• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سلام! اگه دعوا نميكنيد يه سوال در مورد علامت سوال ؟؟؟؟

omidleo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اولا سلام. من تازه عضو شدم.
راستش همه ليست رو خوندم ولي چيزي دستگيرم نشده.
ولي بازم كارم گير داره من يك روي يه سرور 2000 يه ديتابيس sql دارم با تنظيم ARABIC_AI_CS
حالا از صفحه asp هر چي توش مينويسم موقع گرفتن همون داده‌ها بهم ؟؟؟؟ نشون ميده. راستش من همه صفحه‌هام 1256 هستن. فيلدهاي متني ديتابيس هم varchar تعريف كردم يعني يونيكد نيستن.

نميشه بدون عوض كردن نوع فيلدها اين مشكل رو حل كنم.
اگه سوالم خيلي بي راهه ديگه دعوام نكنيد به جون خودم ديگه موقع حرف زدن هم عربي انگليسيم كار نميكنه![/left]

alireza_vahedi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين سوالو قبلا جواب داده بودم.
به صفحه ات اين كد رو اضافه كن.
[code:1]session.codepage="65001"[/code:1]

mehdi219

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من هم تازه عضو شدم

لطفا توضیح دهید که چطوری میشه کاری کرد که فرهنگ لغت آریانپور در xp فونتها را درست نشان بده

ممنون

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از mehdi219 :
سلام من هم تازه عضو شدم

لطفا توضیح دهید که چطوری میشه کاری کرد که فرهنگ لغت آریانپور در xp فونتها را درست نشان بده

ممنون
RICHED32.DLL رو از SETUP\Support سی دی اریانپور کپی می کنی تو WINDOWS\system32 و به صورت همزمان تو WINDOWS\system32\dllcache که این فایل اخری هاید است و از تو فولدر اپشن باید تمام تیک هارو برداری برای هایدن فولدر ها بعد دو سه دفعه این کارو بکن و تست کنی که این فایل کپی شده (چون از دی ال ال کش هی میاد کافیه سایز اون RICHED32.DLL رو چک کنی 172 KB (176,128 bytes) هستش اگه کپی کردنت موفقیت امیز باشه فارسی رو درست میشه (البته 90 %)یه اشکال کو چولو داره که مسئله خاصی نیست ولی اگه ویندوز سی دی ویندوز رو خواست کنسل کن و این کارو نکن چون مثل قبل میشه فارسیت!!!!!!!!

بالا