به نقل از noisymind :من امروز 6630 رو قيمت كردم . 408 ( اتصالات ) 366 بدون گارانتي!! تا 2-3 ماه پيش 450 بود!! فكر كنم 2 ماه ديگه هم صبر كنيم ....!
6680 بالاي 500 بود ( خوردش يادم نيست :blush: ) در مورد قيافش اونقدرا هم كه تو عكسا نشون ميده خوشكل نيست . كليداش مثل 6670 مي مونه (كه خيلي ها خوششون نيومده )
3230 رو گفت 330 !! حلا يا خيلي ارزون شده يا يارو حواسش نبود! چون 2 هفته پيش 380 قيمت داشتم .
6230i هم 318 ( اتصالات)
به نقل از esfandiyar2002 :مرسي دوست گرامي از اطلاعاتت..من هم مي خوام يكي بخرم.البته از مهر پارسال دنبالشم.يادمه حدود آذر ماه روي 650 بود كه در اسفند به 530رسيده بود...حالا عجب قيمت ها اومده پايين.به هر حال مرسي از زحمتتان.
ديگه چه ميشه كرد .... يه داش موريه و يه نوكيابه نقل از mori :من توصيه مي کنم سراغ SE نرين
لنده در اولين تجربه SE بازي برد گوشيم بعد 3-4 ماه سوخته!!!!
بهتر از اين از جنس چيني نميشه انتظار داشت
من 6630 رو شديدا توصيه ميکنم
اونقدر ها هم قیافه اش بد نيست
اصلاح ميكنم يه دنيا و نوكيا ......... فقط نوكيايه داش موريه و يه نوكيا
به نقل از xPlod :من امروز یکی از دوستانم این گوشی (6630) رو با گارانتی نمی دونم کجا (مثلا حاج حسین نوکیایی و پسران) خرید 360 تومن!
نه دوست من، نه تنها کامل تر نیست بلکه خیلی هم عقب تره. شاید تنها مزیتش رادیوش باشه و گرنه از نظر سایر مشخصات 6630 یه سروگردن بالاتره.به نقل از sok0te-marg :اما 3230 یه نمه کامل تر نیست ؟
این سیمبان 8 زیاد خوب جواب نداده و زیاد باگ داره
برای همین روی 3230 از ورژن قبلی سیمبان استفاده کردند
من شنیدم می شه بلندگوی مونو 3230 رو با بلندگوی 6630 عوض کرد ؟؟؟ آره !
این جوری بشه که خوبه ...
به نظر من رنگ مشکی 3230 خیلی خوشگله
تسلیمبه نقل از xPlod :نه دوست من، نه تنها کامل تر نیست بلکه خیلی هم عقب تره. شاید تنها مزیتش رادیوش باشه و گرنه از نظر سایر مشخصات 6630 یه سروگردن بالاتره.
از یک سو من تا حالا این موضوع رو جایی ندیدم که "سیمبین 8.0 خوب جواب نداده" بلکه تا جایی که من می دونم یه ارتقای تقریبا موفق به حساب میومده و تنها ایرادش هم همون قضیه محدودیت رزولوشن تصویر به 176*208 پیکسل بوده که در سیمبین 8.1 برطرف شده.
از سوی دیگه بلندگوشی 6630 استریو نیست بلکه MP3 Playerش استریو ـه و چیزی رو هم فکر نمی کنم بشه عوض کرد.
یکی از مزایای 6630 که اون رو کاملا از همه اسمارت فون های سیمبین موجود در بازار متمایز می کنه سرعت بسیار بالای اونه به طوری که وقتی شما یه مدت باهاش کار کنی دیگه کار کردن با سری های قبل از اون برات عذاب آور میشه.
دوربین این دو گوشی هم خیلی با هم فرق میکنن، طوری که 6630 یکی از بهترین دوربین های موجود در بازاره و 3230 یکی از متوسط ترین ها.
البته در مورد ظاهر خب این یه مسئله سلیقه ایه ولی به نظر من Softkey های 3230 ارگونومی خوبی نداره.