• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سفارش طراحی قالب(هزینه کار محفوظ)

ali110haji

Registered User
لایک‌ها
52
سلام، خدمت شما عرض کنم که قالبی میخوام شبیه سایت نمونه زیر با "همه افزونه های این سایت"(و یا افزونه های بهتر و زیباتر) و متناسب با تکنولوژی روز! (الزاما جوملا)
و از اون جایی که نوع کار ما یکی است(مثل سایت نمونه است یعنی همان سامانه پیام کوتاه) لذا میخوام کار نهایی مثل این سایت باشد و از "لحاظ گرافیکی و امکانات و css بهتر از آن"
ممنون میشم اعلام قیمت کنید
سایت نمونه :
سامانه ارسال و دریافت پیامک
تماس با ما
صفحه اصلی - تسهیل گستر - طراحی سایت، طراحی وب سایت، طراحی وب، ساخت وب سایت، تجارت الکترونیکی

Majikpc

Registered User
لایک‌ها
318
سلام، خدمت شما عرض کنم که قالبی میخوام شبیه سایت نمونه زیر با "همه افزونه های این سایت"(و یا افزونه های بهتر و زیباتر) و متناسب با تکنولوژی روز! (الزاما جوملا)
و از اون جایی که نوع کار ما یکی است(مثل سایت نمونه است یعنی همان سامانه پیام کوتاه) لذا میخوام کار نهایی مثل این سایت باشد و از "لحاظ گرافیکی و امکانات و css بهتر از آن"
ممنون میشم اعلام قیمت کنید
سایت نمونه :
سامانه ارسال و دریافت پیامک
تماس با ما
صفحه اصلی - تسهیل گستر - طراحی سایت، طراحی وب سایت، طراحی وب، ساخت وب سایت، تجارت الکترونیکی

سلام

با گرافیک بالاتر از این در خدمتتون هستم منتها من با وردپرس میتونم براتون عین این سایت در بیارم , چون وردپرس از انعطاف بالاتری برخورداره برای این مدل سایت ها بیشتر از وردپرس استفاده میشه , اگرم مایل باشیدمیتونم طرح رو به صورت html براتون بزنم بعد بدین ی جومولا کار وارد براتون تبدیل کنه

از نظر هزینه هم فرقی براتون نمیکنه , خواستین من در خدمتم

http://forum.persiantools.com/t369396.html

بالا