• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سفارش افزونه

wpman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
درود بر شما

من یه افزونه وردپرس دارم که بصورت دستی داخلش برچسب میریزم و این افزونه این برچسب ها رو تبدیل به پست می کنه. مثلآ تنظیم میکنم که از هر 25 تا برچسب یه پست ارسال کنه, یعنی اگه 100 تا برچسب بریزم 4 تا پست ارسال میکنه .
ولی متاسفانه مشکل این افزونه اینه که اتوماتیک نیست و باید تگ پیدا کنم و دستی بریزم تو افزونه.

افزونه ای که من نیاز دارم اینه:
دیگه نمیخوام دنبال تگ بگردم و دستی برچسب بریزم و ارسال کنم , برای همین یه افزونه میخوام عنوان آخرین مطلب وبلاگ هایی که در بلاگفا , میهن بلاگ و رزبلاگ آپدیت میشوند رو جمع آوری کنه و بصورت اتوماتیک به افزونه من بفرسته و پست ارسال کنه

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
میتونم انجام بدم . علاوه بر این که درصورتی که تعداد پست های سایت شما بیش از 1000 پست در یک روز نباشه , میتونم در کنارش از تگ های محبوب در گوگل هم اضافه کنم بهشون .
هزینه انجام این کار اگر افزونه قبلی hook یا action داشته باشه 30 تومن و اگر نداشته باشه حدود 50 تومن هست .

wpman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
میتونم انجام بدم . علاوه بر این که درصورتی که تعداد پست های سایت شما بیش از 1000 پست در یک روز نباشه , میتونم در کنارش از تگ های محبوب در گوگل هم اضافه کنم بهشون .
هزینه انجام این کار اگر افزونه قبلی hook یا action داشته باشه 30 تومن و اگر نداشته باشه حدود 50 تومن هست .
آیدیه یاهوتون رو بفرستید

بالا