• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سست عنصر بودن در اجرای تصمیمات

supermirrora

Registered User
لایک‌ها
447
قبل از هر چیزی بگم این تاپیک رو برای یکی از بچه ها زدم، خود من در مورد تصمیماتی که میگیرم فوقو الاده منسجم عمل می کنم:دی
این بنده خدا رفیق ما خیلی تصمیمات جالبی میگیره ولی استمرار هیچ کدوم به دو روز هم نمیکشه
مثلا همین هفته پیش تصمیم گرفته بود یه کار پژوهشی رو شروع کنه، ولی روز اول با دیدن سختی ها بیخیال شد رفت
یا یه چند وقتی میخواست تارک النت بشه (معتاده یه جورایی) ولی خب بعد یه هفته به خودم پی ام زده میگه نمیشه بابا، نمیتونم
میخواست سیگار رو بذاره کنار این یکی به 3 ساعت نکشید
میخواست یه کار نیمه وقت رو ادامه بده ولی سر هفته اخراج شد

خلاصه که یه جور تنبلی و گشادیه به نظرم که به این سست عنصری بدل شده
بهش گفتم ما اشتراک گذاری می کنیم بقیه نظر بدن
پیشنهادتون چیه حالا؟! اصلا به نظرتون ریشه اش چیه؟

cloobpc

Registered User
لایک‌ها
120
بهش بگو ابتداي هرکار به فکر چشيدن لذت رسيدن به هدف باشه
راه ديگه ام اينه که کمتر آب هندوانه بخوره:D

Sent from my HUAWEI Y210-0200 using Tapatalk 2

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
هه هه . ایشون از اون تیپ و مدلی هستند که باید زور بالا سرشون باشه تا کاری بکنند . یه چوب بذار کنارت دست به سیگار زد بزن سرش بشکنه . دفعه دیگه به جا سیگار سرشو میگیره . ا اگه رفت سر کار و فرار کرد ببندش به فلک فردا صبح خورشید طلوع نکرده سرکار حاضره . دیدم که میگم . من خودم خیلیا رو اینطوری ادم کردم . طرف میخواست بیاد ورزش من نمیخواستم ببرمش . روز اول به چنان فشار و دردو رنج وادارش کردم که خشتکشو درید و فرار کرد و دیگه موبایلشم روشن نکرد .یا همین پدر بنده در سن طفولیت مرا با تهدیدی و کتک چنان کاروند که خودم هم باورم نمیشد . لامصب زور و کتک یه چیز دیگست . از بهشت اومده . الان من راضیم بابام بیفته به جوونم بگه کثافت اشغل عوضی مادر فلان فلان درستو بخووون ولی هیچی نمیگه . فقط نصیحت میکنه و منم میگم برو بابا حوصله داری .

supermirrora

Registered User
لایک‌ها
447
هه هه . ایشون از اون تیپ و مدلی هستند که باید زور بالا سرشون باشه تا کاری بکنند . یه چوب بذار کنارت دست به سیگار زد بزن سرش بشکنه . دفعه دیگه به جا سیگار سرشو میگیره . ا اگه رفت سر کار و فرار کرد ببندش به فلک فردا صبح خورشید طلوع نکرده سرکار حاضره . دیدم که میگم . من خودم خیلیا رو اینطوری ادم کردم . طرف میخواست بیاد ورزش من نمیخواستم ببرمش . روز اول به چنان فشار و دردو رنج وادارش کردم که خشتکشو درید و فرار کرد و دیگه موبایلشم روشن نکرد .یا همین پدر بنده در سن طفولیت مرا با تهدیدی و کتک چنان کاروند که خودم هم باورم نمیشد . لامصب زور و کتک یه چیز دیگست . از بهشت اومده . الان من راضیم بابام بیفته به جوونم بگه کثافت اشغل عوضی مادر فلان فلان درستو بخووون ولی هیچی نمیگه . فقط نصیحت میکنه و منم میگم برو بابا حوصله داری .
به نظرم تا الان بهترین پیشنهاد رو دادین شما
یه مشکلی هست، این بنده خدا جدای از خانواده است، زور ما هم بهش نمیرسه! چیکارش کنم؟!

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
به نظرم تا الان بهترین پیشنهاد رو دادین شما
یه مشکلی هست، این بنده خدا جدای از خانواده است، زور ما هم بهش نمیرسه! چیکارش کنم؟!

مچگرم . این الان جدای از خاناوده است پس از کجا میخوره ؟ چند سالشه ؟‌ اصلا قرار نیست که شما برید رسما کتکش بزنید سیاه و کبود شه این وسط یه چش و یه گوشش هم درآد . این باید خودش بگه که اقا مثلا من نرفتم سرکار و خوابیدم اب جوش رو بریزم رو سرم و مجبورم کن که برم یا مثلا بگی دیدید دارم من سیگار میکشم یا بوی سیگار میدم بعد حوم شورت و حولشو بردارید بمونه بی لباس لخت بیاد از جلوی حضار رد بشه حالش بیاد سر جاش .

supermirrora

Registered User
لایک‌ها
447
مچگرم . این الان جدای از خاناوده است پس از کجا میخوره ؟ چند سالشه ؟‌ اصلا قرار نیست که شما برید رسما کتکش بزنید سیاه و کبود شه این وسط یه چش و یه گوشش هم درآد . این باید خودش بگه که اقا مثلا من نرفتم سرکار و خوابیدم اب جوش رو بریزم رو سرم و مجبورم کن که برم یا مثلا بگی دیدید دارم من سیگار میکشم یا بوی سیگار میدم بعد حوم شورت و حولشو بردارید بمونه بی لباس لخت بیاد از جلوی حضار رد بشه حالش بیاد سر جاش .
خورد و خوراک رو بیخیال زیاد نریم تو حاشیه
یعنی داوطلبانه، خب این باز ی جوری آبکی نمیشه؟! اصلا بذار اگر پیشنهاد بهتری نبود همینو عملی می کنیم ببینیم چی میشه

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
فورا و بدونه اطلاع خودش براش زن بگیرید ( ترجیحا زنی که بچه هم داشته باشه !!!). کاری میکنه که فرفره بشه رفیقت . . .

supermirrora

Registered User
لایک‌ها
447
فورا و بدونه اطلاع خودش براش زن بگیرید ( ترجیحا زنی که بچه هم داشته باشه !!!). کاری میکنه که فرفره بشه رفیقت . . .
بابا تو رو خدا اسپم ندید...شرایطش رو نداره!

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
اگه راست میگی رفیقته و خودت نیستی بگو بیاد اعلام حضور کنه:snitch:

supermirrora

Registered User
لایک‌ها
447
اگه راست میگی رفیقته و خودت نیستی بگو بیاد اعلام حضور کنه:snitch:
آقا ما از شر اون، مهاجرت کردیم این فروم، حالا مکان مون رو لو بدیم:دی
اصلا شوما فکر کنم من ام...چه فرقی می کنه، راهکار داری بده!

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
یه نفر بیکار پیدا کن و مسئول رسیدگی به امورت قرار بده و با کمک اون یه برنامه واسه تصمیماتت بریز و در صورت عدم اجرای برنامه، تنبیهاتی رو در نظر بگیر و اون فرد بیکار رو مسئول اجرای تنبیهات کن
بعد از یه مدت همه کارا میوفته رو غلطک

supermirrora

Registered User
لایک‌ها
447
یه نفر بیکار پیدا کن و مسئول رسیدگی به امورت قرار بده و با کمک اون یه برنامه واسه تصمیماتت بریز و در صورت عدم اجرای برنامه، تنبیهاتی رو در نظر بگیر و اون فرد بیکار رو مسئول اجرای تنبیهات کن
بعد از یه مدت همه کارا میوفته رو غلطک
WTF
شبت بخیر

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
قلاده دارای قابلیت شوک الکتریکی با جریانی فوق العاده دردناک

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
تا دوستت خودش نخواد قدم اول برنداره اراده و انگیره هیچ کاری نداشته باشه حالا اسمون هم زمین بیاد همین وضعه مگه اینکه سرش یه روزی به سنگ بخوره سر عقل بیاد این بیشتر مریضی هست نه تنبلی و گشادی با گذشت زمان هم با همین وضعیت بگذرونه که نمیدونم یه روزی خوب بشه

این حرفا زندگیش روز به روز به نابودی نزدیک تر میشه این مشکل جدیه با زور و فشار بدتر میشه ولی بهتر نمیشه

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
به نظر من با زور و خشونت نمیشه کسی رو تغییر داد همونطور که در مورد معتادها هم جواب نداده و نخواهد داد بهتره مشکل از راه حل روانشناسی بره جلو که صد در صد آخرش یه نتیجه ای میشه گرفت باید دید واقعا به چه علتی نمیتونن تصمیماتشون رو عملی کنن شاید مال بی انگیزگی نسبت به زندگی باشه که این هم عوامل مختلفی توش دخیل هست که باید ریشه یابی بشه و تا اونا برطرف نشه این حالت هم از بین نمیره ضمن اینکه الان خیلی ها به این مسائل و هزار جور معضل فکری دیگه دچار هستن و مختص دوست شما تنها نیست هرکس یه مدل اختلال روحی داره

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
من توصیه ی عمو مایکل رو پیشنهاد میکنم..
باید شورش در بیاد.. باید به گه کشیده بشه.. باید احساس کنه خودش رو به لجن کشیده.. اونوقته که خودش میگه بسه!! اونوقته که تصمیم میگیره خودشو جمع کنه!!
کمکش کن به لجن کشیده بشه..

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
همه که نباید در اجرای تصمیمات عنصرشون سفت باشه ... بزار این سست عنصر باقی بمونه خو
s324.gif

supermirrora

Registered User
لایک‌ها
447
من توصیه ی عمو مایکل رو پیشنهاد میکنم..
باید شورش در بیاد.. باید به گه کشیده بشه.. باید احساس کنه خودش رو به لجن کشیده.. اونوقته که خودش میگه بسه!! اونوقته که تصمیم میگیره خودشو جمع کنه!!
کمکش کن به لجن کشیده بشه..
بابا بیخیال شو، اومدیم و به لجن کشیده شد نخواست خودشو جمع کنه کلا منزوی شد، رفت خودکشی کرد...همه که یه جور نمیشن
عمو مایکل کیه؟! این جمله رو MJ گفته یعنی؟!
همه که نباید در اجرای تصمیمات عنصرشون سفت باشه ... بزار این سست عنصر باقی بمونه خو
s324.gif
اینم پیشنهادیه در نوع خودش

nowak

Registered User
لایک‌ها
466
معمولا کسانی که عجولانه تصمیم میگیرن انجوری ان
به سختیهای امور فکر نمیکنن ، یه جورایی سطحی نگرن و فقط جنبه های خوب و طبق میلشون رو میبینن
به نظر من بهش یاد بدین قبل از تصمیم به شورع خوب فکر کنه و البته یه کم هم باید قیف بگیره و زود وا نده
در واقع وقتی یه امری برای کسی مهم نباشه زیاد دنبالشو نمیگیره پس احتمالا بیشتر امور براش بی اهمیته واسه همین نتیجش مهم نیس واسش

به عنوان توصیه آخر بفرمایید باسن محترمشون رو در مقداری آب انار بخوابانند بلکه کمی به هم آید و زود در برابر سختیها تسلیم نشوند دی:
راستی اون سوسکه که امضای من بود که ............

بالا