• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سس و طرز تهیه جوجه چینی خانگی ساده و پف دار با ماست و سیخ چوبی و دلستر

FAFA7575

Registered User
تاریخ عضویت
17 آپریل 2019
نوشته‌ها
219
لایک‌ها
5
سن
34
طرز تهیه جوجه چینی


جوجه چینی یکی از غذاهای محبوب و آسان برای مهمانی و دورهمی است. با وجود سخت به نظر رسیدن نام این غذا و علی رغم پیچیدگی در تهیه خمیر بنیه که بخش اصلی تهیه کردن این غذا است، خیلی هم زود حاضر می‌شود.

جوجه چینی چیست
جوجه چینی یکی از پیش‌غذاهای بسیار خوشمزه و البته پرکالری است که این روزها طرفداران بسیار زیادی پیدا کرده است. برای تهیه جوجه چینی خوشمزه از خمیر بنیه استفاده می‌شود. خمیر بنیه را به روش‌های مختلفی تهیه می‌کنند اما مهم این است که خمیر بنیه شما به خوبی پف کند و در عین حال طعم بسیار خوبی نیز داشته باشد.

مواد لازم برای طرز تهیه جوجه چینی
فیله مرغ :نیم کیلو

آبلیمو :دو قاشق غذاخوری

پیاز متوسط : سه عدد

سیر:یک حبه

نمک و زعفران :به میزان لازم

مواد لازم برای طرز تهیه خمیر بنیه
تخم مرغ : دو عدد

ماء الشعیر بدون طعم :یک لیوان

شیر: نصف لیوان

خمیر مایه:یک قاشق چایخوری

بیکینگ پودر:یک قاشق چایخوری

آرد :به میزان لازم

نمک و فلفل سفید :به میزان لازم

ماء الشعیر بدون طعم

مواد لازم برای طرز تهیه سس تاتار
زرده تخم مرغ پخته : دو عدد

خیار شور ریز خرد شد :سه قاشق غذاخوری

پیاز ریز خرد شده : یک قاشق غذاخوری

سس مایونز :سه قاشق غذاخوری

فلفل :به میزان لازم

سس تند گوجه فرنگی :۲-۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه جوجه چینی خانگی خوشمزه
ابتدا سیر را له کرده و پیاز را حلقه ای خرد کنید و به همراه نمک ، فلفل ، زعفران و آبلیمو داخل یک کاسه بزرگ بریزید.هر فیله را چهار تکه کرده و به کاسه بیافزایید و خوب مخلوط کنید تا مزه دار شود.روی کاسه را با یک لایه سلفون بپوشانید و برای یک تا دو ساعت در یخچال بگذارید تا خوب طعم بگیرد.در این فاصله خمیر بنیه را آماده نمایید.نصف لیوان شیر را در قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت قررا دهید تا کمی گرم شود.زمانی که شیر ولرم شد از روی شعله بردارید و یک قاشق مایه خمیر را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید.دو عدد تخم مرغ را شکسته و زرده و سفیده را جدا کرده و در دو کاسه جداگانه منتقل نمایید.

زرده را با یک لیوان ماء الشعیر مخلوط کرده و سفیده را هم خوب هم بزنید تا کف کند.مخلوط زرده و ماء الشعیر را روی سفیده بریزید و خوب مخلوط کنید.سپس مخلوط شیر و خمیر مایه را هم افزوده و همه مواد را خوب هم بزنید .در ادامه بکینگ پودر و آرد را به مخلوط بالا افزوده و هم بزنید تا صاف و یکدست درست شود.باید غلظت آن همانند حلیم باشد، یک ساعت زمان دهید تا کمی استراحت کند.



در این زمان سس را درست کنید.دو عدد تخم مرغ را آبپز کرده و زرده های آن را رنده کنید و سفیده را کنار بگذارید.پیاز و خیارشور را ریز خرد کرده و با زرده رنده شده مخلوط نمایید، سپس فلفل و سس مایونز را هم افزوده و سس گوجه را بریزید.سس را تا آماده شدن غذا در یخچال بگذارید تا خنک شود.تابه ای را روی حرارت قرار دهید و روغن بریزید تا داغ شود، تکه های مرغ را به خمیر بنیه آغشته کرده و داخل روغن سرخ کنید.مرغ های سرخ شده را در ظرف سرو بچینید ، پیاز های حلقه شده را ابتدا به خمیر آغشته کرده و در روغن بای مانده سرخ نمایید.پیازهای سرخ شده را کنار مرغ ها بچینید و با سس تاتار که آماده کرده اید میل نمایید.
 
بالا