• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سطح دسترسی سیستم چطور به حالت قبل برگردانم؟

asemani49

Registered User
لایک‌ها
56
سلام,من نمیدانم که چرا این اشتباه را کردم,یوزر سیستمم را گذاشتم بحالت استاندارد و ادمینستر را غیرفعال کردم.حالا کاری میخواهم انجام دهم نمیشه.مثلا وقتی روی مای کامپیوتر راست کلیک میکنم و منیج را میزنم,اصلا باز نمیشه.حتی وقتی میخوام سیستم را به روزهای قبل بازگردانم نمیشه.
فکر میکنم دو راه دارم یکی تعویض ویندوز دیگر اینکه با برنامه harens boots اینکار را انجام دهم . بجزء این دو کار چطوری میشه آنرا بحالت قبل برگردونم؟

asemani49

Registered User
لایک‌ها
56
انگلیسیه اما شما با استفاده از شکلهای موجود کاملا متوجه میشید.[/QUOTE]
سلام,ممنون از راهنمایی شما,خیلی عالی بود.
من با ادمینستر جدید وارد شدم,حالا چطوری باید آن یوزر قبلی را پاک کنم؟یعنی دیگه فقط همین ادمینستر جدید برای ورود به ویندوز وجود داشته باشد؟
سؤال دیگه اینکه:حالا که دوتا اکونت دارم,وقتی سیستم را روشن میکنم آیا ازلحاظ کارکرد سیستم فرقی ایجاد شده؟یعنی در پس زمینه آن اکونت دیگر هم فعال است؟

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
با این شکلها میتونید پاک کنید. البته اگر ویندوز 7 دارید. (انگلیسی)
Beginner Geek: Delete User Accounts in Windows 7 - How-To Geek
سوال دومتون هم اینکه بِ هیچ وجه از لحاظ کارکرد مشکلی نداره و تفاوتی نداره. و در پس زمینه فعال نیست.

• Like
Reactions: HoP

asemani49

Registered User
لایک‌ها
56
با این شکلها میتونید پاک کنید. البته اگر ویندوز 7 دارید. (انگلیسی)
Beginner Geek: Delete User Accounts in Windows 7 - How-To Geek
این لینکی که گذاشتین عالی بود.برعکس خیلیها که موقع راهنمایی کردن هر چی به ذهنشان میرسد پست میکنند,شما دقیقا میزنی به هدفی که من دارم. بله ویندوزم 7 است.آیا میتونم تنظیمات و آپ دیتهایی که روی ویندوزم داشتم را که روی اون یوزر بوده را انتقال بدم روی این جدیده.مثل:آپ دیت درایورها و نرم افزارهایم و ......

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
هر آپ دیتی ک شما داشتید و تنظیماتی ک داشتید، روی همین نامِ کاربری جدیدتون هم هست. شما باید برید داخلِ درایوی ک ویندوز 7 داخلش هست و داخلِ فولدرِ Program file بشید و یک شورتکات بسازید و روی دسکتاپ بیارید. (یعنی روی برنامه ی مورد نظر کلیک راست کرده و گزینه ی Send to و بعد Desktop (create shortcut) رو انتخاب کنید. برای تک تکِ برنامه های داخلِ پروگرم فایل همین عمل رو انجام بدید.

بالا