• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سفارش برنامه نویسی

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
سلام.
یک قالب شبکه اجتماعی با wordperees دارم که میخوام در کناره سایت یه امکانی بهش اضافه بشه حالا چه با افزونه چه با گذاشتن کد در داخل قالب فرقی نداره
میخوام هر کاربر بتونه در گوشه سایت یه جمله بنویسه و بقیه بتونن مثل توییتر اونجمله رو توییت یا لایک کنن اگه کسی هست که میتونه این کار رو انجام بده لطفا زمان لازم و قیمت انجام این کار رو برام خصوصی کنن.اگه قیمت مناسب باشه چند تا ویژگی دیگه هم در نظر دارم که حتما میتونیم بیشتر همکاری کنیم
مرسی

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
چقدر استقبال شدا.
یه کار دیگه هم دارم که ساخت یه قالب اختصاصی با امکانات ویژه هست.یه قالب که شبیه شبکه های اجتماعی هست اما فرق زیادی با اون ها دااره امکانات رو به علت از دست نرفتن ایده نمیتونم به همه بگم اما اگه کسی سایت یا شرکت معتبری میشناسه معرفی کنه ممنون میشم قیمت چقدر در میاد به طور تقریبی با امکانات بالا میخوام مثلا 5 امکان با ویژگی های درخواست بالا که گفتم

M_habibzadeh

Registered User
لایک‌ها
8
سلام.
یک قالب شبکه اجتماعی با wordperees دارم که میخوام در کناره سایت یه امکانی بهش اضافه بشه حالا چه با افزونه چه با گذاشتن کد در داخل قالب فرقی نداره
میخوام هر کاربر بتونه در گوشه سایت یه جمله بنویسه و بقیه بتونن مثل توییتر اونجمله رو توییت یا لایک کنن اگه کسی هست که میتونه این کار رو انجام بده لطفا زمان لازم و قیمت انجام این کار رو برام خصوصی کنن.اگه قیمت مناسب باشه چند تا ویژگی دیگه هم در نظر دارم که حتما میتونیم بیشتر همکاری کنیم
مرسی
سلام دوست عزیز این امکانی که شما خواستید به تغییر قالب شدنی نیست کار ، زمان و هزینه می بره اگر دوست داشتید پیام بدید در خدمتم

SRHSoft

Registered User
لایک‌ها
48
جناب بنده در خدمتم هم در مورد ویرایش قالب و هم درمورد طراحی اختصاصی
جزئیات دقیقتر رو در مورد هر دو پروژه برام ارسال کنید

بالا