• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سفارش طراحی نرم افزار

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
سلام یه برنامه اندروید نیاز دارم که اگه بشه ساختش واقعا برام مهمه
من یه سایت خارجی دارم که 90 درصد بازدید کننده هام از نرم افزار هایی مثل لاین ویچت فیس بوک و امثال اینا وارد سایت میشن حالا میخوام تعداد کسانی که پیج هام رو لایک زدن بالا ببرم در سطح وسیع مثلا چند میلیون لایک اما اگه به صورت دستی به اد کردن افراد ادامه بدم حساب کردم چیزی نزدیک 6 ماه زمان میره
یه نرم افزار اندروید لازم دارم که خودش اتوماتیک کار اد کردن افراد در لاین رو انجام بده
اگه در لاین عضو باشید متوجه میشید که در ورژن 4.6 به راحتی میتونید کسانی که پست های دیگران رو لایک زدن اد کنید حالا من با شماره امریکا ثبت نام میکنم و بهم اجازه میده افرادی که پیج های رسمی رو لایک زدن و تعدادشون بعضی وقت ها به چندین میلیون میرسه اد کنم اگه نرم افزاری باشه که مثلا یه پیج بهش بدیم و افراد لایک کننده رو اد کنه عالی میشه
کسی میتونه یه نرم افزار به این شکل طراحی کنه؟اندروید یا ویندوز بودنش زیاد مهم نیست اگه هست هزینشم بگین تشکر

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
البته اینم بگم منظورم این نبوده که خودکار همه چیو نرم افزار انجام بده در واقع من خودم مثلا یه پیج با یه مطلب رو که باز میکنم و وارد لیست کسانی که اون مطلب رو لایک زدن میشم از اونجا به بعدش رو نرم افزار انجام بده و تعداد لیست هر چقدر باشه همشون رو لایک بزنه در فیس بوک نمیدونم اسمش چی بود ولی یه افزونه کروم بود این کارو میکرد الان واسه مسنجر لاین به شدت لازم دارم

بالا