• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سفارش یک بازی فلش برای بچه های ناشنوا

zohaha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.من یک بازی فلش میخوام .طوری که تصویری از یک مدرسه در پس زمینه باشه و چند سمت مختلف مثل مدیر ، معاون، سرپرست آموزشی، مشاور و دفتردار در روی صفحه نوشته بشه.بعد تصاویری از این افراد در کنار یا پایین صفحه گذاشته بشه تا بچه ها بتونن تصاویر رو با سمت های نوشته شده در پس زمینه جفت کنن و بازخورد هم بگیرن مثلا اگه درست جفت کردن تشویق بشن(صدا) و اگه اشتباه بود صدای اخطار پخش بشه.در ضمن تصاویر رو خودم میفرستم.ممنون میشم کسی بتونه کمکم کنه.در مورد هزینه هم لطفا نظرتون رو بگید.

zohaha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سفارش یک بازی فلش برای بچه های ناشنوا
كاش اطلاعاتتون رو درباره ي اين بچه ها كمي بالا ببريد.بله به اين بچه ها ناشنوا گفته ميشه ولي در واقع با پيشرفت تكنولو‍‍ ژي ساخت سمعك و دستگاه هاي كاشت حلزون و پيشرفت دانش مربيان اين بچه ها و استفاده از سمعك هاي فول ديجيتال اين امكان براي اونها پيش اومده تا مثل شما دوست عزيزي كه اين مطلب براتون جالب توجه بوده بشنون، صحبت كنن و مث شما اطلاعاتشون رو بالا ببرن.در ضمن بگم واژه ي ناشنوا فقط يه اصطلاحه و هيچ فرد ناشنواي مطلق در دنيا وجود نداره.واژه ي نيمه شنوا و در آينده ي نزديك واژه هاي بهتر از اين صحيح تر هست.بازم ميگم در زمينه هاي ديگه هم كمي مطالعه داشته باشيد خيلي براي آيندتون بهتره.ممنون از اين كه لبخند به لب من آورديد.
بهتره بريد و مطالعتون رو درباره ي كلاه برداري هاي اينترنتي هم بالا ببريد چون يكي از همكاران شما قرار بوده براي من يك بازي فلش ساده كه براي تدريس همين بچه هاي كم شنوا لازم دارم طراحي بكنه ولي از زماني كه هزينشو پرداخت كردم خبري از ايشون در هيچ كجا نيست.

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
بازم ميگم در زمينه هاي ديگه هم كمي مطالعه داشته باشيد خيلي براي آيندتون بهتره
گرامی وقت بخیر
از اینکه به فکر آینده من هستید ممنونم.
اما دلیل اینکه اینطوری جبهه گرفتید رو متوجه نشدم.
شاد باشید.

gazmeh13

Registered User
لایک‌ها
109
كاش اطلاعاتتون رو درباره ي اين بچه ها كمي بالا ببريد.بله به اين بچه ها ناشنوا گفته ميشه ولي در واقع با پيشرفت تكنولو‍‍ ژي ساخت سمعك و دستگاه هاي كاشت حلزون و پيشرفت دانش مربيان اين بچه ها و استفاده از سمعك هاي فول ديجيتال اين امكان براي اونها پيش اومده تا مثل شما دوست عزيزي كه اين مطلب براتون جالب توجه بوده بشنون، صحبت كنن و مث شما اطلاعاتشون رو بالا ببرن.در ضمن بگم واژه ي ناشنوا فقط يه اصطلاحه و هيچ فرد ناشنواي مطلق در دنيا وجود نداره.واژه ي نيمه شنوا و در آينده ي نزديك واژه هاي بهتر از اين صحيح تر هست.بازم ميگم در زمينه هاي ديگه هم كمي مطالعه داشته باشيد خيلي براي آيندتون بهتره.ممنون از اين كه لبخند به لب من آورديد.
بهتره بريد و مطالعتون رو درباره ي كلاه برداري هاي اينترنتي هم بالا ببريد چون يكي از همكاران شما قرار بوده براي من يك بازي فلش ساده كه براي تدريس همين بچه هاي كم شنوا لازم دارم طراحي بكنه ولي از زماني كه هزينشو پرداخت كردم خبري از ايشون در هيچ كجا نيست.
دوست عزیز تقصیر خودته !
وقتی یه نفر قیمت پایین (تقریبا مفت) میده و میگه تو 1 روز میسازم فقط کافیه 10 ثانیه فکر کنی میفهمی کلاه برداره !

بالا