alik
کاربر قدیمی پرشین تولز
- نوشتهها
- 2,146
- لایکها
- 1,232
سلام
برنامه نویسان عزیز من پروژه ای به این مشخصات دارم:
1- برنامه ای قابل نصب در ویندوز xp و 7
2- برنامه مستقل باشه و نیاز به دات نت یا نصب چیز اضافه ای نداشته باشه میخوام همه راحت دانلود و نصب کنند بدون دردسر و نیاز به نصب موارد اضافه نباشه
3- سورس برنامه رو میخوام تا در اینده اگر شما دردسر نبودید بتوانم توسط شخص دیگری اصلاحات مورد نیاز رو انجام بدم
4- برنامه این کار رو باید بکنه:
اول بره توی سیستم tray کنار ساعت ویندوز با یه ایکون بشینه
دوم در شروع اجرا یه نام کاربری و کلمه رمز بپرسه (و ذخیره کنه که دیگه نپرسه)
سوم هر 15 دقیقه یکبار به وب سایت و ادرسی که من معرفی میکنم درخواست بده و یه xml رو بگیره
چهارم داخل xml دریافتی یکسری عنوان و متن هست که دونه دونه اینا رو بالون میکنه مثل یه پوپ آپ کوچولو اون گوشه دسکتاپ نشون میده
پنچ متنی که نشون میده قابل کلیک باشه به url که توی xml برای ان متن مشخص شده
مثال بزنم : مثلا یاهو مسنجر وقتی ایمیل جدید میاد یه پیام کوچولو نشون میده اون کنار صفحه که ایمیل امده ؛ یا مثلا گوگل وقتی برنامه اش رو نصب کنی به همین صورت یه صفحه کوچولو باز میشه میگه ایمیل امده ..
خب حالا قیمت بدید و زمان انجام کار
برنامه نویسان عزیز من پروژه ای به این مشخصات دارم:
1- برنامه ای قابل نصب در ویندوز xp و 7
2- برنامه مستقل باشه و نیاز به دات نت یا نصب چیز اضافه ای نداشته باشه میخوام همه راحت دانلود و نصب کنند بدون دردسر و نیاز به نصب موارد اضافه نباشه
3- سورس برنامه رو میخوام تا در اینده اگر شما دردسر نبودید بتوانم توسط شخص دیگری اصلاحات مورد نیاز رو انجام بدم
4- برنامه این کار رو باید بکنه:
اول بره توی سیستم tray کنار ساعت ویندوز با یه ایکون بشینه
دوم در شروع اجرا یه نام کاربری و کلمه رمز بپرسه (و ذخیره کنه که دیگه نپرسه)
سوم هر 15 دقیقه یکبار به وب سایت و ادرسی که من معرفی میکنم درخواست بده و یه xml رو بگیره
چهارم داخل xml دریافتی یکسری عنوان و متن هست که دونه دونه اینا رو بالون میکنه مثل یه پوپ آپ کوچولو اون گوشه دسکتاپ نشون میده
پنچ متنی که نشون میده قابل کلیک باشه به url که توی xml برای ان متن مشخص شده
مثال بزنم : مثلا یاهو مسنجر وقتی ایمیل جدید میاد یه پیام کوچولو نشون میده اون کنار صفحه که ایمیل امده ؛ یا مثلا گوگل وقتی برنامه اش رو نصب کنی به همین صورت یه صفحه کوچولو باز میشه میگه ایمیل امده ..
خب حالا قیمت بدید و زمان انجام کار