iNew ظاهرا چیز خوبیه ولی هم از پشتیبانیش مطمئن نیستم، هم برندش تازه کاره و می ترسم مشکل به وجود بیاد و هم از همه مهم تر باتریش ضعیفه !!!هواوی بدلیل داشتن نمایندگی کار نمیشه، پیشنهاد میدم حتما گوشی inew v3 رو مدنظر بگیرید به عنوان جایگزین اون(با یکسری تفاوتهایی در امکاناتشون)
تو سایت Needrom.com همین الان کاستوم رام آندروید 4.3 براش اومده...مطمئن باشید کاستوم رامهای خوبی براش میاد از اونجا که گوشی خاصی هست و دیولوپرها تهیش خواهند کرد تا روش کار کنن...خود کارخونه، هم دوماهی یکبار اپدیت میده...برند تازه کاریه ولی خودشو خوب جلو برده تا الان....برای باتریش، پیشنهاد خرید پاوربانک رو دادم....iNew ظاهرا چیز خوبیه ولی هم از پشتیبانیش مطمئن نیستم، هم برندش تازه کاره و می ترسم مشکل به وجود بیاد و هم از همه مهم تر باتریش ضعیفه !!!
آقا ،این علی اکسپرس کیه؟؟؟؟!!!!سلام.آقا شما گوشیها رو از سایت علی اکسپرس میخرین؟
این گوشیهایی که زده شیپینگ رایگان به ایران برسه دم خونمون چقد هزینه داره؟
مگه گمرک هم میخوره بهشون؟
ببخشید من اصن گیج شدم نمدونستم این سوالا رو کجا بپرسم.ممنون.
این سایت داش امیره که رقیبش شدهآقا ،این علی اکسپرس کیه؟؟؟؟!!!!
جدید اومده؟؟!!!
سایت آقا امیر انگار رقیب پیدا کرده؟!
آقا الآن lenovo A850 شما از چین برام بخرید مستقیم میفرستیدش به آدرس خودم؟ بعد میاد گمرک شهرمون من باید برم اونجا پول گمرک رو بدمو بگیرمش؟چقد میگیرن ازم؟خیر، از فرد چینی که در چین هست، مستقیم از کارخونه خریداری و ارسال میشه
شیپینگ رایگان، با چین هست که م ینامطمئنه، حتما از سنگاپور استفاده کنید، به گمرک اداره پست شهرتون میره و دراونجا بعد از دادن هزینه گمرکیش، بهتون تحویل داده میشه
گمرک، یعنی یجورایی حق الزحمه کشور برای ورود هر نوع کالا از طریق پست و یا واردات
باتشکر
من که سرچ میکنم پیداش نمیکنم!این سایت داش امیره که رقیبش شده
دوست عزیز سایت علی اکسپرس خیلی وقته هستش ایرانی هم نیستش و بعدش شیلترهمن که سرچ میکنم پیداش نمیکنم!
بهم بدش برم بینم گوشی های اونجا چطوره!
به ادرستون فرستاده میشه...بله...حدود 45 تا 75 تومان در کل اونجا میدیدآقا الآن lenovo A850 شما از چین برام بخرید مستقیم میفرستیدش به آدرس خودم؟ بعد میاد گمرک شهرمون من باید برم اونجا پول گمرک رو بدمو بگیرمش؟چقد میگیرن ازم؟
دوست عزیز سایت علی اکسپرس خیلی وقته هستش ایرانی هم نیستش و بعدش شیلتره
بله، نباید مشکلی داشته باشید...احتمال داره در سری سوم که به بازار عرضه بشه بعد از تعطیلات، باتریشو به 2000 افزایش بدند که انوقت مسلما این مشکلو نخواهید داشتمن استفاده زیادی از گوشی ندارم...گاهی هم فیلمبرداری و شاید روزی 1 ساعت وای فای...نیم ساعتم بازی کنم...
با این شرایط این ای نیو 1 روز شارژ نگه میداره که داستان پاوربانک نداشته باشیم؟؟؟
580 هزینه سفارش از چین تا ایران و مبلغ واریزی به من...سلام.من یه inew v3 بخوام سفارش بدم چند روز بعد میرسه دستم؟
قیمتی که در سایتتون زدید قیمت نهایی هست؟
فعلا نمیشه، انشالله بعد از تعطیلات ، تو سایت اضافه میکنمZOPO ZP980+
سلام اینو میتونید برام بیارید لطفا پ خ کنید منتظرم
50 تومان هزینه پست رو بهش اضافه کنید تا هزینه سفارش بدست بیاد...سلام
من گوشی مدل xiaomi hongmi red rice رو تو سایت شما قیمتش رو دیدم زدین 579 تومان. من رو سایت خودش دیدم زده 219 دلار که میشه حدودا 646 تومان. میخواستم بدونم که شما با دلار چند تومانی وارد می کنین؟ قضیه چیه؟
مرسی
حالا انشالله یکنفر قول داده تو سایت ریویو مختصری ازش بزارهامير آقا ميتونيد يه نفر كه iNEW V3 رو از شما يا هركس ديگه خريداري كرده رو بهم معرفي كنيد تا در مورد كيفيتش بپرسم؟
داداش چطور فهمیدی ایران و الان تهران رسیده؟!سلام آقا امیر , این INEW ما الان یک هفته.ست ک رسیده تهران , ولی دیگه خبری از ب استان رسیدنش نیست! چرا اینطوری شده؟