• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سفارش طراحی سایت اختصاصی

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
سلام دوستان
خسته نباشید
بنده میخوام همچین چیزی داشته باشم :
فرض یک : سه نوع حساب در سایت وجود داشته باشه . حساب ریالی , حساب تخفیف , حساب امتیاز
فرض دو : محصولات یا همون بلیط هایی که در سایت فروش میره موقع ثبت محصول , بشه براش تا 7 سطح پورسانت برای حساب ریالی و حساب تخفیف و حساب امتیاز در نظر گرفت .
فرض سه : امکان تبدیل موجودی تخفیف به موجودی حساب امتیاز با نرخ تبدیلی که مدیر مشخص میکنه وجود داشته باشه .

1 - بازدید کننده بتونه توی سایت عضو بشه . زمان عضویت امکان وارد کردن کد معرف وجود داشته باشه . با قابلیت امکان بازاریابی

2 - اعضا پس از عضویت بتونن یک سری بلیط رو خریداری بکنن . پس از پرداخت , اعضا بتونن طبق روز ها و سانس هایی که موجود هستش , نام نویسی بکنن تا به سقف تعداد عضو مشخص برای هر سانس برسد .

3 - کاربرایی که توی سایت هستن به دو صورت بتونن بازاریابی بکنن :
الف - هر عضو یه لینک بازاریابی و بنر های بازاریابی اختصاصی داشته باشه ( مثل سایت های همکاری در فروش ) و در صورتی که بازدید کننده ای از طریق اون لینک و بنر های مربوطه وارد و در سایت عضو بشه , زیر مجموعه اون شخص به حساب بیاد . اگه هر خریدی در سایت انجام بشه بسته به اینکه چه بلیط یا محصولی خریداری شده بر اساس درصد پورسانت هایی ( تا 7 سطح ) که از اول موقع ثبت محصول مشخص شده , پورسانت به حساب ریالی اظافه بشه .

ب - هر عضو یه کد داشته باشه و اگه کسی موقع ثبت نام اون کد رو بزنه مشخص بشه که زیر مجموعه کی شده . اگه این اعضا توی سایت هر محصولی خرید بکنن بسته به درصد پورسانت هایی که هر محصول داره , یه موجودی به حساب تخفیفشون اظافه بشه .

نکته : مدیر کل سایت و مدیرای عادی بتونن به موجودی تخفیف یا موجودی ریالی یا موجودی امتیاز هر شخص به هر اندازه که بخوان اظافه و هر اندازه که بخوان کم بکنن .
نکته : اعضاء بتونن آمار درست و حسابی از زیر مجموعه ها و خرید هاشون تا 7 سطح دریافت بکنن .
نکته : این 7 سطحی که در موردشون حرف میزنم , بشه برای بعضی از سطوح حتی 0 در نظر گرفت . برای سطوحی که 0 در نظر گرفته میشه هیچ اطلاعاتی به کاربران داده نشه .
نکته : امکان بک آپ گیری و خروجی گرفتن و بالعکس حتما حتما وجود داشته باشه .

4 - کاربرای که توی سایت عضو هستن علاوه بر لینک و بنر های بازایابی ( عضو گیری ) , بتونن تبلیغات رو نمایش بدن و در ازای نمایش یا کلیک روی بنر تبلیغات موجود در سیستم پورسانت دریافت بکنن .
انواع تبلیغات موجود در سیستم :
بنری ( نمایش و کلیک / امکان دریافت درصدی از درآمد کاربرای که توسط هر شخص معرفی شدن تا 2 سطح )
متنی ( نمایش و کلیک / امکان دریافت درصدی از درآمد کاربرای که توسط هر شخص معرفی شدن تا 2 سطح )
نمایش ویدئو ( در صورت پلی شدن ویدئو و نمایش آن تا انتها درصدی به عنوان پورسانت دریافت بکنن + امکان دریافت درصدی از درآمد کاربرای که توسط هر شخص معرفی شدن تا 2 سطح )

5 - امکان برگذاری قرعه کشی بر اساس امتیازات موجود در سیستم وجود داشته باشد . یعنی با هر بار کلیک توسط مدیر کل اسم یک نفر بسته به امتیازاتی که دارن در بیاد و بازم بشه این کار رو چندین بار انجام داد و اسم شخص قبلی که درومده توی سری بعدی قرعه کشی بشه گفت که در بیاد یا در نیاد ( یعنی تو قرعه کشی جدید شرکت داده بشه یا نشه ) . در انتها هم بشه با یک کلیک امتیازات کل کاربر ها رو صفر کرد .

6 - آمار ها خیلی خیلی برام مهمه و میخوام یه سری اطلاعات رو سیستم همیشه محاسبه بکنه و ارائه بده و علاوه بر این امکان فیلتر های خاص و گزارش گیری های دلخواهم وجود داشته باشه . ( از فروش بگیر تا آمار زیر مجموعه ها و ... ) محصول های در حال فروش و محصولای فروش رفته و فلان محصول رو کیا و کی خریدن و ... ( خلاصه خیلی چیزا رو لازم دارم )

7 - مدیر کل بتونه دسترسی مدیران عادی رو برای بخش های مختلف مدیریت محدود بکنه . مدیران عادی توسط مدیر کل ساخته بشن .

فعلا همیناست ! روی جزئیات هم وقتی کار رو به شخص یا شرکت یا گروه مورد نظرمون سپردیم بیشتر صحبت میکنیم تا نتیجه دلخواه رو بگیریم .

فقط این رو بگم خودم قبلا وبمستر بودم و همین الآن هم سایت دارم ( وبمستر نیستم ولی مرتبط با کار هام سایت دارم و همه رو خودم زدم با استفاده از اسکریپت های معمولی وردپرس و فروشگاهی و ... ) . چرا اینو گفتم ؟! واسه اینکه بگم فرق یه شخص یا تیم تازه کار رو با یه تیم حرفه ای , فرق وردپرسی که روش فقط افزونه نصب شده و امکانات رو اظافه شده بهش و با اسم یه سایت اختصاصی تحویل داده میشه با سیستمی که از پایه طراحی میشه , فرق اسکریپت های نال که ترجمه شده باشه رو با اسکریپتی که از پایه واسه ما طراحی شده باشه و ... رو میفهمم . نمیگم از اسکریپت های آماده استفاده نکنید یا از وردپرس و سیستم های فروشگاهی استفاده نشه ولی میگم اگه استفاده میکنید بگید !!!
قیمت های الکی بالا رو هم لطفا ندید ! به پایین ترین قیمت ( نه صرفا پایین ترین قیمت چون کیفیت هم مهمه ) و بهترین کیفیت ( بر اساس سابقه ) کار رو میسپرم .
در ضمن کار باید حضوری انجام بشه و با عقد قرارداد و ... . این که اینقدر پیش پرداخت رو کارت به کارت بکن و من فلان شهرم و ... به کارم نمیاد . فقط و فقط تهران و کرج باشید که امکان قرارای حضوری باشه . دفتر نداشتید مهم نیست , ولی حضوری باید هم دیگه رو ببینیم . زیاد هم لازم نیست ولی ارتباط اینترنتی رو قبول نمیکنم .
هر چقدر هم مبلغ پایین باشه من این تضمین ها رو میخوام , حتی میخواد 50 هزار تومن باشه !!! ( اصولا من توی کارم سفت و سختم ! )
پیشنهادات رو هم ترجیحا همینجا بدید . لطفا قیمت و توضیحات و معرفی خودتون رو داشته باشید و لطفا لطفا نگید " اطلاعات رو برام پخ کنید و ... " , چون اطلاعات کلی همینه و یه سری جزئیات دیگه میمونه که شاید 10% این موارد هم نشه که اون ها رو بعد از قرارداد و واگذاری با هم صحبت میکنیم .

منتظر پیشنهادات شما خواهم بود ...

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
از امضا می تونید سفارش بدید
متشکر
برای شما هم ارسال شد
دوستان دیگری که طراح و برنامه نویس هستند منتظرم
الزامی به داشتن شرکت ثبت شده نیست . افراد و گروه ها هم میتونن پیشنهادات خودشون رو بدن

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
اگر پروژه با طراحی افزونه و ... و نصبش روی اسکریپت های معمول مثل وردپرس یا فروشگاه ساز ها ( پرستا یا اپن کارت ترجیحمه ) اوکی میشه مشکلی نیست و پیشنهاداتتون رو بدید .

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
درضمن در آینده به سایت های زیادی نیاز داریم که به صورت اختصاصی برامون طراحی بشه و به همین دلیل اگه کارتون خوب باشه شک نکنید که کارای بعدی رو به شما خواهیم داد

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
سلام
بودجه مورد نظر + محدودیت زمانی در صورت وجود، را اعلام کنید.
ایمیل جهت تماس:
[email protected]
بودجه زیر 1 تومن
زمان هم طی 2 الی 3 هفته مد نظرمونه
اگر موافق بودید به بنده یک پی ام بدید که براتون شماره تماس بفرستم و برای همین هفته یه قرار با هم بزاریم

salar-web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام
عزیز این نوع سایت از لحاظ قیمت بالای 1 تومان و بیشتر هست نه زیر 1 تومان اگر بودجتون رو افزایش بدید میتونید در این پروژه موفق, و با افراد حرفه ای کار کنید
باتشکر

tedeisgn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
درود
ممنون میشم پ خ کنید

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
شما که خودت کننده ای و به قول خودتون با وردپرس و اسکریپت و بقیه قضایا آشنایی داری؟
خودت این سایت رو میزنی؟ با قیمت 1.5؟ اصلا گرافیکش رو کار ندارم فقط برنامه نویسیش.
کلامتون کلا توهین آمیز رسید گفتم خدمتتون بگم در جریان باشید.

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
سلام
عزیز این نوع سایت از لحاظ قیمت بالای 1 تومان و بیشتر هست نه زیر 1 تومان اگر بودجتون رو افزایش بدید میتونید در این پروژه موفق, و با افراد حرفه ای کار کنید
باتشکر
سلام
بالای 1 تومن مثلا تا چقدر ؟

درود
ممنون میشم پ خ کنید
سلام
چی رو پخ بکنم ؟!
بنده توضیحات رو دادم شما قیمت پیشنهادیتون رو بفرمایید

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
شما که خودت کننده ای و به قول خودتون با وردپرس و اسکریپت و بقیه قضایا آشنایی داری؟
خودت این سایت رو میزنی؟ با قیمت 1.5؟ اصلا گرافیکش رو کار ندارم فقط برنامه نویسیش.
کلامتون کلا توهین آمیز رسید گفتم خدمتتون بگم در جریان باشید.
خوب درسته بودجه رو زیر 1 زدم
ولی خوب باز هم اگه کسی پیشنهادی داشت میتونیم روش صحبت بکنیم ولی پیشنهاد پرت رو خیر !
اگه کسی بتونه با افزونه های وردپرس یا با افزونه پرستا این کارم رو راه بندازه مشکلی ندارم .

hno

Registered User
لایک‌ها
62
باسلام و احترام
لطفا اطلاعات تکمیلیتر را ارسال کنید
ما کلیه سیستم ها را از پایه و بدون استفاده از هیچ cms اماده برنامه نویسی میکنیم

با تشکر

sir-mammad

Registered User
لایک‌ها
101
بودجه زیر 1 تومن
زمان هم طی 2 الی 3 هفته مد نظرمونه
اگر موافق بودید به بنده یک پی ام بدید که براتون شماره تماس بفرستم و برای همین هفته یه قرار با هم بزاریم
جسارتا با این قیمت اگر و فقط اگر قصد دارید با تیم حرفه ای کار کنید یک سوم پروژه رو هم انجام نمیدن

hamedmjj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
باسلام
با قیمت 3 میلیون و 500 هزار تومان درخواست شما اجرایی می باشد.
درخواست شما ترکیبی از چند اسکریپت می باشد که خواندن درخواست شما فقط 1 ساعت زمان نیاز دارد چه برسد به اجرا!!
درصورت نیاز در ارتباط باشید

بالا