوگل سرچ کردید و ان صفحه تقلبی امده است را تایپ کنید
و در خط پایین آدرس آن صفحه از سایت که اسپم می باشد و برایتان باز میشود

best20

Registered User
لایک‌ها
0
و اینکه ببینید با بازدید سایت tarikhema.ir چیکار کرده (حتما قسمت "آخرین بازدیدکنندگان" رو ببینید) وسوسه انگیزه

فقط 7 درصد از گوگل وروردي داره

http://persianstat.com/Results.aspx?id=10118059&mode=5

سايت رو به صورت لينك باكس گذاشته تو چند تا وبلاگ بازديد از اونجاست :blush:

اين هم جالبه

هر چه دل تنگت مي خواهد تايپ كن
wvv-logo.jpg

پ.ن : زياد حرص و جوش نخورين به زودي اين اسكريپت رو به قيمت ارزان ( تعاوني - دانشجويي ) مي زارم براي فروش :rolleyes:

تا اونجاتون بسوزه

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
چندتاشو اضافه کردم به تولبار:)

اینا که مثل قبلیان عنوان تاپیک رو دیدم فکر کردم روششون هم عوض شده

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
چندتاشو اضافه کردم به تولبار:)

اینا که مثل قبلیان عنوان تاپیک رو دیدم فکر کردم روششون هم عوض شده

سرباز خوشم میاد این تولبارت همه رو قلع و قمع کرده اما باید چاره ای اساسی اندیشید
باید این انسان های بی فرهنگ رو توجیه کرد !:eek:

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
سرباز خوشم میاد این تولبارت همه رو قلع و قمع کرده اما باید چاره ای اساسی اندیشید
باید این انسان های بی فرهنگ رو توجیه کرد !:eek:

ممنون

شما اول کلمه قرمز رو ثابت کن تا به آبیش برسیم:happy:

elnaz85

Registered User
لایک‌ها
1
چند وقتی هست سایت ملت شاپ اتوماتیک هر چند ساعت یکبار توی کامپیوترم باز میشه!

بالا