ممنون میشم یکی برام توضیح بده تشکر
mahyar rahnama Registered User تاریخ عضویت 4 سپتامبر 2012 نوشتهها 2,682 لایکها 644 محل سکونت tehran 6 می 2013 #1 ممنون میشم یکی برام توضیح بده تشکر
mt.plus1 کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 25 اکتبر 2011 نوشتهها 64 لایکها 0 محل سکونت بندر پل 7 می 2013 #2 با اجا استارتر من هم میخواستم گوشی وان ایکس بخرم رفتم چند مغازه گفتن مشا ال سی دی داره وا ا این حرفا میخواستم بدون ارش خرید داره اگه داره کدوم ورژن ممنون میشم
با اجا استارتر من هم میخواستم گوشی وان ایکس بخرم رفتم چند مغازه گفتن مشا ال سی دی داره وا ا این حرفا میخواستم بدون ارش خرید داره اگه داره کدوم ورژن ممنون میشم
mokhtar67 Registered User تاریخ عضویت 24 جولای 2006 نوشتهها 2,334 لایکها 302 محل سکونت tehran - jordan - dibaji jonobi 7 می 2013 #3 به نقل از mt.plus1 : با اجا استارتر من هم میخواستم گوشی وان ایکس بخرم رفتم چند مغازه گفتن مشا ال سی دی داره وا ا این حرفا میخواستم بدون ارش خرید داره اگه داره کدوم ورژن ممنون میشم کلیک کنید تا بازشود... من یه مدت داشتم ایرادش ال سی دیش زردی داشت یه گوشه هاش سری جدید رو نمیدونم ولی فکر کنم نسخه plus این مشکل رو نداشته باشه
به نقل از mt.plus1 : با اجا استارتر من هم میخواستم گوشی وان ایکس بخرم رفتم چند مغازه گفتن مشا ال سی دی داره وا ا این حرفا میخواستم بدون ارش خرید داره اگه داره کدوم ورژن ممنون میشم کلیک کنید تا بازشود... من یه مدت داشتم ایرادش ال سی دیش زردی داشت یه گوشه هاش سری جدید رو نمیدونم ولی فکر کنم نسخه plus این مشکل رو نداشته باشه