• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سفارش طراحی قالب + در صورت موجود بودن خرید

bazarche0098

Registered User
لایک‌ها
335
دوستان سلام
قالب سایت فروشگاهی روبرو رو می خوام : فروشگاه اینترنتی میزبان کالا

اگر شکیل تر و حرفه ای تر هم بشه خوبه ! اما در همین حد و اندازه فعلی هم کفایت میکنه .
قالب HTML باید باشه ؟! اما فکر نمی کنم زیاد سخت باشه .
در هر صورت هر کی این قالب رو داره یا از این بهتر و ا مشابهش رو بهم خبر بده لطفا و هزینه اون رو هم بگه .
هر کسی هم میتونه طراحی کنه لطفا اطلاع بدهد با اعلام هزینه .

ممنون از همه دوستان

kashaneh

Registered User
لایک‌ها
261
سلام

قالب سایت فروشگاه اینترنتی میزبان کالا اگه اختصاصی باشه که نمیشه بدون اجازشون...

خیر ، اچ تی ام ال برای فروشگاه سخته ، برای سایت های فروشگاهی از سیستم های دارای مدیریت استفاده میکنن

و البته طراح اون قالب این سایت هست طراحی سایت | طراحی وب سایت | شرکت طراحی و بهینه سازی وبسایت میتونید قیمت بگیرید

تا چقدر میخواهید برای قالب هزینه کنید ؟ شاید بتونم براتون چیزی که میخوای انجام بدم

شما برای شروع میتونید از سیستم هایی مثل پرستا شاپ ، اپن کارت استفاده کنید (هم طراح قالبش هست هم تنوع توی قالبهای رایگان زیاد داره)

موفق باشید

jackmorfy

Registered User
لایک‌ها
154
سلام
اگر خاستین براتون شیک تر ازین میسازیم هرجور دوست داشتید
سئو هم میکنیم سایتتون رو چون فروشگاه هست مهمه
در صورت نیاز پخ بدین

bazarche0098

Registered User
لایک‌ها
335
مشکلی در طراحی نیست شما چقدر تمایل به پرداخت هزینه دارید

ای کاش شما قیمت می دادین .
اصل هدف منم از این تاپیک همینه که نرخ رو اول بگیرم وگرنه خودم میتونم برم پیش بهترین طراح

Majikpc

Registered User
لایک‌ها
318
سلام

من میتونم براتون بهتر از این طراحی کنم + سئوی قالب

اگر به صورت html بخواین بین 100 تا 120 هزینش میشه و اگر برای وردپرس بخواین 60 تا 80 تومن به قیمت اضافه میشه (کد نویسی برای وردپرس به صورت حرفه ای همراه با ابزارک , پنل میدیریت قالب و کاملا آماده شده برای راه اندازی یک فروشگاه کامل)

بالا