• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سفر به اصفهان

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام
دوستان اصفهانی بیان راهنمایی کنن، چند روزی میخوام بیام اصفهان جایی رو میشناسین برای سکونت (ارزان!) ترجیحا نزدیک ترمینال کاوه.
جایی تو اصفهان هست که با گوشی های مدل بالا بتونیم چند دقیقه واسه تست کار کنیم؟
هوا چطوره؟ با آستین کوتاه بیایم منجمد نمیشیم؟ :D
مرسی

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
بیا پیش ما.به هر حال دو تا لحاف اضافه پیدا میشه

saman008

Registered User
لایک‌ها
26
اصفهان عالیه الان .می تونی چادر ببری توی پارک بخوابی .کاوه رو رد کن برو بغل سی و سه پل چادر بزن حال کن.هواشم تقریبا مثل تهرانه.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
سلام محسن. هوا که خوبه، سرد نیست یعنی. ولی ترجیحا شما بارونی و اینا با خودت بردار چون بهاره دیگه.

برای گوشی هم والا بورسشون تو خیابون فردوسیه و همینطور میدون احمدآباد که این دومی یه خورده همچین بهفمی نفهمی قالتاق و بازاری تشریف دارن و فکر نکنم بذارن کار کنی با گوشی. اگه جای خاصی بهت آدرس ندادن برو همون فردوسی.

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164
حاجی فقط میدونم شباش نا فرم سرده
من دیروز از اصفهان اومدم شب منجمد شدم

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
سلام
دوستان اصفهانی بیان راهنمایی کنن، چند روزی میخوام بیام اصفهان جایی رو میشناسین برای سکونت (ارزان!) ترجیحا نزدیک ترمینال کاوه.
جایی تو اصفهان هست که با گوشی های مدل بالا بتونیم چند دقیقه واسه تست کار کنیم؟
هوا چطوره؟ با آستین کوتاه بیایم منجمد نمیشیم؟ :D
مرسی
سلام
اگه منظورت مسافرخونه ست بیا طرفای چهارراه تختی تا دروازه دولت ریخته .اگه میخوای چادر بزنی که توی سطح شهر غیر مجازه و پلیس ببینه گیر میده ولی شهرداری یکی دوجا واسه چادر زدن معلوم کرده مثل باغ فدک که امکانات رفاهی نسبتا خوبی هم داره.
اگه میخواین با گوشیها کار کنید فقط خیابون فردوسی دو سه تا فروشگاه خوب هست که امکان کارکردن با اسمارتفونها رو داره مثل فروشگاه اصفهان سل ,سپاهان همراه و طبقه پایین بازار موبایل اصفهان.

حاجی فقط میدونم شباش نا فرم سرده
من دیروز از اصفهان اومدم شب منجمد شدم

نه بابا دیگه نه در این حد:cool:
من دیشب ساعت 1 نصف شب با موتور توی خیابون بودم خنک بود ولی نه اونقدری که اذیت کنه.

بالا