• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سفارش طراحی قالب و ماژول نیوک 8.3

blue-panther

Registered User
لایک‌ها
284
سلام.
خسته نباشید
من دو عدد ماژول حرفه ای برای نوک 8.3 میخوام که وقتی نیوک 8.4 هم اومد قابل ست کردن باشه و منسوخ نشه..
خب ماژول اولی که میخوام یه ماژول حرفه ای هست که مطلبی که کپی میکنم رو عکس هاشو توی خود نیوک آپلود کنه یعنی هر عکس که توی مطلب بود که توی هاست سایت نبود رو شناسایی کنه و برای خودش آپلود کنه و لینک خودشو بزاره جاش..

دومین هم ماژولی مثل ماژول سایت بیتوته هست که مطلب خودکار ارسال میکنه از سایت هایی که براش تعریف شده.. کلمات کلیدی و seo و همه چیز رو رعایت میکنه و البته ادرس منبع رو هم بزاره درست مثل سایت بیتوته..

اگر این ماژول هارو طراحی میکنید لطفا هزینه هاتونو بگید و مدت انجام طراحی...

قالب هم که من یک قالب خلاق میخوام یعنی تاحالا نمونه دیده نشده باشه البته خودم هم نقطه نطراتمو رو به شما توی یک پی اس دی ساده میدم
میخوام تمام موارد حرفه ای ui رعایت شده باشه
قالب توش زیاد از عکس و انیمیش های آنچنانی استفاده نشده باشه و بیشتر بر اساس css3 باشه که حجم قالب زیاد نشه.. قالب سبکش مدرن باشه ۳ ستونه و دو ستونه های از مد افتاده نمیخوام..

خلاصه خلاقانه باشه..

امیدوارم متوجه شده باشید منظورمو.. ولی حتما میخوام قالب نمونه دوم نداشته باشه..طرح قال هم تا حدودی میدم
لطفا هزینه های خودتون رو ارسال کنید ممنون...

چند مورد دیگه هم برای همین نیوک 8.3 هست که اگه طراح مورد نظر پیدا بشه حتما پیگیری میکنم...
منتظرم.

brand

Registered User
لایک‌ها
14
با سلام
برای طراحی قالب در خدمتتون هستم
لطفا جزئیات بیشتر رو ارسال کنید
موفق باشید

Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk

blue-panther

Registered User
لایک‌ها
284
با سلام
برای طراحی قالب در خدمتتون هستم
لطفا جزئیات بیشتر رو ارسال کنید
موفق باشید

Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk
سلام
نمونه کارهاتون رو برام ارسال کنید تا ببینم بعدش در صورت رضایت جزییات قالب رو بهتون بگم
ممنون.

بالا