• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سفارش یک ربات برای وردپرس

pcbrain

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام دوستان .

بنده به یک ربات وردپرس احتیاج دارم که مطالب یک سایت خالی کنه و رو سایت خودم منتشر کنه .
یک ربات با کیفیت بالا میخوام .
مثلا یک سایت مثل سایت زیر http://mag-iran.com
میخوام ربات وارد این سایت بشه و دونه دونه پستهاشو در سایت ما منتشر کنه . به این صورت که از صفحه یک شروع کنه الی اخر .
عنوان مطلب + متن مطلب + کلمات کلیدی ( ترجیحا البته )

اگر تواناییشو دارید لطفا ایمیل بزنید
pcbrain2016 -at - gmail.com

Last edited:

skate

Registered User
لایک‌ها
143
با سلام
زمانی که شما بخواهید از متدی به جز rss برای گرفتن اطلاعات استفاده کتید، روبات کاستومایز می شه و برای هر وبسایت باید کدی جداگونه براش تعریف بشه و اینطور نیست که شما یه روبات بنویسید و بتونید از تمامی سایت های وردپرسی مطلب بردارید.
تیم ما توانایی انجام پروژه فوق رو در ۱۴ روز داره.
روبات پس از آماده شدن ، با توجه به پورت سرعت سرورتون و سایت مقصد، قادر هست هر مطلب رو بین ۵ تا ۳۰ ثانیه بگیره و در سایتتون انتشار بده.
هزینه راه اندازی برای یک وبسایت : پانزده میلیون ریال و برای هر وبسایت اضافه مبلغ ۲میلیون ریال.

phpir4659

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
123
سلام پ خ ارسال شد

hpsarvari

Registered User
لایک‌ها
143
درود،
انجام میشه تو کمترین زمان و بهترین بازدهی
میزان بودجه رو پ.خ کنید.

phpir4659

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
123
سلام دوستان .

بنده به یک ربات وردپرس احتیاج دارم که مطالب یک سایت خالی کنه و رو سایت خودم منتشر کنه .
یک ربات با کیفیت بالا میخوام .
مثلا یک سایت مثل سایت زیر http://mag-iran.com
میخوام ربات وارد این سایت بشه و دونه دونه پستهاشو در سایت ما منتشر کنه . به این صورت که از صفحه یک شروع کنه الی اخر .
عنوان مطلب + متن مطلب + کلمات کلیدی ( ترجیحا البته )

اگر تواناییشو دارید لطفا ایمیل بزنید
[email protected]
سلام دوست عزیز ین نمونه که دادین یک نمونه فروشگاهی هست که با افزونه edd راه اندازی شده و اما در مورد رباطی که شما میخواهید من سیستم آماده دارم با قالب میتونم براتون راه اندازی کنم :
اگر هاست و دامنه داشته باشید یک روزه براتون اوکی میکنم
نحوه کار سیستم بدین صورت است که با وارد کردن بی نهایت لینک و تعیین مدت زمان مراجعه رباط به سایت و لینک های مربوطه عنوان و متن مطالب رو از سایت های فوق دریافت و در دیتابیس خود ثبت میکند و در سایت نشان میدهد .
در صورت تمایل با هزینه منصفانه براتون راه اندازی میشود. ایمیل نیز ارسال شد

skate

Registered User
لایک‌ها
143
:| دیگه گفتیم قیمت بالا بدید نگفتیم دیگه بکنید تو .... ملت :general208:
پیشنهاد می کنم به جای دخالت در پیشنهاد های دیگران ، طبق قوانین انجمن قضاوت رو فقط به عهده استارتر تاپیک بگذارید همچنین با این ادبیات صحبت کردن ، مناسب این انجمن نیست.

pcbrain

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دوستان گلم . ممنون از پیشنهادهاتون و وقتی که گذاشتید . شرایط براتون پ خ کردم . به خاطر رقبا مجبورم یکم سکرتی کار کنم .
لطفا چک کنید

بالا