• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سلام درخواست dvd نگارشهاي لينوكس help

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با سلام خدمت دوستان لينوكس باز خودم :
من دنبال آخرين نگارش اين سه توزيع هستم . اگر كسي داره و تهران هست لطف كنه اينها براي من رايت كنه .
توزيع هايي كه لازم دارم :
1-ubuntu سي دو بيتي آخرين ورژن ارائه شده
2- open suse linux اين هم 32 بيت و آخرين نسخه
3- linux mint اون نسخه كه كامله
4-debian , knopix هم ميخوام
اگر كسي تو آرشيوش داره من هزينه رايت و dvd رو ميدم . متاسفانه در حال حاظر محدوديت دانلود دارم .
از دوستان كه اينجا تاپيك زدم شرمنده چون براي من خيلي ضروري هست . اگر از بچه هاي تهران كسي داشت لطف كنه بهم پخ يا اس بده . برنامه كاربردي لينوكس هم اگر داشتيد خيلي عالي هست .
براي هر نسخه ميتونم 1500 تومن هزينه كنم . ممنون ميشم كمكم كنيد چون مربوط به كارم هست . پيشاپيش ممنون . متاسفانه نرم افزاري ها خيلي هاشون ندارن .
ممنون اميد

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بالاخره ريش و قيچي دست خودتونه . دوستان شهرستان هم حاضرم هزينه ست رو بدم . منتظرم

choseon

Registered User
لایک‌ها
27
با سلام خدمت دوستان لينوكس باز خودم :
من دنبال آخرين نگارش اين سه توزيع هستم . اگر كسي داره و تهران هست لطف كنه اينها براي من رايت كنه .
توزيع هايي كه لازم دارم :
1-ubuntu سي دو بيتي آخرين ورژن ارائه شده
2- open suse linux اين هم 32 بيت و آخرين نسخه
3- linux mint اون نسخه كه كامله
4-debian , knopix هم ميخوام
اگر كسي تو آرشيوش داره من هزينه رايت و dvd رو ميدم . متاسفانه در حال حاظر محدوديت دانلود دارم .
از دوستان كه اينجا تاپيك زدم شرمنده چون براي من خيلي ضروري هست . اگر از بچه هاي تهران كسي داشت لطف كنه بهم پخ يا اس بده . برنامه كاربردي لينوكس هم اگر داشتيد خيلي عالي هست .
براي هر نسخه ميتونم 1500 تومن هزينه كنم . ممنون ميشم كمكم كنيد چون مربوط به كارم هست . پيشاپيش ممنون . متاسفانه نرم افزاري ها خيلي هاشون ندارن .
ممنون اميد

من Mandriva 2010 PowerPack و همچنین PCLinuxOS ورژن 2011 رو دارم میخوای سی دی و دی وی دی خام بیار در خونه مون برات رایت کنم هزینه رایت هم رایگان قابلت هم نداره. اما اگه حتما فقط همون توزیع هایی که گفتی میخوای الان دانلود شده ندارم.

Datis0

Registered User
لایک‌ها
42
برو لاگ شهرتون یه سوال بکن سریع ترین راهه

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
داداش به خاطر زحماتی که در این فوروم میکشی وظیفه است.
لینکش رو داری بفرست تا بگیرم برات .ارسال هم میکنم.

بالا