• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ســوال در مــورد ســایت مپ

hamid_00a

Registered User
لایک‌ها
49
سلام
من بعد از 3-4 ماه الان یدفه دیدم قسمت Processed رو حالت Pending ( در حال انتظار ) چرا اینجوریه نباید یه حالت اکتیو داشته باشه تو عکس مشخص کردم

Capture.PNG

در صورتی که این تعداد ایندکس دارم چندروزی هم هست site:youersite.com که تو گوگل میزنم تعداد ایندکسا ثابت هست ولی اینجا زیاد میشن مشکلی نداره

کلا جریان چیه کسی میدونه

2.PNG

hamid_00a

Registered User
لایک‌ها
49
اقا کسی نیست ایا از شمام همینجوریه؟

doctor.sniff

Registered User
لایک‌ها
111
دوست خوبم؛
گوگل به جد توصیه میکنه اگر سایت بزرگ با تعداد ایندکسهای بالا دارید برای وضوح و خوانایی بیشتر از چندین سایت مپ با موضوعات مرتبط استفاده کنید.
مثلا سایت مپ ها رو با موضوعات مختلف سایتت درست کن.
از نظر گوگل هیچ ایرادی نداره که شما چندین سایپ مپ داشته باشی

دلیل Pend شدن فایلهاتم اینه که احتمال زیاد ارور داری و بدیل حجم بالاشون گوگل از اولیت خارجشون کرده و به مرور زمان ایندکس میکنه
در ساخت سایت مپ دقت کن چون میتونه با دست خودت همه چیز رو خراب کنی

hamid_00a

Registered User
لایک‌ها
49
دوست خوبم؛
گوگل به جد توصیه میکنه اگر سایت بزرگ با تعداد ایندکسهای بالا دارید برای وضوح و خوانایی بیشتر از چندین سایت مپ با موضوعات مرتبط استفاده کنید.
مثلا سایت مپ ها رو با موضوعات مختلف سایتت درست کن.
از نظر گوگل هیچ ایرادی نداره که شما چندین سایپ مپ داشته باشی

دلیل Pend شدن فایلهاتم اینه که احتمال زیاد ارور داری و بدیل حجم بالاشون گوگل از اولیت خارجشون کرده و به مرور زمان ایندکس میکنه
در ساخت سایت مپ دقت کن چون میتونه با دست خودت همه چیز رو خراب کنی

باید چیکار کنم میشخ راهنمایی کنید

doctor.sniff

Registered User
لایک‌ها
111
بهتر اول سایتت رو به چند بخش مستقل و مجزا تقسیم کنی (این تقسیم بندی کاملا مجازی و منطقی هست) و بعد برای هر کدوم سایت مپ جداگونه درست کنی

بالا