• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سقوط آزاد ارزش کلیک‌ها در گوگل ادز

abed19

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان

من تا همین ۲ هفته پیش روزی ۳۰ یورو از گوگل ادز در آمد داشتم و وقتی‌ هم که به ارزش کلیک‌ها نگاه می‌کردم گوگل ارزش هر کلیک تقریبا هولو هوشه ۳۰ سنت میزد ولی‌ نمیدونم این چند روز چش شده که فقط روزی ۱ یا ۲ یورو در می‌آرم و ارزش کلیک هام به ۳ سنت رسیده اگه کسی تجربه ای داره لطفا بگه

ممنون

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
سلام دوستان

من تا همین ۲ هفته پیش روزی ۳۰ یورو از گوگل ادز در آمد داشتم و وقتی‌ هم که به ارزش کلیک‌ها نگاه می‌کردم گوگل ارزش هر کلیک تقریبا هولو هوشه ۳۰ سنت میزد ولی‌ نمیدونم این چند روز چش شده که فقط روزی ۱ یا ۲ یورو در می‌آرم و ارزش کلیک هام به ۳ سنت رسیده اگه کسی تجربه ای داره لطفا بگه

ممنون

این روزها گوگل داره ادا در میاره. کلمات کلیدی سایت من هم در نتایج جست و جو افت کردن. لینک های جدید رو هم سریع ایندکس نمی کنه.

زمینه فعالیت سایت شما چیه؟ روزی چند ویزیتور و پیج ویو داره؟

abed19

Registered User
لایک‌ها
1
من یه وبلاگ تفریحی دارم که در مورد عکس هست بیشترم سعی‌ کردم که عکس‌های داغ باشه یعنی‌ از اون عکسا

abed19

Registered User
لایک‌ها
1
ولی‌ فکر کنم دلیلشو فهمیدم و این کم شدن ارزش فکرمیکنم که بخاطر کلمات کلیدی بود که تو پست هام استفاده کرده بودم یعنی‌ از کلمات استفاده کرده بودم که توشون زیاد پول نبوده

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
من یه وبلاگ تفریحی دارم که در مورد عکس هست بیشترم سعی‌ کردم که عکس‌های داغ باشه یعنی‌ از اون عکسا

ممنونم دوست عزیز.

می تونید آدرس وبلاگتون رو برام PM کنید؟ ( برای بررسی و مقایسه )

G_Advertiser

Registered User
لایک‌ها
45
vase manam befrest

بالا