• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سلام . اين تبلت هوآوي بهتره يا آلكاتل ؟

ROMARIYO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
200

سلام
براي وبگردي و موسيقي و فيلم و انجام بازي
كلن استفاده براي 2 ساعت كدوم مورد بهتره ؟
3g بودن براي استفاده از رايتل و همچنين قابليت مكالمه هم شايد بكار بياد برام مهمه

كدوم بهتره :

http://www.digikala.com/Product/DKP...G-16GB-/تبلت-آلکاتل-وان-تاچ-پاپ-7-16-گیگابایت

يا

http://www.digikala.com/Product/DKP...d-7-Youth-2-3G-/تبلت-هوآوی-مدیا-پد-7-یوث-2-3G

ممنونم
و يه سوال آخر . با تبلت ميشه كارهاي ي ايميل و ارسال فايل پي دي اف و اينها هم براي گيرنده ايميل انجام داد ؟

ممنون ر

reza_eminem67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام
مطمئن باش طبق مشخصات سخت افزاری هوآوی خیلی بهتره
1- هوآوی چهار هسته ایه ولی آلکاتل 2 هسته ای
2- باتری هوآوی 4100 میلی آمپره ولی باتری آلکاتل 3240 میلی آمپر ساعته

هردو تبلت صفحه نمایششون tft هست و رزولوشنشون یکیه
من اگه بخوام بخرم هوآوی رو میخرم.

ROMARIYO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
200
سلام
مطمئن باش طبق مشخصات سخت افزاری هوآوی خیلی بهتره
1- هوآوی چهار هسته ایه ولی آلکاتل 2 هسته ای
2- باتری هوآوی 4100 میلی آمپره ولی باتری آلکاتل 3240 میلی آمپر ساعته

هردو تبلت صفحه نمایششون tft هست و رزولوشنشون یکیه
من اگه بخوام بخرم هوآوی رو میخرم.

ممنون از پاسختون دوست عزیز
میشه حالا اگر امکانش هست بفرمایید بین همین مدل هوآوی و این ایسوس کدوم بهتره :

http://www.digikala.com/Product/DKP...-فون-پد-7-(2014)-دو-سیمکارته-A-مدل-8-گیگابایت

بعد یه سوال اینها 2 سیمکارتهاشون قابل مکالمه ست ؟ + اینترنت هم اگر کسی بخاد استفاده کنه با رایتل ؟
ممنون

من فقط برا بازی و گاهی فیلم و وب میخوام . اونم در حد 2 ساعت در روز

ممنونم

reza_eminem67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
اختلاف قیمتشون که 64 تومنه حالا طبیعتا باید امکانات اضافه ای بهت بده که بخوای بخریش
1) باتری دوتا تبلت یکیه ظرفیتش
2) رزولوشنش هم که یکیه فقط نمیدونم asus هم TFT هست یا نه ؟
3) هردوتا تبلت قابلیت نصب سیم کارت دارن و قابلیت مکالمه هم دارن و 3G ساپورت میکنن یعنی هردوتا میتونن از اینترنت رایتل و ایرانسل و همراه اول استفاده کنن.فقط asus دو سیم میخوره که از این دو سیم فقط یکیش 3G ساپورت میکنه (معمولا اینطوریه) و هر دوتاش قابلیت مکالمه داره.
4) به شخصه cpu شرکت MediaTek رو توتبلت و گوشی به cpu های شرکت intel ترجیح میدم یکی از دلایلش اینه که MXplayer که یک پلیر قوی تو پخش فیلم هست رو ارور میده اجرا نمیکنه رو چندتا تبلت با این CPU (منظور اینتله) امتحان کردم که میگم.
در کل به نظر من هوآوی بهتر و قیمتش هم مناسب تره بخاطر ی سیمکارت اضافه گول نخوریاااااا.

P E R S I A N

Registered User
لایک‌ها
343
نظر من asus بخر
مطمئنا اینتل با اون سابقش از مدیاتک بهتر میتونه عمل کنه
ضمنامشکلی که برای mxplayer میگن رو باید با افزونه ی مخصوص اینتل شرکت mxplayer رفع کنید
ضمنا آپدیت های ایسوس خوبه ولی برای هواووی این اپدیت ها کمتره
موفق باشید

reza_eminem67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
انتخاب تبلت سلیقه ای هست ولی بنظرم همین هوآوی بهتر هست.asus بخواد آپدیت کنه فوقش 4.4.4 برا این تبلت بده نمیاد که برا این تبلت اندروید 5 رو بده که مطمینا هوآوی هم همین آپدیت (4.4.4) رو میده فقط دیر و زود داره.
این افزونه رو که فرمودین اگه لطف کنید لینکشو بدید که رو تبلتم تست کنم ممنون میشم.

P E R S I A N

Registered User
لایک‌ها
343
انتخاب تبلت سلیقه ای هست ولی بنظرم همین هوآوی بهتر هست.asus بخواد آپدیت کنه فوقش 4.4.4 برا این تبلت بده نمیاد که برا این تبلت اندروید 5 رو بده که مطمینا هوآوی هم همین آپدیت (4.4.4) رو میده فقط دیر و زود داره.
این افزونه رو که فرمودین اگه لطف کنید لینکشو بدید که رو تبلتم تست کنم ممنون میشم.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mxtech.ffmpeg.x86&hl=en

ROMARIYO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
200
اختلاف قیمتشون که 64 تومنه حالا طبیعتا باید امکانات اضافه ای بهت بده که بخوای بخریش
1) باتری دوتا تبلت یکیه ظرفیتش
2) رزولوشنش هم که یکیه فقط نمیدونم asus هم TFT هست یا نه ؟
3) هردوتا تبلت قابلیت نصب سیم کارت دارن و قابلیت مکالمه هم دارن و 3G ساپورت میکنن یعنی هردوتا میتونن از اینترنت رایتل و ایرانسل و همراه اول استفاده کنن.فقط asus دو سیم میخوره که از این دو سیم فقط یکیش 3G ساپورت میکنه (معمولا اینطوریه) و هر دوتاش قابلیت مکالمه داره.
4) به شخصه cpu شرکت MediaTek رو توتبلت و گوشی به cpu های شرکت intel ترجیح میدم یکی از دلایلش اینه که MXplayer که یک پلیر قوی تو پخش فیلم هست رو ارور میده اجرا نمیکنه رو چندتا تبلت با این CPU (منظور اینتله) امتحان کردم که میگم.
در کل به نظر من هوآوی بهتر و قیمتش هم مناسب تره بخاطر ی سیمکارت اضافه گول نخوریاااااا.

خیلی ممنون
ایسوس هم TFT هست

فقط تفاوتشون فک کنم ایسوس دو سیم کارته هست و OTG رو ساپورت میکنه
OTG چیز خیلی مهمیه ؟

سی پی یو 2 هسته ای اینتل تا 4هسته ای مدیاتک چقدر مهمه ؟

ROMARIYO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
200
اینم مقایسشون هست
صفحه نمایش ایسوس و زده LED Backlight WSVGA

P E R S I A N

Registered User
لایک‌ها
343
خیلی ممنون
ایسوس هم TFT هست

فقط تفاوتشون فک کنم ایسوس دو سیم کارته هست و OTG رو ساپورت میکنه
OTG چیز خیلی مهمیه ؟

سی پی یو 2 هسته ای اینتل تا 4هسته ای مدیاتک چقدر مهمه ؟
otg برای اتصال کابلی هست که برای اتصال فلش و... (مبدل به یو اس بی معمولی ) به تبلت استفاده میشه

reza_eminem67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
ظاهرا این تبلت هوآوی cpu ای که داره اسنپدراگون 200 هست.این که دیگه نشون میده از اینتل هم بهتره.
http://gadgets.ndtv.com/tablets/new...h2-tablet-available-online-at-rs-10678-559731
OTG نداره یعنی اینکه قابلیت اتصال فلش به تبلت وجود نداره.asus مثل PC یا لپ تاپ فلش میشه بهش وصل کرد البته با کابل مخصوص (کابل OTG).
مهم بودن یا نبودنش بستگی به خودت داره.

بالا