9zar
Registered User
- نوشتهها
- 159
- لایکها
- 3
به نقل از سایت سئو :
بخش پنجم جلسه Q & A در همایش SMX East NYC :
سوال : چرا اطلاعات اسنیپت های ترکیبی در کنسول جستجو وجود ندارد ؟ شما آن را ایجاد کرده و سپس تست کردید اما منتشر نکردید .
پاسخ : یک مقاومت داخلی در گوگل وجود دارد. مدیران ارشد می خواهند بدانند که میزان ارزشمندی این برنامه برای ناشران چگونه است. به نظر شما ناشران چگونه از این مورد استفاده می کنند.
در این لحظه یکی از سئوکاران می گوید : می تواند اطلاعاتی راجع به جستجوهای صوتی در اختیار ما قرار دهد.
پاسخ کارشناس گوگل : برای این که بتوانم با شما بحث کنم به اطلاعات بیشتری نیاز دارم.
یکی دیگر از سئوکاران اعلام می کند : من از این داده ها و اطلاعات استفاده می کنم تا به مشتریانم نشان دهم که وضعیت جستجوهای صوتی چگونه است. باید آن ها آمادگی لازم برای اجرای این پروژه را داشته باشند مانند این که متوجه شوند ارتباط و کنش آن ها با مشتریان خود به شکلی درخواهد آمد.
پاسخ کارشناس گوگل : در شرایط کنونی این مورد یک دیدگاه استراتژیک به حساب می آید تا این که فقط اطلاعات و داده های قابل رسیدگی در زمان کوتاه باشد. ممکن است در آینده تکنولوژی های جدید به کمک کاربران بیاید. البته که موضوع پیچیده تر از این چیزی است که ما با هم صحبت کردیم. محتوا و ساختارها بسیار مهم خواهند بود.
ادامه گفتگوهای این جلسه را در پست بعدی منتشر خواهیم کرد.
لطفا سئو را همراهی کنید.