• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سفارش طراحی وب سایت آموزشی و فروشگاهی به همراه آموزش

mehranmns

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام دوستان من دنبال یک برنامه نویس ماهر asp هستم که بتونه سایتی با مشخصات زیر رو برام طراحی کنه و همه مراحل هم در حضور خودم انجام و آموزش بده ،‌ مبلغ پروژه و آموزش رو هم پرداخت می کنم. من تهران هستم اگر از دوستان کسی توانایی انجام این پروژه رو داره لطفا با بنده تماس بگیرید تا در صورت توافق فورا شروع کنیم
ایمیل من : [email protected]
موبایل : 09122087411
منصوری

بخش های اصلی سایت :

- تابلوی اعلانات در بالای سایت

- آخرین مطالب درج شده در سایت

- بخش عضویت با یک ایمیل

- عضویت معمولی و عضویت طلایی

- اماکن شارژ موجودی برای اعضا

- پرداخت آنلاین

- تعریف دسترسی کاربران مهمان عضو و طلایی به بخش های مختلف

- امکان برگزاری دوره آنلاین اتوماتیک درج مطالب در روزهای تعریف شده از روز ثبت نام در دوره

- فروشگاه مجازی و فیزیکی – تحویل محصول فیزیکی به محض خرید

- امکان درج مطالب مالتی مدیا و پخش آن در سایت

- دارای سیستم همکاری در فروش محصولات

- تغییر خودکار عضویت از معمولی به الماسی با پرداخت آنلاین

- امکان شرکت در دوره های آنلاین قرار داده شده در وب سایت با پرداخت آنلاین به صورت خودکار

- طراحی سایت به صورت ریسپانسیو و کاملا واکنش گرا

- امکان تعریف محصول ، صفحه ،‌ دوره آنلاین ، مطالب طلایی و... بی نهایت و از پنل مدیر

- طراحی css3 و html5

به طور خلاصه می توان گفت یک پرتال آماده که بخش های اضافی : اعضای طلایی و دوره های آنلاین در آن به عنوان بخش جدیدی نیاز است

حتما تمایل به نوشته شدن با ASP می باشد و قالب سایت هم ریسپانسیو باشد.

mehranmns

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
بله حتما تمایل دارم asp باشه
ولی شما شرایط و تعرفه و زمان مورد نیاز رو با زبانی که به آن تسلط دارید بفرستید اگر موافقت شد بهتون اطلاع می دم

nsco

Registered User
لایک‌ها
120
سلام دوست عزیز مشکلی برای طراحی سیستم شما نیست البته با پی اچ پی ولی با امنیت بالا در خدمتتون هستم شماره تماس 09116692622

بالا