• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سفارش مشابه یک سایت به دو زبان فارسی و انگلیسی

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام دوستان
میخوام این سایت رو یکی برام آماده کنه با دو زبان فارسی و انگلیسی، ظاهر سایت ساده ست. سایت یوزر VIP داره یعنی بعضی از پروژه ها فقط برای اعضای VIP باید قابل دانلود باشه و همینطور سیستم امتیاز دهی یعنی وقتی فرد پروژه ای رو برای سایت ارسال میکنه بسته به پروژه مدیر یه تعداد روز خاص (مثلا 5 روز) یوزر VIP رایگان به کاربر میده و کاربر هر وقت بخواد میتونه ازش استفاده کنه.
دقیقا مشابه همین سایت رو میخوام:
www.bibliocad.com

لطفا قیمتتون و اینکه چند روزه تحویل میدید رو برام پ.خ کنید اگه اینجا هم بگید که پ.خ کردید تا تاپیک بیاد بالا ممنون میشم. پروژه به کسی که مناسبترین هزینه رو پیشنهاد بده داده میشه (همزمان با چند نفر دیگه هم بیرون از اینجا دارم صحبت میکنم).

مرسی

king40

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

Ali-K7

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
132
سلام

لطفا میزان هزینه ای که میخواید بکنید و جزئیات بیشتر رو پ.خ کنید

موفق باشید

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام

لطفا میزان هزینه ای که میخواید بکنید و جزئیات بیشتر رو پ.خ کنید

موفق باشید

سلام عزیز
والا هزینه که با برنامه نویس هست، مسلما هر چی مناسب تر باشه برای من بهتره.
جزئیات خاصی هم نداره، دقیقا مشابه همون سایتی که آدرس دادم با همون امکانات فقط با دو زبان فارسی و انگلیسی، شما برآورد هزینه کنید و برام بفرستید.

ممنونم

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
عزیز یک قیمت بدهید شما تا من با توجه به قیمت کیفیت کار رو برای شما مشخص کنم

عزیزم من که برنامه نویس نیستم، من مشتریم(!) شما بگو یه چیز خوب و حرفه ای چند درمیاد.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

البته چند تا از دوستان پیشنهادهای خوبی داده بودن ولی خب برای وردپرس بود ولی متاسفانه قالب واسه وردپرس نمیخوام، میخوام کامل طراحی و برنامه نویسی بشه (کلا ساده ست طراحیش که خیلی ساده ست و کد نویسیش هم یه چند تا امکان داره که یکم نیاز به کار داره) حالا یا با asp.net یا php.

bestirani2

Registered User
لایک‌ها
82
عزیزم من که برنامه نویس نیستم، من مشتریم(!) شما بگو یه چیز خوب و حرفه ای چند درمیاد.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

البته چند تا از دوستان پیشنهادهای خوبی داده بودن ولی خب برای وردپرس بود ولی متاسفانه قالب واسه وردپرس نمیخوام، میخوام کامل طراحی و برنامه نویسی بشه (کلا ساده ست طراحیش که خیلی ساده ست و کد نویسیش هم یه چند تا امکان داره که یکم نیاز به کار داره) حالا یا با asp.net یا php.
با وردپرس هم میتونم انجام بدهم که قیمت بیاد پایین
ولی کد نویسی با امنیت کامل یک و نیم

بالا