Superstitious
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 68
- لایکها
- 13
سلام...
زمانیکه قیمت های متغیر EDD (نه قیمت های تکی) رو صفر قرار می گیره به صورت 0 تومان نمایش داده میشه که اصلا جالب نیست. من دو نوع روش رو می خوام. یکی اینکه قیمت 0 تومان و خط تیره پشتش از طریق css یا هر روش دیگه ای پنهان شه و یا اینکه 0 تومان تبدیل به هر نوشته دیگه ای نظیر 'سفارش' شه. می خوام هر دو شونو داشته باشم که هر وقت نظرم عوض شد از اون یکی استفاده کنم.
من از طریق کد زیر تو function.php تونستم قیمت های 0 تومان تکی (نه متغیر) رو به هر اسمی که می خوام تغییر بدم اما واسه قیمت های متغیر جواب نمیده :
زمانیکه قیمت های متغیر EDD (نه قیمت های تکی) رو صفر قرار می گیره به صورت 0 تومان نمایش داده میشه که اصلا جالب نیست. من دو نوع روش رو می خوام. یکی اینکه قیمت 0 تومان و خط تیره پشتش از طریق css یا هر روش دیگه ای پنهان شه و یا اینکه 0 تومان تبدیل به هر نوشته دیگه ای نظیر 'سفارش' شه. می خوام هر دو شونو داشته باشم که هر وقت نظرم عوض شد از اون یکی استفاده کنم.
![Untitled_1.png](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fs8.picofile.com%2Ffile%2F8332661192%2FUntitled_1.png&hash=8953b4b8bd1af6403e7ac0866ad5061e)
من از طریق کد زیر تو function.php تونستم قیمت های 0 تومان تکی (نه متغیر) رو به هر اسمی که می خوام تغییر بدم اما واسه قیمت های متغیر جواب نمیده :
کد:
/**
* Easy Digital Downloads
* Change the button text of a free download. Default is "Free - Add to Cart"
*/
function sumobi_edd_free_download_text_args( $args ) {
// Enter the button text for a free download
$free_download_text = 'Free download';
$variable_pricing = edd_has_variable_prices( $args['download_id'] );
if ( $args['price'] && $args['price'] !== 'no' && ! $variable_pricing ) {
$price = edd_get_download_price( $args['download_id'] );
if ( 0 == $price ) {